Bilete low cost de autocar de la 22,90 lei

Călătorește cu FlixBus și descoperă serviciile noastre excelente
Servicii excelente

Anulări și schimbări la doar 1€

Wi-Fi gratuit la bord

3 piese de bagaj incluse

Clienți fericiți la FlixBus
97% satisfacție a clientului

„Am ales FlixBus fiindcă raportul calitate-preț este foarte bun și fiecare călătorie este plăcută. Țineți-o tot așa!”- Ana M.

Găsești tot ce ai nevoie pentru călătoria ta cu autocarul în aplicația de mobil FlixBus
Descarcă aplicația FlixBus

Toate informațiile despre cursa ta cu autocarul, vouchere exclusive și oferte direct pe smartphone! 

Günstige Busverbindung München Prag
MünchenPraga
Günstige Busverbindung München Berlin
DresdaBerlin
Günstige Busverbindung Berlin Hamburg
BerlinHamburg
Günstige Busverbindung Rostock Kopenhagen
RostockCopenhaga
Günstige Busverbindung Köln Mainz
Köln (regiune)Mainz

Descoperă Europa cu biletele low cost de autocar de la FlixBus

Călătorește prin Europa cu FlixBus cu unul dintre autocarele noastre verzi. Alege-ți destinația din rețeaua noastră cu peste 100.000 de curse zilnice. Poți călători cu autocarul în peste 1.000 de destinații din peste 20 de țări europene, cutreierând Europa în lung și-n lat!

Ți-ai propus să pornești într-o excursie cu rucsacul în spate prin Europa? Te-ai decis în ultimul moment să iei o pauză de la rutina de zi cu zi? Sau să-ți vizitezi prietenii sau familia? Nicio problemă! Te ducem la destinație la prețuri imbatabile. Cu cursele de autocar FlixBus, poți alege destinașia dorită din următoarele țări: Franța, Țările de Jos, Elveția, Germania, Italia, Republica Cehă, Ungaria, Croația, ca să nu mai vorbim de Suedia, Danemarca, Luxemburg, Slovenia și Austria. FlixBus îți oferă cursa pe care o cauți la momentul potrivit!

Călătorești fără stres: cu informațiile privind autogările și orarele de pe site, cu mersul autocarelor actualizat, cu personalul nostru serviabil și cu șoferii prietenoși, nu ai nicio bătaie de cap. Planifică-ți călătoria și urcă-te la bordul autocarului fără grijă.

Serviciul FlixBus

Scopul nostru este de a-ți oferi un serviciu excelenent în cursa ta de autocar, low cost și simplu de utilizat. Dacă ai nelămuriri în timp ce-ți planifici călătoria, consultă întrebările frecvente sau dă-ne un telefon. Echipa noastră de servicii pentru clienți îți stă la dispoziție cu plăcere pentru a-ți rezolva orice problemă sau nelămurire!

Cumpără bilete low cost de autocar online, prin aplicația de autocare pentru mobil, la unul dintre chioșcurile FlixBus sau direct de la șoferul autocarului. Biletul tău îți garantează un loc confortabil la bord. Poți cumpăra snacksuri și băuturi răcoritoare de la șoferii noștri prietenoși, iar fiecare autocar este dotat cu Wi-Fi gratuit și prize. Poți intra pe internet, te poți uita la un film și poți rămâne conectat cu lumea pe durata călătoriei.

Economisește cu FlixBus! Economisește bani cu biletele de autocar la prețuri imbatabile, economisește timp cu mersul autocarelor detaliat și cu autocarele punctuale de la FlixBus și călătorește verde cu autocarul, cel mai ecologic mijloc de transport. Așadar, fie că mergi la Berlin, Praga, Milano, Paris sau Viena, cu FlixBus călătorești mereu verde!

Obține oferte exclusive, concursuri și știri abonându-te la newsletterul nostru și la pagina noastră de Facebook. Astfel, vei fi la curent cu toate noutățile FlixBus.