§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Bilete low cost de autocar de la 19,90 lei

Confort la bord

Autocarele noastre sunt echipate cu scaune mari și confortabile, toaletă, Wi-Fi și prize.
Servicii la bord
Rețea vastă de autocare

Rețea vastă de curse

Alege din peste 1.700 de destinații din 27 de țări și descoperă Europa cu FlixBus

În rețeaua noastră

Călătorește ecologic

Autocarele noastre au o amprentă de carbon excelentă per pasager și kilometru.

Călătoriile cu autocarul și mediul

Ajungi la timp

Te transportăm la destinație confortabil și la timp: 9 din 10 autocare respectă orarul cu punctualitate.

Informații actualizate despre curse

Călătoreşti mai uşor cu aplicaţia pentru mobil

Rezervare rapidă, informații actualizate despre călătoria ta printr-un simplu click, biletul direct pe mobil și oferte exclusive - toate acestea sunt disponibile în aplicația noastră!

Descarcă aplicaţia!

Descoperă Europa cu biletele low cost de autocar de la FlixBus

Călătorește prin Europa cu unul dintre autocarele noastre verzi. Alege-ți destinația din rețeaua noastră cu peste 250.000 de curse zilnice. Poți călători cu autocarul în peste 1.700 de destinații din peste 27 de țări, cutreierând Europa în lung și-n lat!

Ți-ai propus să pornești într-o excursie cu rucsacul în spate prin Europa? Te-ai decis în ultimul moment să iei o pauză de la rutina de zi cu zi? Sau să-ți vizitezi prietenii sau familia? Nicio problemă! Te ducem la destinație la prețuri imbatabile. Cu cursele de autocar FlixBus, poți alege destinația dorită din următoarele țări: Franța, Țările de Jos, Elveția, Germania, Italia, Republica Cehă, Ungaria, Croația, ca să nu mai vorbim de Suedia, Danemarca, Luxemburg, Slovenia și Austria. FlixBus îți oferă cursa pe care o cauți la momentul potrivit!

Călătorești fără stres: cu informațiile privind autogările și orarele de pe site, cu mersul autocarelor actualizat, cu personalul nostru serviabil și cu șoferii prietenoși, nu ai nicio bătaie de cap. Planifică-ți călătoria și urcă-te la bordul autocarului fără grijă.

Serviciul FlixBus

Scopul nostru este de a-ți oferi un serviciu excelent, low cost și simplu de utilizat. Dacă ai nelămuriri în timp ce-ți planifici călătoria, consultă secțiunea FAQ -Întrebări frecvente sau dă-ne un telefon. Echipa noastră din departamentul de relații cu clienții îți stă la dispoziție cu plăcere pentru a-ți rezolva orice problemă sau nelămurire!

Cumpără bilete low cost de autocar online, prin aplicația pentru mobil, sau direct de la șoferul autocarului. Biletul tău îți garantează un loc confortabil la bord. Poți cumpăra snacksuri și băuturi răcoritoare de la șoferii noștri prietenoși, iar fiecare autocar este dotat cu Wi-Fi gratuit și prize. Poți intra pe internet, te poți uita la un film și poți rămâne conectat pe durata călătoriei.

Economisește cu FlixBus! Economisește bani cu biletele de autocar datorită prețurilor imbatabile, economisește timp datorită mersului autocarelor detaliat și a punctualității FlixBus. De asemenea, călătorește verde cu autocarul, cel mai ecologic mijloc de transport. Așadar, fie că mergi la Berlin, Praga, Milano, Paris sau Viena, cu FlixBus călătorești mereu verde!

Obține oferte exclusive, concursuri și știri abonându-te la newsletterul nostru și la pagina noastră de Facebook. Astfel, vei fi la curent cu toate noutățile FlixBus.