Dacă ai dificultăți la accesarea acestui site web, sună +40 373 808 000 sau consultă aplicația Asistent Google FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Călătoria cu FlixBus în perioada pandemiei de Covid-19

Autocar FlixBus pe șosea

Pe perioada pandemiei de Covid-19, ajustăm constant rețeaua FlixBus pentru a răspunde atât cererii din partea clienților noștri, cât și pentru a respecta restricțiile de călătorie impuse de autorități.

Călătoria cu FlixBus în perioada pandemiei

Pentru călătorii internaționale, țările au stabilit cerințe specifice de sănătate și intrare. Vă rugăm să verificați toate reglementările oficiale în privința călătoriilor, să accesați site-ul oficial al Uniunii Europene reopen.europa.eu și să introduceți detaliile călătoriei. În cazul în care nu sunt respectate regulile impuse de autorități, pasagerilor le poate fi refuzată îmbarcarea.

Cum obțin informații despre cursa mea?

În cazul în care apar modificări pe o anumită cursă, FlixMobility încearcă mereu să informeze pasagerii într-un mod proactiv, prin urmare nu este nevoie să contactezi serviciul de Relații Clienți. Te rugăm să te asiguri că introduci o adresă de e-mail și un număr de telefon valide atunci când achiziționezi biletul de autocar pentru ca noi să îți putem trimite informații actualizate. Poți să adaugi un număr de telefon aici

Serviciul Relații Clienți este disponibil prin intermediul acestui formular.

Te rugăm să iei în considerare faptul că serviciul nostru de Relații cu clienții primește un volum mare de solicitări, așadar, timpul de așteptare este, în prezent, mai lung decât de obicei. Te sfătuim să verifici secțiunea Întrebări frecvente pentru a afla informații relevante și răspunsurile la cele mai frecvente întrebări.

Persoană în autocar cu masca pe față

Am implementat o serie de măsuri de siguranță pentru a ne asigura că ai parte de o călătorie plăcută. Pentru că vrem să fii în siguranță, măsurile noastre sunt aliniate cu recomandările autorităților locale din domeniul sănătății și transportului pentru a ne asigura că îți oferim cele mai bune măsuri de siguranță disponibile.

Siguranța și bunăstarea ta, a șoferilor, partenerilor și angajaților noștri reprezintă prioritatea noastră principală. Noi facem tot ceea ce ține de noi, dar și tu ai un rol important: de a te asigura că, atât tu, cât și ceilalți pasageri, călătoriți în siguranță. Contribuie și tu prin următoarele:

 • Înainte de a cumpăra biletul, asigură-te că poți să călătorești și că respecți recomandările autorităților guvernamentale și a celor din domeniul sănătății
 • Toți pasagerii trebuie să poarte propria lor mască în momentul îmbarcării, pe durata călătoriei și în momentul debarcării
 • Respectă măsurile de prevenire a efectelor pandemiei Covid-19 recomandate în timpul călătoriei.

Pentru ca tu să ai o călătorie plăcută și cât mai sigură, aici ai o imagine de ansamblu a măsurilor pe care le luăm noi pentru a-ți asigura standarde înalte de igienă:

Curățarea și dezinfectarea autocarelor:

 • Dezinfectant de mâini disponibil pentru clienți la ușa din spate a autocarului;
 • Dezinfectarea vehiculelor după fiecare călătorie în conformitate cu instrucțiunile de dezinfectare bazate pe reglementările OMS (reglementările autorităților locale);
 • Dezinfectarea suplimentară de către personalul / angajații stației FlixBus din stațiile principale de autocar.

Protejarea sănătății în autocar:

 • Șoferi echipați cu kituri de protecție a sănătății (măști, mănuși);
 • Instrucțiuni ale șoferilor de autocar / personalului stației pentru păstrarea distanței în timpul îmbarcării;
 • Dezinfectant de mâini disponibil pentru clienți în timpul îmbarcării;
 • Verificare digitală a biletelor / documentelor pentru un proces de îmbarcare fără atingere;
 • Anunțurile de îmbarcare și debarcare ale șoferului vor include instrucțiuni de siguranță actualizate;
 • Dezinfectarea scaunelor pentru copii disponibile în magazinele FlixBus (personalul stației sau de la șoferul autocarului).

Chioșcuri și stații:

 • Curățarea și dezinfectarea frecventă a shop-urilor FlixBus;
 • Permiterea unui număr limitat de clienți care să intre în magazin cu o distanță de 2 m între aceștia;
 • Clienții vor fi încurajați să plătească biletele achiziționate printr-o metodă de plată fără numerar;
 • Stâlpi sau marcaje cu bandă adezivă care să evidențieze distanța de 2 m în zonele de îmbarcare;
 • Vânzările de gustări și băuturi nu sunt disponibile momentan în autocar.