Dacă ai dificultăți la accesarea acestui site web, sună +40 373 808 000 sau consultă aplicația Asistent Google FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Cele mai tari destinații de ski din Europa

Peisaj de iarnă din Ehrwald, Austria

Iarna este minunată atunci când știi să profiți de tot ceea ce poți să faci pe durata ei. Printre cele mai tari experiențe din perioada anotimpului rece se regăsesc sporturile pe zăpadă. Fie că îți place să schiezi, să te dai cu snowboard-ul sau pur și simplu să explorezi altitudinile de pe snowmobil, iarna îți oferi un cadru de poveste pentru a face ceea ce îți place. Iar dacă vrei să mergi la schi și nu știi cum să ajungi acolo, te ajutăm noi. Călătorește cu FlixBus spre cele mai frumoase stațiuni de schi din Europa. Nu îți face griji dacă nu găsești o cursă directă spre destinația dorită. FlixBus are conexiuni în toată Europa, peste 400.000 de curse zilnice spre peste 2500 de destinații.

Dacă nu vrei să alegi una dintre stațiunile de schi din România, îți prezentăm cele mai tari locuri pentru schi din Europa.

Garmisch-Partenkirchen

Este cea mai renumită zonă montană din Germania și preferată de majoritatea nemților care doresc să evadeze câteva zile la munte. Aici găsești vârful Zugspitze (2962 m), cel mai înalt punct al munților Wetterstein, Alpii Răsăriteni, din Germania.  

Zugspitze și Garmisch-Classic sunt două stațiuni de clasă superioară unde găsești zăpadă naturală timp de aproape jumătate de an. Garmisch-Classic face legătura între munții Hausberg, Kreuzeck și Alpspitze și este renumit la nivel mondial pentru coborârea Kandahar-Abfahrt, considerată una dintre cele mai solicitante din Cupa Mondială de schi alpin.

Pentru o experiență de neuitat, poți să iei trenul de la stația Zugspitze din Garmisch-Partenkirchen până la lacul Eibsee, iar de aici telecabina care te duce până în vârf. Îți garantăm o priveliște spectaculoasă.

Prețurile pentru skipass pentru o zi este de 48 de euro – adulți și 24,50 euro – copii. De asemenea, sunt disponibile și skipass-uri pentru familie.

Localizare: masivul Zugspitze, Bavaria, Germania

Călătorește cu FlixBus spre Garmisch-Partenkirchen

Cumpără bilet

Tiroler Zugspitz Arena

Este o destinație de vis din Alpii tirolezi, la granița dintre Austria și Germania, care inglobează 7 sate: Ehrwald, Lermoos, Berwang, Biberwier, Heiterwang, Bichlbach|Lähn-Wengle și Namlos. Atracția principală este Zugspitze, situat între Germania și Austria. 

Cele 7 stațiuni de schi la care se poate ajunge ușor au în total 142 km de pârtie, inclusive 106 km de pârtie cu zăpadă artificială și 56 de telescaune. Aici poți găsi atât pârtii pentru începători sau familii, cât și pârtii care îți pune experiența la încercare. 

Tariful pentru un skipass de o zi este de 48 de euro – adulți și 38,50 euro – copii. Pentru 6 zile, skipass-ul costă 255,50 euro – adulți și 215,50 euro – copii.

Călătorește cu FlixBus

Cumpără bilet

Skirama Dolomiti

Cu un singur skipass ai access, din decembrie până în aprilie, la mai multe resorturi: Madonna di Campiglio, Pinzolo, Folgarida Marilleva, Pejo, Ponte di Legno/Tonale, Paganella Ski, Monte Bondone.

Acest loc este faimos atât pentru calitatea ofertelor de iarnă, cât și pentru priveliștea deosebită.

Tarifele pentru skipass diferă in funcție de perioadă în care alegi să mergi, astfel că o zi din plin sezon costă 58 euro – adulți și 29 de euro – copii, iar un skipass pentru 14 zile costă 543 de euro – adulți și 272 de euro – copii. Pentru zilele de Crăciun și Revelion va trebui să scoți din buzunar câtiva euro în plus. 

Localizare: Trentino, Italia

Călătorește cu FlixBus spre Bolzano

Cumpără bilet

Zakopane

O destinație de vis din Munții Tatra, pe care o găsești în Polonia, la granița cu Slovacia. Zakopane este renumit pentru condițiile excelente pe care le are pentru practicarea sporturilor de iarnă: schi alpin, schi fond, snowboarding sau sărituri cu schiurile.

Dacă nu ai echipament de schi, nu îți face griji, găsești locuri unde poți să închiriezi unul sau să optezi pentru lecții de schi. Cele mai mari stațiuni de schi au aproximativ 15 km de pârtie (Kasprowy Wierch – Zakopane), iar altitudinea ajunge până la 1987 m.

Bonus: Tot în Zakopane poți să te bucuri de cultura góral, care are stiluri unice în ceea ce privește mâncarea, arhitectura, muzica sau costumele populare. Nu rata strada Krupówki, unde se găsesc magazine, restaurante, interpreți stradali, dar și suveniruri unice precum oscypek sau ciupaga.

Localizare: Munții Tatra, Polonia (la granița cu Slovacia)

Călătorește cu FlixBus spre Zakopane

Cumpără bilet

Schiurile lipite în zăpadă
Explorează destinații populare pentru schi cu FlixBus

Pârtii de schi cu zăpadă
Bucură-te de sezonul de iarnă în cele mai frumoase destinații de schi din România. Vezi cele mai importante informații, dar și cât costă skipass-ul aici.