§§ geoTextTitle §§

FlixBus lansează în iunie noi curse zilnice către litoralul bulgăresc

FlixBus mare

FlixBus lansează în iunie noi curse zilnice către litoralul bulgăresc

++ Noi curse de noapte din București, Ploiești și Brașov către cele mai populare orașe de pe litoralul bulgăresc

++ Vara 2018: conexiuni directe din România către 15 țări

++ Expansiune globală: autocarele verzi ale FlixBus pe străzile din SUA

++ Ofertă specială doar în iunie la o mulțime de curse FlixBus, cu prețuri ce încep de la 9,99 euro

București, 05.06.2018 – FlixBus lansează, începând cu 14 iunie, noi curse directe din București, Ploiești și Brașov către litoralul bulgăresc. Varna, Obzor, Burgas și Sunny Beach vor putea fi vizitate cu ajutorul autocarelor verzi FlixBus șapte zile pe săptămână.

„Credem că succesul se obține prin dezvoltarea continuă a rețelei. Actuala expansiune oferă acces rapid la litoralul bulgăresc și le va permite românilor să viziteze și să descopere unele dintre cele mai populare locuri din sezonul estival”, a declarat László Arany, Managing Director Regional, FlixBus.

În aprilie, FlixBus a adăugat rețelei sale noi curse din România către orașe din zona mediteraneană, precum Napoli și Barcelona. În prezent, FlixBus oferă conexiuni directe din România către 15 țări.

Expansiune globală în vara lui 2018

FlixBus și-a început activitatea în 2013 și, în numai cinci ani, și-a extins rețeaua către 27 de țări din Europa, în colaborare cu 300 de parteneri regionali, operatori de transport cu autocarul. După ce a revoluționat piața de mobilitate pe distanțe lungi din Europa, compania și-a dus modelul unic de business pe piața din Statele Unite. Autocarele verzi au început să circule pe străzile americane, între orașe precum Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, San Diego sau Phoenix din 31 mai. FlixBus țintește 1.000 de curse zilnice în SUA până la finalul anului și dorește să își crească portofoliul european cu 30% anul acesta, la 350.000 de curse zilnice.

Comunicat de presă (PDF)