§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Noi conexiuni între București și Sofia

FlixBus pasageri

FlixBus extinde cea mai mare rețea europeană de transport de persoane cu autocarul către Bulgaria: noi conexiuni între București și Sofia

++ Din 22 martie o nouă țară intră în rețeaua FlixBus: Bulgaria

++ Două curse directe zilnice între București și Sofia cu autocare verzi

++ În martie, FlixBus va crește numărul curselor către Ungaria

++ Mobilitate verde și inteligentă pentru toți: internet Wi-Fi gratuit, scaune confortabile cu spațiu extins pentru picioare, aer condiționat, prize și toaletă la bord

București, 22.03.2018 – Furnizorul european de mobilitate FlixBus conectează România de cea mai nouă țară adăugată rețelei sale, Bulgaria. Începând cu 22 martie, de la București și Giurgiu vor circula curse directe de zi și de noapte către Sofia. Biletele sunt deja disponibile pe www.FlixBus.ro și în aplicația gratuită pentru telefonul mobil.

FlixBus s-a lansat în România la jumătatea lui 2016 și, după o expansiune rapidă în 2017, oferă deja conexiuni directe către 100 de destinații din 12 țări europene. Prin intrarea pe piața din Bulgaria, compania oferă un număr și mai mare de destinații din România. „Din 2013, de când FlixBus a fost lansat, creștem organic în Europa. După ce am pus la punct o ofertă puternică în România, următorul pas logic a fost să intrăm pe piața din Bulgaria și să oferim călătorii accesibile și confortabile între cele două țări”, a declarat László Arany, Managing Director regional. În afară de extinderea rețelei în Bulgaria, FlixBus va crește numărul curselor către Ungaria din această lună. Astfel, din 29 martie vor fi introduse noi curse directe de noapte de la București, Brașov, Ploiești și Sibiu către Szeged și Budapesta, iar autocarele vor ajunge și în aeroportul din capitala Ungariei.

Mobilitate verde și inteligentă pentru toți

FlixBus garantează aceeași calitate pentru toate autocarele din flotă. Pasagerii au acces la Wi-Fi gratuit, scaune confortabile cu spațiu extins pentru picioare, aer condiționat, prize și toaletă la bord. Biletele pot fi cumpărate pe www.FlixBus.ro, în aplicația pentru telefonul mobil și în agențiile de turism partenere din România. Modificarea sau anularea rezervării este posibilă cu până la 15 minute înainte de plecare. Se poate lua gratuit un bagaj de cală și unul de mână, iar biletele nu trebuie neapărat printate, procedura de check-in fiind posibilă cu ajutorul codului QR din aplicația pentru telefonul mobil.

Comunicat de presă (PDF)