§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Vouchere

Călătorii cu autocarul prin Europa cu cardurile cadou FlixBus.

Cumpără carduri cadou și câștigă vouchere

Carduri cadou FlixBus

Cadoul perfect pentru orice ocazie - un card cadou FlixBus! Dacă nu te-ai decis ce cadou să oferi unei persoane dragi, o călătorie într-unul dintre cele 1.200 de orașe europene poate fi cadoul perfect pe care-l cauți. Cardurile noastre cadou pentru călătorii cu autocarul sunt disponibile la prețuri de: 10 €, 25 € sau 50 €. Trebuie doar să alegi suma dorită, să-l cumperi online din fanshop și îți trimitem voucherul direct prin e-mail. Cardul cadou poate fi valorificat fără bătăi de cap când îți faci rezervarea pe FlixBus.ro: trebuie doar să introduci codul în timpul procesului de rezervare.

Vrei ceva un pic diferit? După fuziunea noastră cu MeinFernbus, avem multe idei de cadouri pentru prieteni și familie în fanshop (disponibil în limba germană).

Obține un voucher

Pune mâna pe vouchere de autocar gratuite...

Vrei să primești niște vouchere gratuite? Și să obții călătorii cu autocarul în Europa la cele mai bune prețuri? Sau poate chiar gratuite dacă participi la unul dintre concursurile noastre? Nicio problemă!

Organizăm frecvent concursuri, trageri la sorți și oferim premii spontane, pe care nu trebuie să le ratezi! Fie că este vorba de concursuri „design-a-bus” sau de campanii de selfie-uri pe una dintre noile noastre curse în Europa, ai întotdeauna o șansă să câștigi o călătorie gratuită cu autocarul și vouchere cu FlixBus.

Trebuie doar să te abonezi la newsletterul nostru astăzi. Nu numai că vei primi oferte, reduceri și vouchere exclusive, dar vei fi printre primii care află toate noutățile de la FlixBus.

Abonează-te la pagina noastră de Facebook și nu rata oferte și cadouri exclusive: fii printre primii care află de promoțiile, concursurile și premiile FlixBus!