Vouchere

Călătorii cu autocarul prin Europa cu cardurile cadou FlixBus.

Cumpără carduri cadou și câștigă vouchere

Carduri cadou FlixBus

Cadoul perfect pentru orice ocazie – un card cadou FlixBus! Dacă nu te-ai decis ce cadou să oferi unei persoane dragi, o călătorie într-unul din 1200 de orașe europene poate fi cadoul perfect pe care-l cauți. Cardurile noastre cadou pentru călătorii cu autocarul sunt disponibile la următoarele prețuri: 10 €, 25 € sau 40 €. Trebuie doar să alegi suma dorită, să-l cumperi online din fanshop și îți trimitem voucherul direct pe e-mail. Cardul cadou poate fi valorificat fără bătăi de cap când îți faci rezervarea pe FlixBus.ro: trebuie doar să introduci codul în timpul procesului de rezervare.

Prinde și tu vouchere de autocar gratuite!

Vrei să primești niște vouchere gratuite? Vrei să obții călătorii cu autocarul în Europa la cele mai bune prețuri? Sau, dacă participi la unul dintre concursurile noastre, poate chiar gratuite? Nicio problemă!

Organizăm frecvent concursuri, trageri la sorți și oferim premii spontane, pe care nu trebuie să le ratezi! Fie că este vorba de concursuri „design-a-bus” sau de campanii de selfie-uri pe una dintre noile noastre curse din Europa, cu FlixBus ai întotdeauna șansa să câștigi vouchere sau o călătorie gratuită cu autocarul.

Abonează-te la pagina noastră de Facebook și nu rata ofertele și cadourile exclusive: fii printre primii care află de promoțiile, concursurile și premiile FlixBus!