Autocar Viena ↔ Bremen

de la 287,99 lei

Cumpără din mers

Aplicația noastră mobilă îți oferă flexibilitatea de a-ți cumpăra biletul și gestiona călătoria din mers.
Află mai multe despre aplicația noastră

Sănătate și siguranță

Protejează siguranța ta și a celorlalți când călătorești cu noi.
Află mai multe

Confort la bord

Autocarele noastre sunt echipate cu scaune mari și confortabile, toaletă, Wi-Fi și prize.
Servicii la bord

Rețea vastă de curse

Alege din peste 3000 de destinații din 40+ de țări și descoperă Europa cu FlixBus.
În rețeaua noastră

Pe această pagină


Stații de autocar în Viena

De reținut: biletul tău va conține cele mai actualizate informații despre adresă.

Descoperă toate destinațiile

Întrebări frecvente

Nu, nu trebuie să îți tipărești biletul pentru cursa Viena-Bremen. Este suficient să îi arăți șoferului biletul pe un smartphone sau pe o tabletă la urcarea în autocar. Cu toate acestea, recomandăm să ai o copie tipărită ca rezervă.
Da, autocarele de noapte reprezintă o opțiune pentru ruta Viena-Bremen. La bordul curselor nocturne, poți profita de serviciile pe care le oferim. Bucură-te de un spațiu amplu pentru picioare și de scaune înclinate care vor asigura un somn confortabil în timpul călătoriei tale către Bremen. Autocarul de noapte de pe ruta Viena-Bremen dispune de prize electrice și de Wi-Fi, astfel încât să poți viziona în mod confortabil un film pe durata călătoriei.
Din Bremen poți ajunge cu ușurință către 149 locații extraordinare. Cele mai populare destinații cu conexiuni în Bremen sunt Berlin, Hamburg, Köln. Asigură-te că îți planifici din timp următoarea călătorie pentru a beneficia de cele mai bune oferte!
Ultima cursă FlixBus de la Viena la Bremen pleacă la 23:45.
Prima cursă FlixBus de la Viena la Bremen pleacă la 00:20.
Da, toate autocarele FlixBus de pe ruta Viena-Bremen sunt echipate pentru pasagerii cu mobilitate redusă. Depunem eforturi pentru a face autocarele noastre cât mai confortabile și mai accesibile posibil pentru persoanele cu dizabilități și cu mobilitate limitată. Animalele însoțitoare sunt permise la bordul tuturor autocarelor FlixBus care efectuează curse Viena-Bremen. Transportul scaunelor cu rotile, al scaunelor cu rotile pliabile, al echipamentelor auxiliare de mers și al altor dispozitive de mobilitate asistată este gratuit.
Prețul unui bilet de autocar pentru un copil, pentru cursele de la Viena la Bremen variază în funcție de vârsta copilului și momentul rezervării. Copiii cu vârsta sub 15 ani beneficiază de o reducere la tariful normal pentru adulți. La momentul rezervării, calculăm cel mai mic preț pentru tine din toate tarifele și reducerile disponibile. În cazul în care prețul redus este mai mic decât tariful pentru copii, pasagerii selectați plătesc același preț. Te rugăm să consulți politica noastră privind deplasările copiilor și scaunele pentru copii. Cărucioarele pliabile sau de alte tipuri (lățime + lungime + înălțime = max. 240 cm) pot fi transportate gratuit în compartimentul pentru bagaje al autocarului.
Pasagerii care călătoresc de la Viena la Bremen pot aduce gratuit un bagaj de cală (50x80x30 cm, până la 20 kg) și un bagaj de mână (30x42x18 cm, până la 7 kg). Dacă vrei să aduci un bagaj suplimentar sau special, poți verifica toate opțiunile disponibile pe această pagină. Îți poți aduce bicicleta în autocarul FlixBus, pe ruta Viena-Bremen, în funcție de disponibilitate. Poți găsi prețurile pentru biciclete aici
În timpul călătoriei de la Viena la Bremen, poți verifica locația autocarului tău cu ajutorul sistemului nostru de urmărire în timp real a autocarelor. Trebuie doar să selectezi stația de autocar relevantă și să bifezi ora sosirii. Află unde se află autocarul tău și verifică dacă sunt întârzieri pe traseu.
Poți ajunge de la Viena la Bremen la prețuri începând de la 360,99 lei. Profită de cele mai bune oferte la biletele FlixBus călătorind în afara orelor de vârf și în timpul săptămânii. Îți poți cumpăra cu ușurință biletul de la Viena la Bremen pe acest site web sau în aplicație. Oferim mai multe metode de plată pentru achiziționarea în condiții de siguranță a biletelor de la Viena la Bremen. Poți alege între plata cu cardul, PayPal, Google Pay și multe altele. În secțiunea de plată, vei putea vedea toate opțiunile disponibile și o vei putea alege pe cea preferată. Dacă întâmpini dificultăți în ceea ce privește plata, poți consulta pagina noastră de asistență privind plățile. La achiziționarea biletului de autocar la bordul autocarului sau la un punct de vânzare, ai și posibilitatea de a plăti în numerar.
Există 5 stație de autocar în Viena; Viena (Erdberg, autogara VIB), Viena (Felberstraße) gara vest, Viena (Karlsplatz), Viena (Triester Straße) Matzleinsdorferplatz, Viena (gara centrală). În Bremen există o singură stație de autocar; Bremen Fernbusterminal Poți găsi locația stațiilor FlixBus pe harta de pe această pagină.

Cauți bilete de autocar din Viena către Bremen?

Te poți baza pe noi pentru toate detaliile de care ai nevoie pentru a-ți planifica călătoria cu autocarul! Călătoria Viena-Bremen durează aproximativ 15 ore 25 minute, la prețuri începând de la 360,99 lei. Primul autocar pleacă la 00:20 iar ultimul autocar pleacă la 23:45. FlixBus operează 13 curse în fiecare zi între Viena și Bremen, iar în timpul călătoriilor cu FlixBus, te poți aștepta la Wi-Fi gratuit, prize electrice și un loc garantat pe întreaga durată a călătoriei.

Cum poți rezerva biletul de autocar de la Viena la Bremen

Rezervarea unui bilet pentru autocarele FlixBus este incredibil de ușoară: pe acest site web sau în aplicația gratuită FlixBus, poți efectua rezervarea cu doar câteva clicuri. La achiziționarea online a unui bilet pe ruta Viena-Bremen, poți alege între diferite metode sigure de plată online, cum ar fi card de credit, PayPal, Google și Apple Pay. Alternativ, poți plăti în numerar la bordul autocarelor sau la unul din punctele de vânzare.

Serviciile din autocar fac obiectul disponibilității