Siguranța în autocarele noastre

Călătorește în siguranță prin Europa cu FlixBus

Autocarul este cel mai sigur mijloc de transport pe șosea, potrivit Biroului Federal de Statistică din Germania. Cu FlixBus, vei ajunge întotdeauna la destinație în condiții sigure, deoarece siguranța la bordul fiecăruia dintre autocarele noastre este principala noastră prioritate. Autocarele noastre verzi respectă cele mai înalte standarde de siguranță, iar șoferii noștri sunt experți instruiți conform celor mai relevante și mai moderne metode. Alege-ți cursa dorită din vasta rețea FlixBus și descoperă plăcerea de a călători prin Europa cu cel mai sigur mijloc de transport din prezent.

Folosim cele mai noi funcții de securitate, atât la bordul autocarelor noastre, cât și în formarea șoferilor

Siguranța la bord este standard la FlixBus, nu în ultimul rând datorită inovațiilor tehnologice. Autocarele noastre sunt dotate cu cele mai noi sisteme electronice de asistare a șoferului, pentru a asigura siguranța pasagerilor. ESP, asistare la frânarea de urgență, asistare la schimbarea benzii, sistem adaptive cruise control, senzori de lumină ambientală, semnalizatoare de gabarit și multe altele se numără printre funcțiile de siguranță standard cu care sunt echipate autocarele FlixBus pentru a face călătoria și mai sigură. FlixBus deține o certificare pentru tehnologia de siguranță de la bordul autocarelor, care garantează o călătorie în condiții de siguranță. Autocarele FlixBus sunt verificate în mod frecvent pentru a ne asigura că respectă cele mai înalte măsuri de siguranță.

Șoferii care te duc în siguranță la destinație – zi sau noapte

Șoferii noștri te vor duce la destinație în condiții de deplină siguranță. Toți șoferii FlixBus beneficiază de pregătire completă și regulată în domeniul măsurilor de siguranță, astfel încât sunt întotdeauna pregătiți să facă față oricăror eventuale probleme de trafic și de călătorie. Fie că este vorba de carosabil alunecos sau de curbe periculoase, șoferii noștri sunt pregătiți să facă față fiecărei curse cu autocarul în mod profesionist și în condiții de siguranță. Cu perioade de rulare și de odihnă clar definite, ne străduim să ne asigurăm că șoferul de autocar este întotdeauna concentrat la volan. Cu ajutorul urmăririi prin GPS, știm în permanență unde se află șoferii noștri și care este starea lor, fie că se odihnesc sau sunt în drum către o destinație.

FlixBus folosește un sistem cu doi oameni pentru cursele nocturne pentru a se asigura că șoferii se schimbă la intervale regulate. În plus, acești șoferi beneficiază de formare specială pentru cursele nocturne. Chiar dacă ruta aleasă este una dintre cele mai lungi pe care le oferim, siguranța va fi întotdeauna principala prioritate pentru șoferii noștri și pentru FlixBus.

Fixează-ți centura și drum bun!

Desigur, fiecare pasager contribuie în permanență la menținerea siguranței la bord. Purtarea centurii de siguranță este obligatorie în permanență pe durata călătoriei. Pentru siguranța micilor pasageri, avem dotări adecvate vârstei lor, astfel încât să poată călători în deplină siguranță. Te rugăm să te asiguri că atât tu, cât și copilul tău aveți centurile de siguranță fixate și că cel mic călătorește într-un scaun adecvat pentru copii, pe întreaga durată a călătoriei. Siguranța ta este principala noastră prioritate: cu FlixBus călătorești prin Europa în condiții sigure.