§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Curse nocturne

Cu autocarul nocturn prin Europa

Nu vrei să călătorești toată ziua? Vrei să călătorești prin Europa mai rapid ca niciodată? Dorești să alegi din sute de curse? Cursele nocturne circulă către sute de orașe din Europa în fiecare noapte. Poți cumpăra biletul direct de la șoferul de autocar, fără a fi nevoie de rezervare prealabilă! Cursele nocturne au și mai puține opriri decât cele de zi, astfel încât călătoriile sunt semnificativ mai scurte.

Prețurile la biletele FlixBus sunt imbatabile, dar nu uita: biletele rezervate din timp sunt mult mai ieftine. La bordul curselor nocturne, poți profita de serviciile pe care le oferim. Cu spațiu suficient pentru picioare și scaune reglabile, te poți relaxa și poți dormi tot drumul până la destinație. La bord se pot cumpăra gustări și băuturi răcoritoare și ai la dispoziție o toaletă, astfel încât opririle scurte sunt inutile, iar șoferii noștri te pot duce de la A la B pe timpul nopții în cel mai scurt timp posibil. În autocarul nocturn, există prize și Wi-Fi, astfel încât te poți instala confortabil și poți urmări un film în timpul călătoriei.
 

Rețeaua noastră de curse cu autocarul prin Europa

Ce ai zice de o cursă nocturnă de la Praga la Hamburg sau de la Rotterdam la Paris? Sau poate o cursă nocturnă de la Haga la Paris. În curând, vei putea ajunge peste noapte în orice oraș important din Europa datorită dezvoltării rapide a rețelei noastre de curse nocturne. Îți poți rezerva cu ușurință bilete de autocar online, prin aplicația noastră, într-unul dintre chioșcurile FlixBus sau direct de la șoferul de autocar. Apoi, te poți odihni toată noaptea pentru a ajunge la destinație. Cursele noastre nocturne sunt surprinzător de eficiente: niciun alt mijloc de transport nu este la fel de eficient din punct de vedere energetic și nu produce o cantitate la fel de mică de gaze cu efect de seră per persoană ca autocarele FlixBus, în comparație cu avionul, trenul și autoturismul. Prin urmare, poți descoperi Europa într-unul dintre autocarele noastre nocturne ecologice, rapide și confortabile.

Rețeaua completă (PDF)

Caută curse nocturne acum

Curse nocturne la Milano, Paris, München, Praga, Amsterdam...

...pentru a enumera doar câteva destinații! Dacă vrei să vezi Europa și preferi să nu călătorești ziua, cursele nocturne sunt soluția perfectă. Rețeaua noastră de autocare nocturne se extinde în mod constant, așadar revino pe această pagină în mod frecvent. Dacă încă nu oferim curse nocturne către destinația dorită, o vom face în curând! Abonează-te la pagina noastră de Facebook și la newsletterul nostru pentru a fi printre primii care află despre toate cursele noi de la FlixBus!

Curse nocturne populare

Curse nocturne Praga - Amsterdam
Curse nocturne Dortmund - Milano
Curse nocturne Hamburg - Praga
Curse nocturne Amsterdam - Paris
Curse nocturne Köln - Milano
Curse nocturne München - Berlin
Curse nocturne Utrecht - Stuttgart
Curse nocturne Copenhaga - Rostock
Curse nocturne München - Viena