Curse nocturne

Cu autocarul nocturn prin Europa

Nu vrei să-ți pierzi ziua călătorind? Vrei să explorezi Europa mai repede ca niciodată? Ți-ar plăcea să alegi din sute de destinații? Atunci ești în locul potrivit! În fiecare noapte avem curse către sute de orașe europene. Nu-i nevoie să faci rezervare în prealabil, poți cumpăra biletul direct de la șofer! Cursele nocturne au și mai puține opriri decât cele de zi, deci durata călătoriilor e semnificativ mai mică.

Prețul biletelor FlixBus e imbatabil, dar nu uita: biletele rezervate din timp sunt mult mai ieftine. Cursele nocturne îți oferă aceleași servicii ca cele de zi. Ai spațiu suficient pentru picioare și scaune reglabile, așa că te poți relaxa și poți dormi tot drumul. La bord poți cumpăra gustări și băuturi răcoritoare și ai la dispoziție o toaletă. Astfel, opririle scurte nu mai au rost, iar șoferii noștri te pot duce la destinație în cel mai scurt timp posibil. În autocarele de noapte, există prize și Wi-Fi, așa că poți urmări liniștit(ă) un film cât timp ești pe drum.

Rețeaua noastră de curse cu autocarul prin Europa

Ce ai zice de o cursă nocturnă de la Praga la Hamburg sau de la Rotterdam la Paris? Sau poate preferi o cursă nocturnă de la Haga la Paris? Datorită dezvoltării rapide a rețelei noastre de curse nocturne, în curând vei putea ajunge peste noapte în orice oraș important din Europa. Poți cumpăra biletele online, prin aplicația noastră, într-unul dintre chioșcurile FlixBus sau direct de la șoferul de autocar. Apoi, te poți odihni toată noaptea. Cursele noastre nocturne sunt surprinzător de eficiente: în comparație cu avionul, trenul și autoturismul, autocarele FlixBus conservă cea mai multă energie și emit cea mai mică cantitate de gaze cu efect de seră per persoană. Prin urmare, te așteptăm să descoperi Europa într-unul din autocarele noastre nocturne ecologice, rapide și confortabile.

Curse nocturne la Milano, Paris, München, Praga, Amsterdam...

...și astea-s doar câteva din destinații! Dacă vrei să vezi Europa și preferi să nu călătorești pe timpul zilei, cursele nocturne sunt soluția perfectă pentru tine. Rețeaua noastră de curse nocturne se extinde în mod constant, deci nu uita să revizitezi această pagină. Dacă încă nu oferim curse nocturne către destinația ta preferată, o vom face în curând! Dacă vrei să te numeri printre primii care află despre cursele noi pe care le oferă FlixBus, abonează-te la pagina noastră de Facebook și la newsletterul nostru!

Curse nocturne populare

Curse nocturne Praga - Amsterdam
Curse nocturne Dortmund - Milano
Curse nocturne Hamburg - Praga
Curse nocturne Amsterdam - Paris
Curse nocturne Köln - Milano
Curse nocturne München - Berlin
Curse nocturne Utrecht - Stuttgart
Curse nocturne Copenhaga - Rostock
Curse nocturne München - Viena