§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Servicii în autocarele noastre

Oferim o gamă largă de servicii la bordul autocarelor noastre

Serviciile FlixBus la bord

Când călătorești cu FlixBus ai garanția celor mai bune servicii. La bordul tuturor autocarelor noastre, beneficiezi de Wi-Fi gratuit, spațiu suplimentar pentru picioare, gustări și băuturi, numeroase prize și spațiu generos pentru depozitarea bagajelor.

Există întotdeauna acces Wi-Fi gratuit la bordul autocarelor noastre.

Wi-Fi

Este imposibil să te plictisești la bordul autocarelor FlixBus cu accesul gratuit la Wi-Fi* - îți poți petrece călătoria navigând pe internet, în chaturi cu prietenii și citindu-ți e-mailurile - toate la viteză 4G!

Autocarele noastre au locuri confortabile, cu spațiu pentru picioare suplimentar.

Spațiu pentru picioare

În plus, FlixBus îți garantează un scaun cu spațiu suplimentar pentru picioare. Autocarele noastre moderne sunt dotate cu scaune confortabile și spațiu generos. Toate scaunele au spătarele reglabile și sunt confortabile chiar și în călătoriile lungi.

Cumpăra snacksuri și băuturi răcoritoare low cost direct de la șoferii noștri prietenoși

Snacksuri și băuturi răcoritoare

FlixBus se gândește la totul pentru a-ți asigura confortul în autocar: poți cumpăra snacksuri și băuturi răcoritoare la bord. Acestea pot fi cumpărate de la șoferii noștri amabili.

Prize la bordul autocarelor noastre

Prize

Vrei să navighezi pe internet, să intri în chat cu prietenii sau să lucrezi pe laptop, dar nu mai ai baterie? Nicio problemă! Caută simbolul prizei sau întreabă șoferii prietenoși unde se află una dintre numeroasele prize din autocarele noastre FlixBus**.

Toalete în toate autocarele noastre

Toalete

Mai sunt câteva minute bune până la următoarea oprire? Nu-ți face griji! Toate autocarele FlixBus sunt dotate cu o toaletă.

Poți aduce 3 piese de bagaj în călătoria cu autocarul

Bagaj

Autocarele FlixBus oferă spațiu suficient pentru bagaje. Depozitează bagajele de mână în compartimentele de deasupra scaunului, iar șoferii noștri amabili te vor ajuta să-ți încarci bagajele de cală. Mai multe detalii despre bagaje sunt disponibile în politica de bagaje.

Sună-ne dacă ai întrebări

Întrebări frecvente

Pagina noastră cu întrebări frecvente oferă numeroase răspunsuri. Dacă încă mai ai nelămuriri completează formularul de contact.

* Wi-Fi este disponibil numai pe cursele în autocar operate de FlixBus. Cursele către Praga, Pilsen, St. Gallen, Zurich și Hahn sunt excluse; trecerea la LTE în autocare este în curs de desfășurare. Acest serviciu va fi disponibil în curând pe toate cursele. Viteza internetului depinde de acoperirea rețelei de telefonie mobilă a furnizorului nostru.
** În multe dintre autocarele noastre există mai multe prize pentru confortul tău. Restul autocarelor vor fi dotate cu prize în lunile următoare.
*** De reținut: taxele pentru apeluri de pe telefoane fixe și mobile depind de tarifele fiecărui furnizor.