Dacă ai dificultăți la accesarea acestui site web, sună +40.376.300.111 sau consultă aplicația Asistent Google FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Servicii în autocarele noastre

Oferim o gamă largă de servicii la bordul autocarelor noastre

Serviciile FlixBus la bord

Când călătorești cu FlixBus, ai garanția celor mai bune servicii. La bordul tuturor autocarelor noastre, beneficiezi de Wi-Fi gratuit, spațiu suplimentar pentru picioare, gustări și băuturi, numeroase prize și spațiu generos pentru depozitarea bagajelor.

Există întotdeauna acces Wi-Fi gratuit la bordul autocarelor noastre.

Wi-Fi

Este imposibil să te plictisești la bordul autocarelor FlixBus cu accesul gratuit la Wi-Fi – îți poți petrece călătoria navigând pe internet, în chaturi cu prietenii și citindu-ți e-mailurile - toate la viteză 4G!

Autocarele noastre au locuri confortabile, cu spațiu pentru picioare suplimentar.

Spațiu pentru picioare

În plus, FlixBus îți garantează un scaun cu spațiu suplimentar pentru picioare. Autocarele noastre moderne sunt dotate cu scaune confortabile și spațiu generos. Toate scaunele au spătarul reglabil și sunt confortabile chiar și în călătoriile lungi.

Cumpăra snacksuri și băuturi răcoritoare low cost direct de la șoferii noștri prietenoși

Gustări și băuturi răcoritoare

FlixBus îți asigură tot confortul în autocar: cât timp ești la bord, poți cumpăra gustări și băuturi răcoritoare de la șoferii noștri.

Prize la bordul autocarelor noastre

Prize

Vrei să navighezi pe internet, să intri pe chat cu prietenii sau să lucrezi pe laptop, dar nu mai ai baterie? Nicio problemă! Caută simbolul prizei sau întreabă șoferii (nu-ți face griji, sunt foarte prietenoși!) unde poți găsi una dintre numeroasele prize din autocarele noastre FlixBus.

Toalete în toate autocarele noastre

Toalete

Mai sunt câteva minute bune până la următoarea oprire? Nu-ți face griji! Toate autocarele FlixBus sunt dotate cu o toaletă.

Poți aduce 3 piese de bagaj în călătoria cu autocarul

Bagaj

Autocarele FlixBus oferă spațiu suficient pentru bagaje. Depozitează bagajele de mână în compartimentele de deasupra scaunului, iar șoferii noștri amabili te vor ajuta să-ți încarci bagajele de cală. Mai multe detalii despre bagaje sunt disponibile în politica de bagaje.

Sună-ne dacă ai întrebări

Întrebări frecvente

Pagina noastră cu Ajutor oferă răspunsuri la multe dintre întrebările tale.