Mergi cu autocarul la aeroport

Curse zilnice spre și dinspre aeroport de la doar 19,99 lei!

Călătoria cu FlixBus îți oferă mai multe avantaje: o rețea extinsă de destinații din toată Europa, autocare confortabile și moderne, Wi-Fi gratuit și multe altele. Dar, bineînțeles că îți dorești să explorezi și destinații precum Dubai, Bali, Cuba, New York sau să îți vizitezi rudele din România. Știm că ar dura prea mult timp să te ducem spre toate aceste locuri minunate cu autocarul și să nu mai vorbim despre faptul că autocarele nu merg pe apă. Așadar, îți oferim curse regulate cu autocarul spre și dinspre cele mai mari aeroporturi din Europa, care operează zboruri spre cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. 

Ce înseamnă asta? Nu mai trebuie să te limitezi doar la a merge la cel mai apropiat aeroport. Acum poți să mergi spre aeroportul care îți oferă zbor spre destinația ta de vis. În plus, nu mai trebuie să plătești o grămadă de bani pentru parcarea la aeroport. Nu trebuie să te îngrijorezi nici în privința bagajelor deoarece FlixBus are suficient spațiu pentru bagajele tale!  

Aeroportul Internațional Liszt Ferenc din Budapesta

Aeroportul din Budapesta, numit inițial „Aeroportul Ferihegyi”, servește capitala Ungariei și împrejurimile. Datorită zborurilor regulate spre o mulțime de destinații din Europa, Orientul Mijlociu și Îndepărtat, Africa sau din America de Nord, tot mai mulți români se numără printre cei 16,2 milioane de pasageri/an care aleg să ia avionul de la Budapesta.


Dacă plănuiești să călătorești de la Budapesta trebuie să știi că aeroportul are 2 terminale, 1 și 2. Terminalul 2A de la Liszt Ferenc este dedicat zborurilor din interiorul Spațiul Schengen, iar Terminalul 2B deservește zborurile din afara Spațiului Schengen. De asemenea, extremitățile aeroportului sunt interconectate de un Sky Court, o zonă de așteptare.

Nu te mai stresa cu parcarea la aeroportul din Budapesta! FlixBus are grijă să ajungi la aeroport și să te bucuri de vacanța ta. 

Autocar FlixBus spre și dinspre Aeroportul Internațional Liszt Ferenc:
Cluj-Napoca ↔ Aeroportul din Budapesta Oradea ↔ Aeroportul din Budapesta Timișoara ↔ Aeroportul din Budapesta

Aeroportul Internațional Orio al Serio din Bergamo

Cunoscut și ca Il Caravaggio International Airport, este al treilea cel mai mare aeroport din Italia. Companiile aeriene îl numesc, în mod neoficial, Aeroportul Milano-Bergamo
Acesta se află la o distanță de 3,7 km de Bergamo și 45 km de Milano. Aeroportul din Bergamo deservește, alături de aeroporturile Malpensa și Linate, orașul Milano și zona din împrejurul acestuia.

Aeroportul din Bergamo, recent renovat, operează în mare parte zboruri low-cost. Înainte de zbor, pasagerii pot să viziteze magazinele de îmbrăcăminte și suveniruri din incintă sau să se delecteze cu o cafea sau mâncare italiană.

De pe aeroportul din Bergamo poți să ajungi ușor acasă, în România, pentru a-I vizita pe cei dragi. Mai multe companii aeriene oferă zboruri din Bergamo spre România: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Iași, Suceava, Bacău.

FlixBus îți oferă curse de autocar spre și dinspre aeroportul Orio al Serio. Pe drum te poți bucura de Wi-Fi-ul nostru gratuit și multe altele. În plus, călătorești confortabil și ajungi la timp pentru zborul cu avionul.
 

Autocar FlixBus spre și dinspre Aeroportul Orio al Serio:
Torino ↔ Aeroportul Orio al Serio Verona ↔ Aeroportul Orio al Serio Genova ↔ Aeroportul Orio al Serio

Aeroportul Allgäu Memmingen din Memmingerberg

Este cel mai mic dintre cele trei aeroporturi comerciale din Bavaria, după Aeroportul Franz Josef Strauss din München și Aeroportul Albrecht Dürer din Nürnberg. Acesta oferă o alternativă low-cost la aeroportul din München și operează zboruri spre mai multe orașe. 

Aeroportul din Memmingen are un terminal pentru pasageri dotat cu 10 ghișee pentru check-in și 7 porți de plecare, pentru zboruri din interiorul Spațiului Schengen (1-3) la parter și zboruri din exteriorul Spațiului Schengen (4-7) la etaj. Clădirea nu este prevăzută cu tuneluri pentru îmbarcare, astfel că pasagerii trebuie să meargă pe jos sau cu autobuzul la avion.

De pe aeroportul din Memmingen este ușor să ajungi în România sau să mergi să îți vizitezi rudele și prietenii care locuiesc în Germania. Găsești zboruri din Memmingen spre România: București, Cluj-Napoca, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Timișoara.
 

Mergi cu autocarul la aeroport ușor și confortabil cu FlixBus:
München ↔ Aeroportul Memmingen  Stuttgart ↔ Aeroportul Memmingen