§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Politica de confidențialitate

Declarație privind protecția datelor personale și acord privind utilizarea datelor

Societatea FlixMobility GmbH cu sediul în Birketweg 33, 80639 München (denumită în cele ce urmează ”FlixMobility” sau ”Noi”) operează portalul de internet al FlixMobility GmbH cât și portalul de rezervare integrat în acesta (denumite împreună în cele ce urmează ”site”). Protecția datelor dumneavoastră personale este foarte importantă pentru noi. De aceea, protecția datelor personale reprezintă o prioritate pentru societatea FlixMobility GmbH și respectăm strict prevederile Legii federale privind protecția datelor (germ. Bundesdatenschutzgesetz) și a Legii privind telecomunicațiile (germ. Telemediengesetz) atunci când prelevăm, prelucrăm și utilizăm datele personale.

Prin acceptarea declarației de mai jos privind protecția datelor personale, sunteți de acord ca FlixMobiity GmbH să colecteze, prelucreze și utilizeze datele personale cu respectarea prevederilor legilor privind protecția datelor și a prevederilor de mai jos. Puteți revoca acordul dat la orice moment, revocarea dumneavoastră producând efecte pentru viitor.

Colectarea, prelucrarea și utilizarea datelor personale

Datele personale sunt toate datele care se referă la o anumită persoană sau la o persoană care poate fi stabilită. Date personale sunt de exemplu numele dvs., numărul dvs. de telefon sau adresa dvs. poștală și de e-mail.

În general este posibil să utilizaţi site-ul nostru fără indicarea datelor personale.

Pentru derularea procesului de comandă a biletelor și pentru prestarea serviciilor de transport colectăm, salvăm și prelucrăm numele și prenumele dvs. de familie și numărul de telefon mobil. Pentru efectuarea plății necesare, dacă este cazul, este nevoie de următoarele date: Pentru plata unei călătorii rezervate cu un card de credit, FlixMobility are nevoie de numele dumneavoastră complet, adresa dumneavoastră de e-mail, precum și de datele cardului dumneavoastră de credit. Numărul cardului de credit nu este salvat și este transmis mai departe către prestatorul de servicii de plată. În cazul efectuării plății prin debit direct, FlixMobility colectează numele dumneavoastră complet, adresa dumneavoastră, data dumneavoastră de naștere, adresa dumneavoastră de e-mail și datele contului curent. În cazul unei plăți prin transfer instant și Paypal nu sunt salvate date privind plata.

Datele necesare pentru derularea contractului și pentru efectuarea călătoriilor cu autobuzul vor fi transmise către terți (de ex. prestatori de servicii în domeniul IT, transport, servicii clienți și derulare plăți) doar în cadrul procedurii de înregistrare și pentru derularea serviciului de vânzare a biletelor. În situații întemeiate (de ex. deteriorarea autobuzelor) ne rezervăm dreptul de a transmite datele clientului către partenerul de transport care efectuează transportul. Datele transmise pot fi utilizate de prestatorii noștri de servicii exclusiv în scopul îndeplinirii sarcinii lor, iar utilizarea în alte scopuri este interzisă.

FlixMobility nu transmite date personale către terți în scopuri publicitare.

Prestator de servicii de plată

Site-ul nostru vă oferă posibilitatea de a iniţia o rezervare. În acest sens, datele dvs. vor fi transmise, dacă este cazul, către prestatorul de servicii de plată indicat în cadrul procesului de rezervare.  Plata poate fi efectuată numai prin intermediul posibilităților de plată online indicate în shop.

  • Plățile sunt gestionate de către partenerul nostru Adyen BV, Simon Carmiggelstraat 6 – 50, 1011 DJ Amsterdam. În vederea prevenirii și depistării cazurilor de înşelăciune, comunicăm adresa dvs. IP către partenerul nostru Adyen BV, Simon Carmiggelstraat 6 – 50, 1011 DJ Amsterdam. Adyen BV salvează adresa dvs. IP. Toate datele sunt transmise în formă criptată. Puteți retracta acordul dumneavoastră la orice moment printr-o comunicare la adresa de contact indicată la capitolul Impressum.

  • Metodele de plată card de credit, Giropay și iDeal sunt gestionate de Heidelberger Payment GmbH cu sediul în Gaisbergstr. 11-13, 69115 Heidelberg. Societatea PAY.ON AG cu sediul în str. Lucile-Grahn nr. 37, 81675 München intră de asemenea în contact cu datele dumneavoastră. Heidelberger Payment GmbH este un institut de plată în sensul Legii germane privind supravegherea serviciilor de plată (germ. Zahlungsdiensteaufsichtsgesetz, abrev. ZAG) și este înregistrată la Autoritatea federală pentru supravegherea serviciilor financiare federale (germ. BaFin), Graurheindorfer Str. 108, 53117 Bonn (număr de înregistrare: 122914).

  • Metoda de plată Paypal este gestionată de PayPal (Europe) S.à r.l. & Cie, S.C.A., etajul 5, 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg. Alte informații privind protecția datelor Paypal pot fi găsite în declarația privind protecția datelor a Paypal

  • În vederea prevenirii și depistării cazurilor de înșelăciune, transmitem adresa dumneavoastră IP către Paymill GmbH; Str. St. – Cajetan nr. 43, 81669 München. Adresa dumneavoastră IP este salvată de PAYMILL GmbH timp de 72 ore. Puteți retracta acordul dumneavoastră la orice moment printr-o comunicare la adresa de contact indicată la capitolul Impressum.

Verificarea bonității în cadrul procedurii de debit direct prin intermediul Billpay

Dacă decideți să utilizați una dintre opțiunile de plată ale partenerului Billpay GmbH, veți fi solicitat în cadrul procesului de rezervare să fiți de acord cu comunicarea datelor necesare pentru executarea tranzacției și a datelor necesare pentru verificarea bonității și a identității către Billpay. În măsura în care sunteți de acord cu această comunicare, datele dumneavoastră (nume și prenume, strada, numărul, codul poștal, localitatea, data nașterii, numărul de telefon și în cazul achiziționării prin debit direct, detaliile bancare) cât și datele privind comanda dumneavoastră vor fi transmise către Billpay.

În vederea verificării bonității și identității, Billpay sau societăți partenere mandatate de Billpay vor comunica date către birourile de credit (Birouri de credit) și vor obține de la acestea date și informaţii privind bonitatea, determinate în baza procedurilor matematice și statistice, în determinarea cărora sunt considerate între altele și datele privind adresa. Informații detaliate privind aceste aspecte și cu privire la birourile de credit interogate pot fi găsite în Declarația privind protecția datelor a Billpay GmbH.

De asemenea, în vederea depistării și prevenirii înșelăciunilor, Billpay utilizează în anumite situații  mijloace auxiliare ale unor terți. Datele obținute cu aceste mijloace auxiliare pot fi salvate în formă criptată la terți, astfel încât acestea pot fi citite doar de Billpay. Aceste date sunt utilizate numai dacă vă decideți pentru o modalitate de plată pusă la dispoziţie de către partenerul nostru Billpay, altminteri datele expiră în mod automat după 30 de minute.

Paymill GmbH

În vederea prevenirii și depistării cazurilor de înșelăciune, transmitem adresa dumneavoastră IP către Paymill GmbH; Str. St. – Cajetan nr. 43, 81669 München. Adresa dumneavoastră IP este salvată de PAYMILL GmbH timp de 72 ore. Puteți retracta acordul dumneavoastră la orice moment printr-o comunicare la adresa de contact indicată la capitolul Impressum.

Logare utilizator / Cont client

Aveți posibilitatea de a crea un cont de client personal. În zona protejată cu parolă a contului de client puteți administra foarte ușor rezervările dumneavoastră și puteți salva datele dumneavoastră pentru călătorii viitoare.

Câmpurile marcate ca fiind obligatorii (*), care conțin date personale, sunt utilizate numai pentru executarea și prelucrarea contului de utilizator. În prima fază este necesară numai adresa de e-mail. Astfel verificăm identitatea dumneavoastră. În cadrul procedurii de înregistrare puteți indica în mod voluntar și numele, adresa și, dacă este cazul, datele dumneavoastră bancare.

Aceste date vor fi utilizate atât la întocmirea facturii cât și ca funcție de pre-completare automată în cazul rezervărilor viitoare. În plus, puteți indica aici, în mod voluntar, și numărul dumneavoastră de telefon mobil pentru a putea fi contactat în cazul unei întârzieri sau a modificării traseului de deplasare.

În măsura în care ați fost de acord cu aceasta, prin funcția ”Rămân înregistrat” vor fi salvate așa numite cookie-uri persistente pe dispozitivul dumneavoastră, astfel încât să nu mai fie necesar să vă înregistrați din nou pe site-ul nostru la următoarea vizită. Nu vă putem pune la dispoziție această funcție, dacă ați dezactivat salvarea acestor cookie-uri în setările browser-ului dumneavoastră.

Puteți actualiza sau șterge la orice moment contul de client – și odată cu aceasta și datele personale salvate.

Acțiunea de ștergere nu este aplicabilă datelor personale necesare în vederea executării contractelor care fac obiectul unor termene de reținere legale.

Newsletter

Odată cu abonarea dumneavoastră la newsletter, adresa dumneavoastră de e-mail este utilizată pentru comunicarea cu dumneavoastră, de exemplu pentru a vă comunica informații privind contul de utilizator, informații privind biletele și rutele dumneavoastră de călătorie sau pentru a vă transmite profiluri de călătorie. Veți primi aceste informații până la momentul renunțării la abonare. De asemenea vom utiliza adresa dumneavoastră de e-mail în scopuri proprii de publicitate. Vă puteți dezabona în orice moment.

Dacă primim adresa dumneavoastră de e-mail în contextul unei rezervări sau a unei călătorii și dacă nu v-ați exprimat refuzul în acest sens, ne rezervăm dreptul de a vă transmite prin e-mail în mod regulat oferte privind produsele din sortimentul nostru similare cu cele deja achiziționate de dumneavoastră. Puteți să refuzați acest mod de utilizare a adresei dumneavoastră de e-mail transmițând un mesaj la unsubscribe@flixbus.com sau accesând linkul de dezabonare inclus în e-mailul publicitar, fără ca din acesta să rezulte alte cheltuieli decât cheltuielile de comunicare conform tarifelor de bază.

Securitatea datelor

Protejăm sfera privată a utilizatorilor site-ului nostru și a sistemelor conectate prin mijloace tehnice și organizatorice. În vederea asigurării transmiterii sigure a datelor personale, utilizăm protocolul de criptare SSL 3.0 (ca procedeu de criptare de bază este utilizat RSA-2048 pentru Public Key Infrastructure). Acest procedeu este utilizat cu succes în întregul web. Toate datele personale (nume, adresă, date de plată etc.) vor fi criptate astfel și transferate în siguranță prin intermediul internetului. Puteți identifica faptul că vă aflați într-un domeniu securizat în baza unui simbol (lacăt închis) în bara de jos a ferestrei browser-ului dumneavoastră.

Cookies

FlixMobility utilizează pe site-ul său așa-numite cookie-uri. Cookie-urile (biscuiţi) sunt mici fișiere care sunt salvate pe suportul dumneavoastră de date, care salvează anumite setări și date pentru schimbul de informații cu sistemul nostru prin intermediul browser-ului dumneavoastră. Unele dintre cookie-urile utilizate de noi sunt șterse din nou la închiderea ședinței de browser, adică după ce închideți browser-ul dumneavoastră (așa numitele Session-Cookies). Alte cookie-uri rămân pe dispozitivul dumneavoastră și ne permit nouă sau partenerilor noștri să recunoaștem browser-ul dumneavoastră la următoarea dumneavoastră vizită (cookie-uri persistente). Această salvare ne permite să adaptăm site-ul nevoilor dumneavoastră și vă facilitează utilizarea site-ului, deoarece anumite date pe care dumneavoastră le introduceți sunt salvate în așa fel încât să nu trebuie să repetați în mod constat introducerea acestora. Browser-ul dumneavoastră vă permite să stabiliți anumite setări limitative privind utilizarea și ștergerea cookie-urilor. Funcția Ajutor a majorității browser-elor vă explică modul în care puteți  efectua aceste setări. Neacceptarea cookie-urilor poate afecta funcția de service a ofertei noastre pe internet.

Dreptul la informare și de opoziție

În conformitate cu prevederile Legii federale privind protecţia datelor (germ. Bundesdatenschutzgesetz) aveți atât dreptul de a fi informat gratuit asupra datelor personale ale dumneavoastră care au fost salvate cât și dreptul corectării, ștergerii sau blocării acestora. În acest sens, cât și pentru a obține alte informații sau pentru a exercita dreptul dumneavoastră de opoziție, vă rugăm să vă adresați: FlixMobility GmbH, Birketweg 33, 80639 München sau datenschutz@flixbus.de.

Retargeting

În vederea optimizării ofertei noastre publicitare, cât și pentru recomandări de produse, utilizăm tehnologia Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; „Google“) pentru  crearea unor profiluri pseudonime privind comportamentul de navigare a vizitatorilor site-urilor de internet în scopuri de marketing. În acest scop pot fi utilizate cookie-uri care permit recunoașterea browser-ului de internet la o nouă vizită. Comportamentul de navigare pe internet este analizat cu ajutorul unui algoritm, astfel încât ulterior sunt afișate recomandări de produse relevante pentru dumneavoastră sub forma unor bannere sau anunțuri publicitare pe site-urile unor terți. Fără acordul expres, transmis pe cale separată, profilurile pseudonime nu se relaționează cu datele personale ale purtătorului pseudonimului. Puteți să vă opuneți în orice moment creării de profiluri pseudonime de utilizatori în scopuri publicitare relevante intereselor dumneavoastră, accesând site-ul https://www.google.de/settings/ads. Puteți obține alte informații privind publicitatea relevantă la http://www.google.com/policies/technologies/ads/.

Această pagină web utilizează instrumentul Retargeting-Pixel Custom Audiences al rețelei de socializare Facebook, 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA. Cu ajutorul Remarketing Pixel Facebook poate folosi vizitatorii noștri de pe internet ca grup țintă pentru mesajele publicitare ale Facebook. În acest scop se salvează un cookie Facebook pe PC-ul dumneavoastră. Pentru a afla mai multe informații despre scopul și întinderea colectării de date și modul de prelucrare și de utilizare a datelor de către Facebook, cât și drepturile dumneavoastră și posibilităţile de setare în vederea protejării sferei dumneavoastră private, vă rugăm să consultați politica Facebook privind protecția datelor https://facebook.com/policy.php und https://www.facebook.com/ads/settings. Pentru folosirea Custom Audiences vă puteți exprima dezacordul la www.youronlinechoices.com/de/praferenzmanagement sau, pentru utilizatorii cu cont Facebook, aici.

Analize web

1. Google Analytics

Acest site utilizează Google Analytics, un serviciu de publicitate oferit de Google Inc. („Google“). Google Analytics utilizează așa-numite „cookie-uri“, fișiere text salvate pe calculatorul dumneavoastră care permit analizarea modului dumneavoastră de utilizare a site-ului. În plus, această pagină de internet folosește Google AMP Client ID API, pentru a corela prin Google Analytics activitățile utilizatorilor pe paginile AMP cu cele de pe paginile non-AMP. Google Trackingcodes a acestui site web utilizează funcția „_anonymizeIp()“. Astfel adresele IP din statele membre ale Uniunii Europene sau din alte state ale Acordului privind Spațiul Economic European sunt prelucrate numai în formă scurtă, pentru a putea exclude o relație directă cu persoanele. Numai în cazuri excepţionale adresa IP completă este transmisă către un server Google situat în SUA, unde este scurtată. Google va folosi aceste informații în numele operatorului acestui site pentru a evalua modul în care dumneavoastră utilizați site-ul, pentru a întocmi rapoarte privind activitățile publicitare ale site-ului și pentru a presta pentru operatorul site-ului servicii conexe utilizării site-ului și internetului. Google nu relaționează adresa IP comunicată de către browser-ul dumneavoastră în cadrul Google Analytics cu alte date ale Google. Puteți împiedica salvarea cookie-urilor printr-o setare corespunzătoare a softului dumneavoastră de navigare; vă atragem însă atenția asupra faptului că în această situație este posibil să nu puteți utiliza în totalitate toate funcțiile acestui site. Descărcarea și instalarea plugin-ului disponibil pe linkul de mai jos vă oferă posibilitatea de a împiedica colectarea datelor (inclusiv a adresei dumneavoastră IP) privind modul dumneavoastră de utilizare a site-ului și care au fost create de către acest cookie cât și prelucrarea acestor date de către Google: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

2. adjust

Acest website / această aplicație utilizează între altele și tehnologia de analiză „adjust“ a adjust GmbH (“adjust”). adjust face uz în cadrul analizei de adresele IP și Mac ale utilizatorilor, care sunt însă utilizate în mod exclusiv sub formă anonimizată. Acest aspect nu permite stabilirea persoanei fizice. Prin utilizarea acestui site/acestei aplicații în scopuri de analiză vă dați acordul pentru prelucrarea datelor colectate în formă anonimizată în modul descris mai sus și în scopul indicat mai sus.

3. Webtrekk

Evaluarea statistică a site-urilor este realizată prin intermediul tehnologiilor dezvoltate de Webtrekk GmbH, Robert-Koch-Platz 4, 10115 Berlin. Serviciile Webtrekk ne pun la dispoziție date statistice cu privire la utilizarea unei oferte web.  Webtrekk GmbH este certificată de TÜV în domeniul Web Controlling. În cadrul acestei certificări au fost verificate îndeosebi modul de colectare și prelucrare a datelor de tracking în ceea ce privește conformitatea cu protecția datelor și siguranța acestora. Informaţiile transmise de browser-ul dumneavoastră sunt colectate și evaluate în cadrul utilizării acestor site-uri. Acest lucru are loc prin intermediul unei tehnologii bazate pe cookie-uri și așa numiți pixeli, care sunt incorporați pe fiecare site.  Este exclusă relaționarea directă cu o persoană fizică. Datele colectate în acest mod servesc la realizarea unor profiluri anonime de utilizare care stau la baza statisticilor web. Fără acordul pe cale separată acordat de către persoana vizată, datele colectate cu ajutorul tehnologiilor Webtrekk nu sunt utilizate pentru identificarea personală a vizitatorului acestui site și nu sunt niciodată relaționate cu datele personale ale deținătorului pseudonimului.

Puteți să vă opuneți la orice moment colectării și salvării de date prin intermediul Webtrekk, opunerea dumneavoastră producând efecte pentru viitor. În acest scop și pentru a obține informații suplimentare privind protecția datelor personale în cadrul Webtrekk, vă rugăm să accesați următorul link: http://www.webtrekk.com/index/datenschutzerklaerung/opt-out.html.

4. Urmărirea rezultatelor campaniei AdClear 

Noi folosim serviciile firmei AdClear GmbH, Robert-Koch-Platz 4, 10115 Berlin ('AdClear'), pentru a colecta date statistice, a urmări rezultatele campaniei și a optimiza corespunzător oferta pentru clienţii noştri. În acest scop sunt utilizate cookies. Datele sunt înregistrate exclusiv sub pseudonim. Datele personale nu sunt transmise către AdClear. Firma AdClear GmbH este certificată de TÜV Saarland pentru protecția datelor în domeniul sisteme de urmărire a rezultatelor campaniei.
Dacă dvs. nu sunteți de acord cu înregistrarea datelor pentru urmărirea rezultatelor campaniei AdClear, atunci va fi utilizat un cookie cu numele „adclearoptout“.
Nu v-ați exprimat dezacordul privind înregistrarea datelor prin intermediul AdClear.
dezacord privind înregistrarea datelor prin intermediul AdClear

5. AB Tasty

Acest website utilizează de asemenea și serviciul de analiză web AB Tasty al firmei AB TASTY SAS, care este folosit pentru teste A/B și cu variabile multiple. Acest serviciu utilizează cookie-uri pentru a identifica browser-ul unui vizitator și pentru a analiza modul de utilizare a acestui site. Cookie-urile nu colectează date personale. Găsiți mai multe informaţii cu privire la modul în care AB Tasty prelucrează datele dumneavoastră la https://www.abtasty.com/uk/terms-of-use/. Pe acest site puteți găsi și o introducere despre cum puteți dezactiva funcția Tracking în orice moment.

6. Hotjar

În vederea îmbunătăţirii experienţei utilizatorilor pe paginile noastre de internet, utilizăm softul Hotjar http://www.hotjar.com, 3 Lyons Range, 20 Bisazza Street, Sliema SLM 1640, Malta, Europe). Acest program ne permite să măsurăm și să evaluăm comportamentul utilizatorilor pe paginile noastre de internet (mișcări de mouse, click-uri, introducere informaţii pe tastatură, mărimea scroll-ului etc.). În acest sens sunt instalate cookie-uri pe dispozitivele utilizatorilor și pot fi salvate date ale utilizatorilor cum ar fi informaţii privind browser-ul utilizat, sistemul de operare, timpul petrecut pe site etc. Găsiți mai multe informații cu privire la modul de prelucrare a datelor de către Hotjar pe https://www.hotjar.com/privacy. Puteți refuza utilizarea serviciilor Hotjar la https://www.hotjar.com/opt-out

Social Plugins

1. Facebook

Site-ul nostru utilizează așa numitele social plugins („plugins“) ale rețelei de socializare Facebook, operată de Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA („Facebook“). Plugin-urile sunt marcate cu un logo Facebook sau cu mențiunea „Plugin rețea de socializare Facebook, respectiv „Facebook Social Plugin“. Puteți găsi aici o evidență a tuturor plugin-urilor Facebook și a aspectului acestora: https://developers.facebook.com/docs/plugins.
Dacă accesați o pagină a conținutului nostru web, care conține un astfel de plugin, browser-ul dumneavoastră creează o legătură directă cu serverele Facebook. Facebook comunică direct către browser-ul dumneavoastră conținutul plugin-ului incorporat în pagină. Prin această incorporare, Facebook obține informația că browser-ul dumneavoastră a accesat pagina respectivă a site-ului nostru, chiar dacă nu dețineți un profil Facebook sau nu sunteți logat pe Facebook la acel moment. Această informație (inclusiv adresa dumneavoastră IP) este transmisă direct către un server Facebook din SUA și este salvată acolo.
Dacă sunteți conectat pe Facebook, atunci Facebook poate relaționa direct vizita dumneavoastră pe site-ul nostru cu profilul dumneavoastră Facebook. Dacă interacționați cu plugin-urile, cum ar fi de exemplu acționarea butonului ”Îmi place” sau dacă lăsați un comentariu, această informație va fi de asemenea redirecționată către un server al Facebook și va fi salvată pe acesta. Informațiile vor fi de asemenea publicate pe profilul dumneavoastră Facebook și afișate prietenilor dumneavoastră de pe Facebook.
Facebook poate utiliza aceste informații în scopuri publicitare, de cercetare de piață și pentru adaptarea conținutului paginilor Facebook în funcție de nevoile identificate. În acest sens Facebook întocmeşte profiluri de utilizare, interese și relații, de exemplu pentru a evalua utilizarea site-ului nostru în funcție de reclamele afișate în cadrul Facebook, pentru a informa alți utilizatori Facebook despre activităţile dumneavoastră pe site-ul nostru și pentru a vă presta alte servicii conexe utilizării Facebook. Dacă nu doriți ca Facebook să relaționeze datele colectate prin intermediul site-ului nostru de internet cu contul dumneavoastră de Facebook, trebuie să vă delogați de pe Facebook înainte de a accesa site-ul nostru.
Pentru a afla scopul și întinderea colectării de date și modul de prelucrare și de utilizare a datelor de către Facebook, precum și drepturile dumneavoastră și posibilitățile de setare în vederea protejării sferei dumneavoastră private, vă rugăm să consultați politica Facebook privind protecția datelor: http://www.facebook.com/policy.php.
Dacă nu doriți ca Facebook să relaționeze datele colectate prin intermediul site-ului nostru de internet cu contul dumneavoastră de Facebook, trebuie să vă delogați de pe Facebook înainte de a accesa site-ul nostru. Puteți bloca integral încărcarea plugin-urilor Facebook utilizând add-on-uri pentru browser-ul dumneavoastră, de exemplu cu ajutorul „Facebook Blocker“ (https://www.comparitech.com/blog/vpn-privacy/stop-facebook-tracking/).


2. Plugin-uri Twitter (de ex. „Twittern“-Button)

Site-ul nostru utilizează așa numitele social plugins („plugins“) ale serviciului microblogging Twitter, operat de Twitter Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA („Twitter“). Plugin-urile sunt marcate cu un logo Twitter de exemplu în forma unei ”păsări Twitter" albastre. Puteți găsi aici o evidență a tuturor plugin-urilor Twitter și a aspectului acestora: https://dev.twitter.com/web/tweet-button
Dacă accesați o pagină a conținutului nostru web, care conține un astfel de plugin, browser-ul dumneavoastră creează o legătură directă cu serverele Twitter. Twitter comunică direct către browser-ul dumneavoastră conținutul plugin-ului care este incorporat în pagină. Prin această incorporare, Twitter obține informația că browser-ul dumneavoastră a accesat pagina respectivă a site-ului nostru, chiar dacă nu dețineți un profil Twitter sau nu sunteți logat pe Twitter la acel moment. Această informație (inclusiv adresa dumneavoastră IP) este transmisă direct către un server Twitter din SUA și este salvată acolo. Dacă sunteți conectat pe Twitter, atunci Twitter poate relaționa direct vizita dumneavoastră pe site-ul nostru cu profilul dumneavoastră Twitter. Dacă interacționați cu plugin-urile, cum ar fi de exemplu acționarea butonului ”Twit”, această informație va fi de asemenea redirecționată către un server al Twitter și va fi salvată pe acesta. Informațiile vor fi de asemenea publicate pe profilul dumneavoastră Twitter și afișate acolo contactelor dumneavoastră.
Pentru a afla scopul și întinderea colectării de date și modul de prelucrare și de utilizare a datelor de către Twitter, precum și drepturile dumneavoastră și posibilităţile de setare în vederea protejării sferei dumneavoastră private, vă rugăm să consultaţi politica Twitter privind protecția datelor: https://twitter.com/privacy.
Dacă nu doriți ca Twitter să relaționeze datele colectate prin intermediul site-ului nostru de internet cu contul dumneavoastră de Twitter, trebuie să vă delogați de pe Twitter înainte de a accesa site-ul nostru. Puteți bloca integral încărcarea plugin-urilor Twitter utilizând add-on-uri pentru browser-ul dumneavoastră, de exemplu cu ajutorul „NoScript“ (http://noscript.net/).


3. Google+ Plugins (de ex. „+1“-Button)

Site-ul nostru utilizează așa numitele social plugins („Plugins“) ale rețelei de socializare Google+ care este operată de Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA („Google“). Plugin-urile pot fi de ex. identificate prin semnul „+1“ pe fundal alb sau colorat. Puteți găsi aici o evidență a tuturor plugin-urilor Google și a aspectului acestora:
Dacă accesați o pagină a conținutului nostru web, care conține un astfel de plugin, browser-ul dumneavoastră creează o legătură directă cu serverele Google. Google comunică direct către browser-ul dumneavoastră conținutul plugin-ului care este incorporat în pagină. Prin această incorporare, Google obține informația că browser-ul dumneavoastră a accesat pagina respectivă a site-ului nostru, chiar dacă nu dețineți un profil Google+ sau nu sunteți logat pe Google+ la acel moment. Această informație (inclusiv adresa dumneavoastră IP) este transmisă direct către un server Google din SUA și este salvată acolo. Dacă sunteți conectat pe Google+, atunci Google+ poate relaționa direct vizita dumneavoastră pe site-ul nostru cu profilul dumneavoastră Google+. Dacă interacționați cu plugin-urile, cum ar fi de exemplu acționarea butonului ”+1”, această informație va fi de asemenea redirecționată către un server al Google și va fi salvată pe acesta. Informațiile vor fi de asemenea publicate pe profilul dumneavoastră Google+ și vor fi afișate prietenilor contactelor dumneavoastră. Pentru a afla scopul și întinderea colectării de date și modul de prelucrare și de utilizare a datelor de către Google, precum și drepturile dumneavoastră și posibilitățile de setare în vederea protejării sferei dumneavoastră private, vă rugăm să consultați politica Google privind protecția datelor: http://www.google.com/intl/de/+/policy/+1button.html.
Dacă nu doriți ca Google să relaționeze datele colectate prin intermediul site-ului nostru de internet cu profilul dumneavoastră de Google+, trebuie să vă delogați de pe Google+ înainte de a accesa site-ul nostru. Puteți bloca integral încărcarea plugin-urilor Google utilizând add-on-uri pentru browser-ul dumneavoastră, de ex. cu ajutorul „NoScript“ (http://noscript.net/).