§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Document privind protecția datelor

Portalul de Internet al FlixMobility GmbH, precum și portalul pentru rezervări integrat (în continuare împreună „site”), este operat de FlixMobility GmbH, Birketweg 33, 80639 München (în continuare „FlixMobility” sau „noi”). Acordăm o mare importanță protecției datelor dvs. cu caracter personal. Prin urmare, protecția datelor reprezintă o prioritate pentru FlixMobility GmbH și respectăm în mod strict dispozițiile legale ale Regulamentului general privind protecția datelor (RGPD) și Legii federale privind protecția datelor în privința colectării, prelucrării și utilizării datelor.

1.   Colectarea, prelucrarea și utilizarea datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal are următoarea bază juridică:

1.1 Relația contractuală conform art. 6 alin. 1 lit. (b) al RGPD

Procesam date cu caracter personal furnizate în mod voluntar (numele, conform articolului 6 alin. 1 lit. (b) al RGPD pentru procesarea contractuală a comenzilor de bilete, pentru efectuarea transportului și pentru deschiderea unui cont de client sau în cadrul măsurilor precontractuale.

Pentru aceasta avem nevoie de numele și prenumele dvs. și de numărul de telefon mobil. Următoarele date pot fi necesare pentru procesarea plăților: Pentru plata cu cardul de credit pentru un bilet rezervat, FlixMobility are nevoie de numele dvs. complet, adresa de e-mail și detaliile cardului dvs. de credit.

1.2 Interesul legitim în temeiul art. 6 alin. 1 lit. (f) al RGPD

Pe baza unui interes legitim în temeiul art. 6 alin. 1 lit. (f) și respectiv lit. (b) al RGPD, procesăm datele necesare în următoarele scopuri:

  • Datele stocate în vederea executării contractului și a efectuării călătoriilor cu autobuzul nu vor fi transmise către companiile de transport care efectuează aceste călătorii și către alți terți (de exemplu, furnizori de servicii IT, de transport, servicii clienți privind trimiterea de e-mailuri si newsletter și procesarea plăților) decât în măsura necesară, în cadrul procedurii de înregistrare și pentru vânzarea de bilete. În cazurile justificate (de ex. deteriorarea autobuzelor), ne rezervăm dreptul de a transmite datele clientului către respectivul partener care efectuează transportul cu autobuzul. Datele transferate pot fi utilizate de către furnizorii noștri de servicii doar în vederea îndeplinirii sarcinilor lor, alte scopuri fiind excluse. Dacă există o prelucrare în numele unui operator, aceasta se realizează în conformitate cu reglementările privind persoana împuternicită de operator, conform articolului 28 al RGPD.
  • Pe lângă procesarea comenzilor de bilete, FlixMobility GmbH utilizează datele dvs. și în scopuri publicitare, precum si pentru studii de piață și de opinie, pentru a vă informa despre oferte și știri adaptate intereselor dvs. prin poștă sau prin intermediul newsletter-ului. În acest scop, realizăm, în baza unui interes legitim în conformitate cu art. 6 alin. 1 lit. (f) al RGPD, o evaluare (un scoring) privind publicitatea targetată. Puteți oricând să vă opuneți utilizării datelor dvs. în scopuri publicitare, pentru studii de piață și de opinie și pentru evaluare publicitară prin intermediul unei notificări transmise către FlixMobility GmbH, Birketweg 33, 80639 München sau către data.protection@flixbus.com.
  • Ca parte a procesului de efectuare a plății, datele dvs. pot fi redirecționate către următorii furnizori de servicii de plată. Numărul cardului de credit sau alte informații bancare nu sunt stocate de către FlixMobility, ci sunt transmise direct furnizorilor de servicii de plată:
    • Plățile sunt procesate de partenerul nostru Adyen BV, Simon Carmiggeltstraat 6 – 50, 1011 DJ Amsterdam. Pentru prevenirea și detectarea fraudelor, vom trimite adresa dvs. de IP partenerului nostru Adyen BV, Simon Carmiggeltstraat 6 – 50, 1011 DJ Amsterdam. Adresa dvs. de IP va fi stocată de Adyen BV. Toate datele transmise sunt criptate.
    • Modalitățile de plată cu cardul de credit, Giropay și iDeal sunt furnizate de Heidelberger Payment GmbH, cu sediul în Gaisbergstr. 11-13, 69115 Heidelberg. În plus și compania PAY.ON AG, cu sediul în Lucile-Grahn-Str. 37, 81675 München, intră în contact cu datele de plată. Heidelberger Payment GmbH este, conform Legii privind supravegherea serviciilor de plată din Germania (Zahlungsdiensteaufsichtsgesetz, ZAG), o companie cu activități în domeniul plăților înregistrată la Autoritatea Federală de Supraveghere Financiară (Bundesanstalt für Finanzdienstleistungsaufsicht, BaFin), Str. Graurheindorfer. 108, 53117 Bonn (cu numărul de înregistrare: 122914).
    • Metoda de plată prin Paypal este furnizată de PayPal (Europe) S.à r.l. & Cie, SCA, et. 5, 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxemburg. Pentru mai multe informații despre politica de confidențialitate a Paypal, consultați secțiunea Politica de confidențialitate a Paypal.

1.3 Consimțământul conform art. 6 alin. 1 lit. (a) al RGPD

Dacă alegeți metoda de debitare directă a plății, sunteți de acord, în cadrul comandării biletului, cu privire la divulgarea informațiilor dvs. personale (numele, adresa, data nașterii, adresa de e-mail și informațiile despre contul curent) și a informațiilor privind comanda biletului, în scopul verificării identității și a bonității, precum și al derulării contractului către RatePAY GmbH, RatePAY GmbH, Schlüterstraße 39, 10629 Berlin. În acest scop transferăm solicitarea plății către RatePAY. Toate detaliile pot fi găsite în Actul adițional la termenii și condițiile de afaceri și în Avizul privind confidențialitatea datelor pentru metodele de plată prin intermediul RatePAY.
 

2.  Cont utilizator/cont de client

Aveți posibilitatea să vă creați un cont de client la noi pe site. În zona protejată prin parolă a contului de client, puteți să gestionați confortabil rezervările și să vă stocați datele pentru călătoriile viitoare.

Câmpurile marcate ca obligatorii (*), care conțin date cu caracter personal, sunt utilizate numai pentru executarea și prelucrarea contului de utilizator. În prima fază este necesară numai adresa de e-mail. Prin intermediul acesteia vă vom verifica identitatea. Ca parte a procesului de înregistrare, puteți, de asemenea, furniza în mod voluntar numele, adresa sau, dacă este cazul, detaliile contului dvs.

Aceste date vor fi utilizate atât pentru facturare, cât și pentru funcția de completare automată pentru rezervările viitoare. În plus, puteți opta să vă dați numărul de telefon mobil, pentru putea fi contactat(ă) în caz de întârziere sau de schimbare a itinerariului.

Dacă v-ați dat acordul, pe dispozitivul dvs. vor fi stocate așa-numitele cookie-uri persistente cu funcția „Rămâi logat”, care sunt utile prin faptul că nu trebuie să vă conectați din nou la vizitele ulterioare pe site-ul nostru. Această funcție nu vă mai este accesibilă dacă ați dezactivat în setările browserului stocarea acestor cookie-uri.

Puteți oricând actualiza sau șterge contul de client – și, prin urmare, și datele dvs. personale stocate în contul dvs. de client.

Datorită prevederilor legale privind perioadele de păstrare a datelor, datele cu caracter personal necesare pentru executarea contractului nu vor fi șterse.
 

3.  Newsletter

Datele cu caracter personal care sunt obținute cu consimțământul dvs. în temeiul articolului 6, alineatul 1, lit. a al RGPD, în cadrul procedurii de înregistrare pentru newsletter vor fi utilizate pentru a comunica cu dvs. (de exemplu, anunțuri de servicii, mesaje de sistem, e-mailuri de confirmare a înregistrării, pentru trimiterea informațiilor despre contul de utilizator, informațiilor despre biletele și itinerarele dvs. sau profilurile dvs. de călătorie) și pentru a vă trimite newsletter-ul nostru.

Dacă primim adresa dvs. de e-mail în legătură cu o rezervare sau o călătorie, și dvs. nu ați obiectat în acest sens, ne rezervăm dreptul de a vă trimite prin e-mail, în mod regulat, oferte cu produse din gama noastră de produse, similare cu cele deja achiziționate.

Puteți oricând să vă opuneți utilizării adresei dvs. de e-mail, procesării și utilizării datelor dvs. pentru crearea de profiluri de utilizator trimițând un e-mail către unsubscribe@flixbus.com sau prin intermediul linkului de dezabonare din newsletter.
 

4.  Securitatea datelor cu caracter personal

Protejăm confidențialitatea utilizatorilor site-ului nostru și a sistemelor conectate prin intermediul unor măsuri tehnice și organizatorice. Pentru a asigura transmiterea sigură a informațiilor personale, folosim protocolul de criptare SSL 3.0 (RSA-2048 este folosit ca metodă de criptare subiacentă pentru infrastructura Public Key). Această metodă este utilizată cu succes în întreaga lume. Toate datele cu caracter personal (nume, adresă, detalii de plată etc.) sunt criptate și transmise astfel în siguranță pe Internet. Vă veți da seama că vă aflați într-o zonă securizată cu ajutorul unei pictograme (lacăt închis) din bara inferioară a ferestrei browserului.
 

5.  Transferurile de date către țări terțe

Prelucrarea datelor are loc în principal în Germania sau în statele Uniunii Europene. În cazul în care se are în vedere prelucrarea datelor în țări terțe, prelucrarea are loc doar atunci când Comisia Europeană a decis că țara respectivă asigură un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal, în conformitate cu articolul 45 al RGPD, sau în baza unor clauze contractuale standard UE.
 

6.  Perioada de stocare a datelor

Stocăm datele pe perioada cât acestea ne sunt necesare pentru respectivele scopuri de prelucrare (ex. executarea contractului, scopuri de publicitate) și pentru respectarea reglementărilor privind stocarea în scopuri comerciale și fiscale, conform art. 6 alin. 1 lit. (c) al RGPD și art. 257 alin. 1 al Codului comercial german (–Handelsgesetzbuch, HGB) și art. 147 alin. 2 al AO.


7.  Datele de contact ale operatorului

Operatorul de date cu caracter personal este FlixMobility GmbH, Birketweg 33, 80639 München, Germania, adresa de e-mail service@flixbus.ro reprezentată prin directorii generali André Schwämmlein, Arnd Schwierholz, Daniel Krauss, Jochen Engert.
 

8.  Dreptul de acces la date și dreptul de a depune plângere

În temeiul Regulamentului general privind protecția datelor, aveți dreptul de acces gratuit la datele stocate în legătură cu dvs. și, dacă e cazul, dreptul de rectificare, ștergere, restricționare a prelucrării, precum și dreptul de a vă opune prelucrării datelor stocate în legătură cu dvs. În acest scop, vă rugăm să ne scrieți pe adresa: FlixMobility GmbH, Birketweg 33, 80639 München sau să ne trimiteți un e-mail la data.protection@flixbus.com.       

Responsabilul nostru pentru protecția datelor poate fi contactat la adresa de e-mail data.protection@flixbus.com.

În plus, aveți dreptul să depuneți plângere privind protecția datelor către autoritatea de supraveghere de care aparținem.
 

9. Utilizarea cookie-urilor

Când vizitați site-ul nostru web, în browserul dvs. sunt stocate informații sub formă de cookie (mici fișiere-text). În acestea se stochează informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului web (codul de identificare, data vizitei etc.). Cu ajutorul cookie-urilor, vă facilităm utilizarea ofertei noastre online prin intermediul mai multor funcții (cum ar fi recunoașterea vizitelor anterioare) și, astfel, ne putem adapta mai bine oferta de pe site nevoilor dvs. Puteți bloca stocarea cookie-urilor și puteți șterge cookie-urile existente, efectuând setările corespunzătoare în browserul dvs. Funcția de ajutor a majorității browserelor explică modul de efectuare a acestor setări. Dacă nu acceptați cookie-urile, acest lucru poate afecta funcționalitatea serviciului ofertei de pe site. Prin urmare, vă recomandăm să lăsați activată funcția cookie.

În plus, folosim cookie-uri ale unor terți pentru tehnologiile de retargetare și remarketing, în vederea optimizării ofertei noastre pe internet și în scopul marketingului targetat. Comportamentul de navigare stocat este analizat folosind un algoritm, astfel încât recomandările de produse ulterioare targetate vor putea fi afișate sub formă de bannere publicitare sau reclame pe site-uri terțe. Profilurile de utilizator pseudonimizate nu vor fi combinate cu date cu caracter personal despre purtătorul pseudonimului fără consimțământul explicit al persoanei în cauză.

Informații cuprinzătoare despre cum puteți face acest lucru pe mai multe browsere pot fi găsite pe următoarele site-uri web: youronlinechoices, Network Advertising Initiative și/sau Digital Advertising Alliance. Veți găsi, de asemenea, informații despre modul de ștergere a cookie-urilor de pe computer și informații generale despre cookie-uri.

9.1 Google AdWords

Pentru a optimiza site-ul nostru și pentru recomandarea de produse, folosim tehnologia Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA, denumit în continuare „Google”) pentru crearea de profiluri de utilizare pseudonimizate în legătură cu comportamentul de navigare al vizitatorilor site-ului în scopuri de marketing. În acest scop, pot fi utilizate cookie-uri care permit recunoașterea unui browser de internet cu ocazia unei vizite ulterioare. Comportamentul de navigare stocat este analizat folosind un algoritm, astfel încât recomandările de produse ulterioare targetate pot fi afișate sub formă de bannere publicitare sau reclame pe site-urile terților. Profilurile de utilizator pseudonimizate nu vor fi combinate cu date cu caracter personal despre purtătorul pseudonimului fără consimțământul explicit al persoanei în cauză. Puteți oricând să vă opuneți creării de profiluri de utilizare pseudonimizate pentru publicitate/reclame targetate, accesând pagina https://www.google.de/settings/ads. Pentru mai multe informații despre publicitatea targetată, vizitați http://www.google.com/policies/technologies/ads/.

9.2 Audiențe Facebook personalizate

Acest site utilizează aplicația de retargetare Retargeting-Pixel Custom Audiences al rețelei sociale Facebook, 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, SUA. Cu ajutorul acestei aplicații de retargetare, Facebook poate folosi vizitatorii site-ului nostru ca un grup țintă pentru anunțurile publicitare de pe Facebook. În acest scop, un cookie Facebook va fi stocat pe PC-ul dvs. Pentru mai multe informații despre măsura și scopul colectării datelor și despre prelucrarea și utilizarea ulterioară a datelor de către Facebook, precum și despre opțiunile dvs. de protejare a confidențialității, vă rugăm să consultați politica de confidențialitate a Facebook, accesibilă la https://facebook.com/policy.php și https://www.facebook.com/ads/settings. Puteți să vă opuneți utilizării acestei aplicații de targetare a audiențelor de pe Facebook accesând pagina http://www.youronlinechoices.com/de/praferenzmanagement/ sau, pentru utilizatorii cu un cont Facebook, dând clic aici.

9.3 Google Analytics

Acest site folosește Google Analytics, un serviciu de analiză web oferit de Google Inc („Google”). Google Analytics utilizează așa-numite „cookies”, fișiere text, care sunt stocate pe computerul dvs. și care permit analiza utilizării site-ului de către dvs. În plus, acest site utilizează Google AMP Client ID API, pentru a asocia activitatea utilizatorilor pe paginile AMP cu Google Analytics pe site-urile non-AMP. Codurile de urmărire Google de pe acest site folosesc funcția „_anonymizeIp()”. Drept urmare, adresele IP din statele membre ale Uniunii Europene sau din alte țări ale Acordului privind Spațiul Economic European sunt procesate doar în formă prescurtată, pentru a exclude o asociere personală directă. Doar în cazuri excepționale se transmite adresa de IP completă către un server Google din SUA și se scurtează acolo. În numele operatorului acestui site, Google va utiliza aceste informații pentru a evalua utilizarea de către dvs. a site-ului, pentru a elabora rapoarte privind activitatea dvs. pe site și pentru a furniza alte servicii asociate cu utilizarea paginii de internet și a internetului către operatorul site-ului. Adresa IP furnizată de browserul dvs. pentru Google Analytics nu va fi compilată cu alte date Google. Puteți refuza utilizarea cookie-urilor prin efectuarea setărilor necesare în browserul dumneavoastră; vă atragem atenția că este posibil ca în acest caz să nu puteți beneficia de toate funcțiile acestui site. În plus, puteți bloca colectarea de către Google a datelor generate de cookie și legate de utilizarea de către dvs. a site-ului web (inclusiv adresa dvs. IP), precum și prelucrarea acestor date de către Google, prin descărcarea și instalarea plug-in-ului de browser disponibil la următoarea adresă: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

9.4 adjust

Printre altele, acest site/aplicație utilizează tehnologia de analiză „adjust” a firmei adjust GmbH (denumită în continuare „adjust”). adjust utilizează pentru analiză adresele IP și Mac ale utilizatorilor, care sunt însă utilizate exclusiv în mod anonimizat. De aceea, nu este posibilă identificarea unei persoane pe baza acestor date. Prin utilizarea acestui site/aplicație în scopuri de analiză, sunteți de acord cu prelucrarea datelor anonime colectate în modul și în scopul menționate mai sus. Vă puteți opune oricând colectării și stocării datelor de către adjust, iar această schimbare va avea efect și pentru viitor. În acest scop, accesați următorul link: https://www.adjust.com/opt-out/

9.5 Webtrekk

Pentru evaluarea statistică a paginilor web, folosim tehnologiile Webtrekk GmbH, Robert-Koch-Platz 4, 10115 Berlin. Cu ajutorul serviciilor Webtrekk colectăm date statistice despre utilizarea site-ului nostru web. Webtrekk GmbH a fost certificată de TÜV în domeniul controlului web. În cadrul procedurii de certificare TÜV, a fost verificată și certificată colectarea și prelucrarea datelor de urmărire în vederea respectării protecției și a securității datelor. În cadrul utilizării acestui site web, informațiile transmise de browserul dvs. sunt colectate și evaluate. Acest lucru se face printr-o tehnologie cookie și prin așa-numiții pixeli, care sunt integrați pe fiecare pagină web. Orice atribuire personală a datelor este exclusă. Datele colectate sunt folosite pentru a crea profiluri de utilizare anonime care formează baza pentru statisticile web. Datele colectate folosind tehnologii Webtrekk nu vor fi folosite fără acordul separat al posesorului datelor pentru identificarea personală a vizitatorilor acestui site şi nu vor fi niciodată agregate cu datele cu caracter personal în legătură cu purtătorul pseudonimului.
Vă puteți opune oricând colectării și stocării datelor de către Webtrekk, cu efect pentru viitor. Pentru informații mai multe în acest sens și în legătură cu protecția datelor de către Webtrekk, vă rugăm accesați următorul link: http://www.webtrekk.com/index/datenschutzerklaerung/opt-out.html.

9.6 AdClear pentru urmărirea campaniilor

Folosim serviciile AdClear GmbH, Robert-Koch-Platz 4, 10115 Berlin (denumită în continuare „AdClear”), pentru a colecta date statistice pentru urmărirea campaniilor și pentru a optimiza în consecință oferta pentru clienții noștri. În acest scop se vor utiliza, de asemenea, cookie-uri. Datele sunt colectate exclusiv sub formă pseudonimizată. Datele cu caracter personal nu vor fi trimise către AdClear. AdClear GmbH este certificată de TÜV Saarland pentru protecția datelor în domeniul sistemelor de urmărire a campaniilor.
Dacă vă opuneți colectării datelor de urmărire a campaniilor AdClear, pe dispozitivul dvs. va fi stocat un cookie numit „adclearoptout”.
Nu ați obiectat la colectarea datelor de către AdClear.
Respingerea colectării datelor de către AdClear.

9.7 Adtriba

Pe acest site web se colectează și se stochează date cu tehnologiile AdTriba GmbH – Beim Schlump 13a, 20144 Hamburg (https://www.adtriba.com/), din care s-au creat profiluri de utilizatori prin folosirea pseudonimelor. Aceste profiluri de utilizatori sunt folosite pentru a analiza comportamentul vizitatorilor și sunt evaluate pentru a îmbunătăți și adapta oferta noastră. În acest scop pot fi utilizate cookie-uri. Acestea sunt fișiere text mici care sunt stocate local pe dispozitivul vizitatorului site-ului și permit astfel o recunoaștere la revizitarea site-ului nostru. Profilurile de utilizator pseudonimizate nu vor fi combinate cu date cu caracter personal despre titularul pseudonimului fără consimțământul explicit al persoanei în cauză.

9.8 Tapad

Raportare inter-aplicații și inter-dispozitive

Acest site colectează și utilizează informații inter-aplicații și inter-dispozitive în scopuri de raportare. Site-ul nu colectează date cu caracter personal, care pot fi folosite pentru a identifica persoane, și nu face acest lucru nici pentru aplicații și dispozitive. Site-ul utilizează anumite tehnologii pentru a urmări utilizatorii prin intermediul aplicațiilor și dispozitivelor, inclusiv prin sincronizarea cookie-urilor și a ID-urilor.

9.9 AB Tasty

În plus, această pagină web utilizează serviciul de analiză de web AB Tasty al AB TASTY SAS, folosit pentru testele A/B şi cu variabile multiple. Acest serviciu utilizează cookie-uri pentru a identifica browserul unui vizitator și pentru a analiza utilizarea acestui site web. Cookie-urile nu colectează informații personale. Pentru mai multe informații despre modul în care AB Tasty procesează datele dvs., consultați https://www.abtasty.com/uk/terms-of-use/. Pe această pagină veți găsi, de asemenea, instrucțiuni despre cum să dezactivați urmărirea.

9.10 Hotjar

Pentru îmbunătățirea experienței utilizatorului pe site-ul nostru, folosim software-ul Hotjar http://www.hotjar.com, 3 Lyons Range, 20 Bisazza Street, Sliema SLM 1640, Malta, Europa). Prin intermediul software-ului putem măsura și evalua comportamentul utilizatorilor (mișcări ale mouse-ului, clicuri, tastări, numărul de scroll-uri etc.) pe site-ul nostru. În acest scop, se stochează cookie-uri pe dispozitivele utilizatorilor, putându-se stoca date ale utilizatorilor, precum, de ex., informații în legătură cu browserul, sistemul de operare, timpul petrecut pe o pagină. Mai multe informații despre procesarea datelor de către Hotjar pot fi găsite accesând http://www.hotjar.com/privacy. Puteți să vă opuneți utilizării serviciilor Hotjar accesând https://www.hotjar.com/opt-out.

9.11 BSmartData

Acest site utilizează serviciile BSmartData GmbH pentru a optimiza și difuza anunțuri publicitare în funcție de datele dvs. de utilizare și interesele de navigare. Acest serviciu utilizează module cookie pentru a colecta date statistice privind produsele și site-urile vizitate, fără a le asocia unei persoane identificabile. Puteți găsi informații suplimentare privind datele colectate pe https://ad.bsmartdata.com/privacy.php. Această pagină conține, de asemenea, îndrumări cu privire la modul de dezactivare a urmăririi în orice moment.

9.12 InviteBox

Acest site utilizează, de asemenea, instrumentul InviteBox pentru a-i recompensa pe clienții care își invită prietenii și urmărește dacă acești prieteni efectuează o achiziție în urma invitației. Recompensele vă vor fi trimise printr-un e-mail de la InviteBox. Nu vor fi utilizate date de contact, cu excepția cazului în care acestea vor fi furnizate în mod explicit de fiecare persoană în parte. 
Dacă dvs., în calitate de vizitator, vă introduceți adresa de e-mail prin intermediul widget-ului, noi vom trimite datele operatorului widget-ului care poate utiliza adresa pentru concursul (conсursurile) și programul (programele) promovate prin widget. Widget-ul înregistrează datele privind distribuirea și utilizarea acestuia și le transmite către InviteBox în scopuri statistice, însă nu colectează informații personale identificabile despre utilizatori. InviteBox primește datele de contact numai în scopul trimiterii unui mesaj către persoanele selectate și le trimite acestora doar mesajul respectiv. Puteți afla mai multe informații despre modul în care InviteBox prelucrează datele la https://invitebox.com/privacy/, unde puteți, de asemenea, să vă opuneți în orice moment utilizării datelor dvs. de contact și să solicitați să fiți introdus pe viitor pe lista neagră InviteBox.


10. Plugin-uri sociale

Site-ul nostru utilizează plug-in-urile sociale ale rețelelor sociale: Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, SUA; Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600 San Francisco, CA 94107, SUA; Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA; Pinterest Inc., 635 High Street, Palo Alto, CA, SUA; și Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, SUA.

Plug-in-urile sunt localizate pe pagina noastră destinată produselor și sunt dezactivate în starea inițială. Dacă apăsați pe butonul respectiv, vi se va solicita să vă conectați la site-ul de socializare într-o fereastră nouă. În acest caz, un cookie va fi stocat în computerul dumneavoastră. Dacă nu apăsați pe buton sau nu sunteți conectat(ă) la furnizorul de servicii de socializare, nu va fi plasat niciun cookie pe calculatorul dvs.

Dacă sunteți utilizator al respectivului site de socializare și sunteți conectat(ă) și apăsați pe buton, aceste informații vor fi transmise profilului dvs. de pe pagina de socializare respectivă. Dacă interacționați cu plug-in-urile, de exemplu, dacă apăsați butonul Facebook „Like” sau lăsați un comentariu, informațiile respective vor fi transmise direct din browserul dvs. către rețeaua socială și stocate acolo. Scopul și măsura datelor colectate, prelucrarea și utilizarea ulterioară a datelor de către furnizor, precum şi drepturile și setările pentru protecția confidențialității datelor dumneavoastră, se pot consulta în cadrul politicilor privind confidențialitatea datelor cu caracter personal ale următorilor furnizori: