Informații legale

Emitent
Flix SE

Contact::
Adresă: Flix SE, Friedenheimer Brücke 16, 80639 München Germania
Telefon: +40 373 808 000
E-Mail: service@flixbus.ro

* (De reținut: taxele pentru apeluri de pe telefoane fixe și mobile depind de tarifele fiecărui furnizor.)

Președintele Consiliului de supraveghere
Achim Berg

Membrii Consiliului
André Schwämmlein (președinte), Daniel Krauss, Jean Christoph Debus

Registrul comerțului: 
Tribunalul districtual din München, HRB 274912

Cod de TVA:
DE 283764680

Responsabil conform § 18 par. 2 MStV
Daniel Krauss
Friedenheimer Brücke 16
80639 München
E-Mail: service@flixbus.ro


Responsabilitatea pentru conținut
Conținutul site-ului nostru web a fost elaborat cu foarte multă atenție. Nu ne putem asuma nicio responsabilitate pentru corectitudinea, integralitatea și actualitatea conținutului. În calitate de furnizor de servicii, suntem responsabili în conformitate cu secțiunea 7, alineatul 1 din TMG pentru conținutul propriu de pe aceste pagini, conform legislației în vigoare. În conformitate cu secțiunile 8 - 10 din TMG, furnizorii de servicii nu au obligația de a monitoriza informațiile străine transmise sau stocate sau de a investiga circumstanțele care indică activități ilegale. Obligațiile de a elimina sau de a bloca utilizarea informațiilor în conformitate cu legislația în vigoare nu sunt afectate. Cu toate acestea, răspunderea relevantă este posibilă numai de la data aflării unei anumite abateri. Vom elimina orice conținut imediat ce primim o notificare privind astfel de abateri.

Comisia Europeană pune la dispoziție o platformă online de arbitraj și soluționare extrajudiciară a litigiilor (platforma SOL), care poate fi accesată la următorul link www.ec.europa.eu/consumers/odr . Compania noastră participă la o procedură de arbitraj în cadrul unei comisii de arbitraj pentru consumatori. O listă cu datele de contact ale comisiilor de arbitraj recunoscute se poate găsi accesând următorul link https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.adr.show. În acest sens vă îndrumăm către Schlichtungsstelle öffentlicher Personenverkehr e.V. (Comisia de arbitraj în domeniul transportului public de persoane) (www.soep-online.de).


Acest aviz juridic se aplică și canalelor noastre de social media pe: Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, YouTube, Glassdoor, Twitter, Xing, Pinterest, Kununu. Aici puteți găsi o listă cu canalele individuale.