Dacă ai dificultăți la accesarea acestui site web, sună +40.376.300.111 sau consultă aplicația Asistent Google FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Rezervări locuri pe scaun

Rezervarea locului

Tu ai prefera să beneficiezi de grad maxim de confort pe durata cursei? Atunci trebuie să îți rezervi chiar acum locul tău preferat în timpul procedurii de rezervare. Ai acum posibilitatea de a-ți alege și rezerva locul înainte de începerea cursei pe aproape toate rutele din rețeaua noastră de destinații.

Călătorești împreună cu un prieten, o prietenă sau cu familia? Atunci trebuie să te asiguri că veți putea sta întotdeauna pe locuri alăturate.

Poți să te relaxezi și să savurezi peisajele în timpul călătoriei pe unul dintre locurile cu vedere panoramică. Poți sta mai comod pe unul dintre locurile noastre de la mese.

Odată ce locul tău favorit este rezervat poți călători relaxat și fără probleme!

Categorii locuri pe scaun

Pentru cursa ta FlixBus poți alege una dintre aceste trei categorii:

Panoramă
Panoramă:
O vedere panoramică mai bună pe durata călătoriei
Masă
Masă:
Confort sporit la locul tău de la masă în autocarele noastre cu etaj
Clasic
Clasic:
Loc pe scaun la alegere
Rezervarea locului

Cum pot rezerva un loc pe scaun?

Când noi îți putem rezerva un loc pe scaun pentru legătura ta de transport, acesta este afișat în procesul de rezervare pe website sau în aplicație,după introducerea informațiilor pasagerilor.  Este posibilă rezervarea unui loc pe scaun și în agențiile și magazinele noastre.

Taxa pentru rezervarea locului pe scaun depinde de tipul de loc ales și de distanță.  Poți găsi toate prețurile pentru rezervarea locului pe scaun aici.

Pe biletul tău poți găsi numărul locului pe scaun rezervat. În autocarele noastre unde ai posibilitatea rezervării locului pe scaun vei putea găsi numerele locurilor respective în dreptul compartimentului pentru bagaje de mână, marcate cu gri închis.

Adaugă, modifică sau anulează rezervarea locului pe scaun:

Este posibil să faci o rezervare exclusiv pe durata procedurii de rezervare. Ulterior nu mai pot fi rezervate alte locuri pe scaun.  Dacă vrei să anulezi sau să modifici locul tău pe scaun atunci poți da click aici.

Grupe:

Locurile pe scaun rezervate nu sunt alocate anumitor persoane din rezervarea voastră.  Fiecare persoană din grupă poate alege oricare dintre locurile rezervate.

Cum pot recunoaște locul meu pe scaun în autocar?

În funcție de cursă poate fi rezervat întregul autocar sau doar anumite rânduri de scaune. În câteva autocare nu este disponibil sistemul de rezervare a locurilor pe scaune.

Dacă ai rezervat un anumit loc pe scaun, vei găsi numărul locului respectiv pe scaun indicat pe biletul tău.
În autocare cu posibilitatea rezervării locului pe scaun poți găsi numerele locurilor pe scaun marcate pe compartimentul pentru bagaje de mână.

Dacă nu ai rezervat nici un loc pe scaun, însă ți-a fost alocat un anumit loc pe biletul tău, atunci trebuie să te așezi pe locul respectiv.

Dacă nu ai rezervat nici un loc pe scaun și nu ți-a fost alocat nici un loc pe biletul tău, atunci te poți așeza pe unul dintre locurile libere, care nu pot fi rezervate, marcate cu verde. Pentru a primi un anumit loc pe scaun în acest caz, noi îți recomandăm să ajungi devreme la autocar. Călătorii cu mobilitate redusă vor avea, bineînțeles, prioritate la alegerea locului pe scaun.