Gestionarea comenzilor mele

Anulare

Nu mai doresc să călătoresc pe cursa pentru care am bilet. Până când pot să îmi anulez biletul?

Poți să îți anulezi biletul cu până la 15 minute înainte de ora plecării.

Trebuie să plătesc o taxă pentru anulare?

Dacă anulezi călătoria cu până la 30 de zile înainte de data plecării, o poți face în mod gratuit. După aceea, s-ar putea să fie percepută o taxă de anulare. După anularea biletului va fi generat un voucher. Voucherul este valabil 12 luni și are aceeași valoare precum biletul, minus taxa de anulare, dacă este cazul.

FlixBus mi-a anulat călătoria din cauza unor modificări operaționale: 

Dorim să evităm modificări operaționale oricând este posibil. Dacă FlixBus este nevoit să îți anuleze călătoria te vom anunța. Îți vom rambursa călătoria anulată oferindu-ți o rambursare completă a prețului biletului în conformitate cu Termenii și Condițiile.

Dă clic pe „Anulează bilet” pentru a vedea metodele noastre online disponibile pentru rambursare.

Modifică

Poți să modifici următoarele informații de pe biletul tău:

  • Ora sau destinația călătoriei*
  • Numele pasagerului
  • Numărul de telefon
  • Bagaj suplimentar
  • Bagaje speciale

*Dacă dorești să modifici ora plecării sau destinația trebuie mai întâi să anulezi partea călătoriei pe care vrei să o modifici. După aceea, vei primi un voucher, care reprezintă contravaloarea biletului, minus orice taxe de anulare aplicabile. Poți utiliza apoi acest voucher pentru a cumpăra un bilet nou (utilizează numărul voucherului pe care îl găsești în câmpul voucherului și apoi apasă „Răscumpără”). Voucherul este valabil 12 luni.

Până când pot să îmi modific biletul?

Poți să faci modificări cu până la 15 minute înainte de ora plecării.

Există o taxă pentru modificarea comenzii?

Poți corecta greșelile mărunte de ortografie în mod gratuit.*  De asemenea, poți modifica numele pasagerului. Acest lucru este, de obicei, gratuit. Totuși, dacă cursa va fi mai scumpă decât în ziua rezervării inițiale, va trebui să plătești diferența dintre prețul rezervat și noul preț al biletului.

Pentru modificările la ora de plecare sau destinația călătoriei, se vor aplica regulile de anulare. Dacă îți modifici călătoria cu mai puțin de 30 de zile înainte de plecare, o taxă de anulare va fi dedusă din valoarea voucherului.

Dacă dorești să rezervi bagaje suplimentare sau speciale după achiziționarea biletului, se aplică o taxă. Poți adăuga un bagaj suplimentar sau special per persoană.

*Greșelile de ortografie care necesită mai mult de câteva corecturi rapide pot fi considerate o modificare de nume și sunt supuse taxelor aplicabile.