Dacă ai dificultăți la accesarea acestui site web, sună +40.376.300.111 sau consultă aplicația Asistent Google FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§
i

Ne pare rău, nu s-a găsit niciun oraș

Se pare că nu oferim nicio destinație care să corespundă căutării. Modifică-ți căutarea sau încearcă mai târziu.

Ajungi cu autocarul în Elveția

Dacă faci o călătorie cu autocarul în Elveția poți să te bucuri de peisaje spectaculoase, de orașe fermecătoare și de metropole culturale primitoare. Vizitează Alpii elvețieni în care numeroase vârfuri, pe lângă renumitul Matterhorn, depășesc 4000 m. Împachetează-ți deci bocancii de drumeție sau schiurile și urcă-te în următorul autocar spre Elveția.

Ai chef de un city-break? Zürich, Basel sau Geneva sunt recunoscute și în afara Elveției pentru numeroasele lor muzee, promenade cu priveliște spre munți și posibilități de shopping.

Idei pentru concediul tău în Elveția

Disentis-Sedrun - la izvoarele Rinului

Disentis-Sedrun

Unde se află Disentis Sedrun?

Regiunea de vacanță Disentis Sderun se află în vestul cantonului Graubünden, pe Surselva de sus la izvorul Rinului și constă din două localități Disentis (Mustér în retoromană) și Sedrun.

Cum ajung în Disentis Sedrun cu autocarul?

Rezervă-ți biletul la FlixBus până în Chur și apoi urcă-te în trenul rhetic (RhB). După o călătorie prin valea Rinului ajungi, după o oră, în regiunea Disentis Sedrun.

Puncte de atracție în regiunea Disentis Sedrun

  • Drumeție la izvoarele Rinului la Lacul Toma, situat la o înălțime de 2.345 m.

  • Mânăstirea benedictină Disentis: Chiar și împărații Otto I. și Friedrich I. Barbarossa au înnoptat în drumul lor spre Roma în această mânăstire

  • Regiunea de schi Andermatt Sedrun cu aproximativ 120 km de piste și numeroase terase însorite

Profită de oferta Disentis Sedrun Inclusive

Pe durata sezonului de vară poți să faci uz de numeroasele oferte exclusive ale cadrului Distentis Sedrun, dacă ai un sejur de minim o noapte. Poți lua autobuzul local gratuit sau poți folosi călătoria inclusă pe card cu trenul Matterhorn Gottard între Disentis și Oberalp sau îți poți petrece o zi în centrul sportiv și cultural Acla da Fontauna.

Winterthur - orașul artelor și al culturii

Winterthur

Ce trebuie să văd neapărat în Winterthur?

Winterthur trebuie să fie în partea de sus a listei cu locuri de văzut. Sunt puține orașe în care vezi atât de multe opere de artă importante din Renaștere și până în prezent. Petrece o după-amiază în muzeul de artă Winterthur, în colecția Oskar Reinhart „Am Römerholz” sau în muzeul Oskar Reinhart și admiră de aproape numeroasele opere ale lui Rembrandt, Renoir, van Gogh, Picasso, Hodler și multe alte capodopere. Centrul istoric al orașului Winterthur este perfect pentru o plimbare și privit vitrine. În cea mai mare zonă pietonală unită din Elveția se întind restaurante, cafenele și buticuri individualizate. Un eveniment pentru cei mici și cei mari este Swiss Science Center Technorama, în care nu numai că este permis să atingi exponatele, ci chiar ești încurajat în sensul ăsta. Uită de lecțiile plictisitoare de științele naturii și descoperă secretele științei la diverse stații experențiale.

Excursii în împrejurimile orașului Wintherthur

Cea mai apropiată zonă verde de Winterthur este la o distanță de cel mult 15 minute. Cu trenul pre-orășenesc ajungi în numai 25 de minute la cascada Rinului, cea mai mare cascadă din Europa. Recomandăm de asemenea și drumeția de 5 ore prin podgoriile idilice din Türch, ocazie cu care nu numai că te poți bucura de o priveliște uimitoare pe cele șase poteci de drumeții, dar poți și testa câte un vin. Centrul natural Thurauen este habitatul pentru numeroase specii de păsări și fluturi, dar odată cu redarea acestei zone naturii, aici se simt bine și broaștele și castorii.

Rezervă-ți acum călătoria cu autocarul spre Winterthur

Zoo Zürich

Zoo Zürich

De ce să vizitez grădina zoologică din Zürich?

Grădina zoologică din Zürich ocupă în fiecare an unul dintre primele locuri ale diverselor clasamente drept „cea mai bună grădină zoologică din Europa”. Un motiv pentru aceasta este, printre altele, și cerința de a crește fiecare dintre cele 375 specii de animale corespunzător speciei sale. Grădina zoologică nu se concentrează atât de mult pe expunerea unor specii exotice de animale ci pe protejarea naturii și pe educația privind conservarea speciilor periclitate. Țestoasele uriașe Galapagos, tigrii siberieni și maimuțele - leu sunt incluse în diversele programe de conservare de specii care sunt desfășurate de grădina zoologică.

Ce puncte de atracție are grădina zoologică din Zürich?

  • Pantanal: Plimbă-te prin modelul reconstituit al biotopului umed sudamerican Pantanal și vezi maimuțele „cap de mort” din apropiere.

  • Parcul de elefanți Kaeng Krachan: Zona deschisă în anul 2014 adăpostește din februarie 2017 opt elefanți asiatici. Observă-l pe noul venit Ruwani când face tururile sale de descoperire în zona în aer liber și află mai multe despre protecția elefanților asiatici în Thailanda.

  • Plimbări nocturne: Nu toate animalele se simt bine la lumina zilei. Descoperă speciile nocturne în jungla Masoala și înnoptează într-o iurtă adevărată.

Ce fac dacă plouă?

Dacă vremea nu ține cu tine poți să te adăpostești în Exotarium în care se află numeroase acvarii și terarii, în casa maimuțelor sau în zona Masoala. Acolo poți merge pe o potecă ridicată deasupra nivelului copacilor, la o înălțime de 10 m și poți încerca să găsești cu privirea locuitorii pădurii din Madagascar care se mișcă liber în hală.

De ce este autocarul o alegere bună pentru concediul tău în Elveția

Poți aduce 2 piese de bagaj în călătoria cu autocarul

2 bagaje incluse în preț

Fără costuri suplimentare și fără a căra geamantane grele. În cele mai multe autocare este loc și pentru bicicletă!

Stații de autocar centrale

Stații de autocar centrale

Te ducem direct la cele mai îndrăgite destinații de vacanță din Elveția.

WLAN gratuit

WLAN gratuit

Bucură-te de WLAN gratuit și de prize pe durata călătoriei tale cu autocarul spre Elveția.

Bilete avantajoase

Bilete avantajoase

Fă economii la transportul cu autocarul către Elveția și mai bine cheltuiește-ți banii pe ciocolată elvețiană!