Agenții de turism și parteneri de vânzări

Pentru a vă înregistra ca partener de vânzări, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la salespartner@flixbus.com

  • La subiectul email-ului, adăugați țara și orașul, urmate de numele companiei și mențiunea „partner request” (cerere pentru a deveni partener) - „Croația, Zagreb - Great Travel Agency - Partner request”
  • Completați și returnați formularul nostru de prezentare
  • Atașați licența oficială de înregistrare la Registrul Comerțului

Vă vom furniza toate informațiile necesare și vă vom oferi asistență pentru a începe să vindeți bilete pentru serviciile pe care le oferim.

Agenții de turism - distribuitorii noștri locali

Deveniți astăzi partener oficial de vânzări!

Prin colaborarea noastră cu partenerii de vânzări, le oferim clienților flexibilitate maximă, grație posibilității de a efectua rezervări personalizate de bilete la nivel local. Partenerii noștri sunt prezentați pe harta punctelor de vânzare, ceea ce permite identificarea facilă a celor mai apropiate opțiuni de vânzare a biletelor în vecinătatea lor geografică. Pentru a afla mai multe, vă rugăm să consultați prezentarea agențiilor noastre.

Pentru mai multe informații, contactați echipa noastră de vânzări.

Colaborați cu Flix pentru un comision transparent și corect!

Parteneriatul nostru se desfășoară fără probleme: Partenerii de vânzări au acces direct la Flix printr-un spațiu dedicat: „Conectare parteneri de vânzări”. În calitate de magazin offline, veți ajuta clienții să achiziționeze bilete personal, prin selectarea curselor de autocar și livrarea biletelor în format tipărit sau electronic. Procesul de tranzacție se desfășoară fără probleme, cu plăți și comisioane gestionate prin sistemul nostru integrat.

Datorită modelului nostru atractiv de comisionare, asigurăm un parteneriat reciproc avantajos pentru partenerii de vânzări.

Flix este renumită pentru prețurile de bilete și comisioanele transparente și corecte. În plus, aveți opțiunea de a crea pachete de călătorie, combinând călătoriile noastre cu autocarul la prețuri accesibile cu zboruri sau rezervări la hotel folosind biletele noastre.

Contact

E-mail: salespartner@flixbus.com