Dacă ai dificultăți la accesarea acestui site web, sună +40 373 808 000 sau consultă aplicația Asistent Google FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Agenții de turism și puncte de vânzare

Pentru înscrierea ca agenție, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la salespartner@flixbus.com cu detaliile de contact. Vă vom trimite toate detaliile pentru a obține datele de conectare și pentru a începe să vindeți bilete.

Agenții de turism – distribuitorii noștri locali

În colaborare cu distribuitorii noștri locali, le oferim clienților un grad maxim de flexibilitate prin intermediul sistemului personalizat de rezervare de bilete disponibil în imediata lor apropiere. Numeroase agenții de turism și distribuitori de bilete din toată Europa au acceptat oferta noastră de a deveni canale de distribuție pentru pasagerii FlixBus. Vrei să colaborezi cu cea mai mare firmă de transport de persoane pe distanțe lungi din Germania? Atunci înscrie-te ca distribuitor local FlixBus! Pentru mai multe informații, nu ezita să contactezi serviciul nostru pentru agenții. Toți distribuitorii de bilete pot fi găsiți cu ajutorul instrumentului de căutare a agențiilor de turism. Astfel, clienții noștri știu unde pot găsi distribuitorii de bilete.

Colaborarea de distribuție cu FlixBus – comision transparent și echitabil

Colaborarea noastră este simplă și directă: datorită sectoarelor separate pentru agenții, oferim punctelor de vânzare de bilete un contact nemijlocit cu FlixBus. Punctele de vânzare FlixBus iau locul clienților care ar folosi magazinul nostru online. Ei aleg cursa potrivită și apoi trimit biletul cumpărat clientului, fie imprimat, fie electronic, prin e-mail. Tranzacția dintre client și punctul de vânzare de bilete este apoi încheiată; deducerea plăților înregistrate și a comisioanelor se introduce direct în sistemul backend integrat.

Modelul de comisioane atractive reprezintă baza ideală pentru colaborarea noastră cu punctele de vânzare de bilete. FlixBus este etalonul transparenței și al corectitudinii în ceea ce privește comisioanele și prețul biletelor. În plus, le oferim punctelor de vânzare de bilete posibilitatea de a integra călătoriile noastre low cost în pachete turistice.

Contact

E-mail: salespartner@flixbus.com