Dacă ai dificultăți la accesarea acestui site web, sună +40.376.300.111 sau consultă aplicația Asistent Google FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§
i

Ne pare rău, nu s-a găsit niciun oraș

Se pare că nu oferim nicio destinație care să corespundă căutării. Modifică-ți căutarea sau încearcă mai târziu.

Ajungi în Olanda ușor și ieftin cu autocarul

Olanda știe exact că nu mărimea este importantă, ci chiar dimpotrivă. În Olanda poți avea la fel de multe variante diferite ca și în alte țări europene, doar că nu îți trebuie atât de mult timp să mergi de la A la B. Plimbă-te desculț vara pe plaja lungă de kilometri, descoperă istoria de secole din Den Haag și splendoarea coloristică a câmpurilor de lalele primăvara.

În țara morilor de vânt, a cașcavalului și a canalelor, poți combina foarte ușor o excursie culturală și de shopping cu un tur pe bicicletă și o vacanță la mare. Rezervă-ți acum un loc în autocar spre Olanda și bucură-te de concediul tău!

Idei pentru concediul tău în Olanda

Utrecht - inima Olandei

Utrecht

Ce trebuie să vizitez neapărat în Utrecht?

O perspectivă bună asupra orașului ți-o poți face din turnul domului simbolul Utrecht-ului și cel mai înalt turn de biserică din Olanda. Priveliștea te va face să uiți repede cele 465 trepte ce trebuie urcate. Ți-e foame? Atunci alege cel mai scurt drum către sistemul de canale al orașului căci în fostele pivnițe ale șantierelor navale se află acum multe restaurante cu terase frumoase situate pe marginea canalelor. Dacă ești interesant de muzee unice, atunci ar trebui să te gândești la o vizită a muzeului Speelklok. Muzeul situat într-o biserică gotică expune instrumente muzicale mecanice din secole diferite.

Turul castelelor din jurul Utrecht-ului

Un concediu la Utrecht nu este complet fără un tur cu bicicleta în împrejurimile orașului. În Utrecht se găsesc multe stații de închiriere biciclete sau îți poți lua propria bicicletă în autocar. O excursie îndrăgită de o zi este turul castelelor din regiunea Vechtstreek în apropierea Utrecht de-a lungul râului Vecht, care trece pe lângă multe conace și castele fastuoase.

Unde merită să faci shopping în Utrecht?

<p>Orașul Utrecht are o dimensiune perfectă pentru a îl putea explora pe jos. Mai ales pe canale (Oudegracht) găsești buticuri și magazine de design amenajate foarte interesant. Tineri designeri oferă creațiile lor mai ales pe Schoutenstraat, iar lanțurile cunoscute internațional se înșiruie pe Steenweg. Dacă plouă poți să faci shopping în Hoog Catharijne, cel mai mare centru comercial acoperit din Olanda. Duminica magazinele din Utrecht au același program ca în restul zilelor din săptămână.

Arnhem - oraș creativ pe Rin

Arnhem

Ce trebuie să vizitez neapărat în Arnhem?

Arnhem este un oraș foarte verde care, fiind și capitală de provincie, are o istorie frământată. Martori ai istoriei orașului au rămas Maarten van Rossumhuis (numită și Duivelshuis - „casa dracului”) din secolul al XV-lea, unica poartă a orașului, Sabelspoort și Eusebiuskerk. Un lift panoramic din sticlă te duce la punctul panoramic la o înălțime de 73 metri.

Merită să vizitez Burgers' Zoo?

Burgers' Zoo în nordul orașului este una dintre cele mai îndrăgite atracții din oraș. Cele șase regiuni, parcul safari, pădurea amazoniană, deșertul, oceanul, pădurea de mangrove și Rimba și speciile de animale din aceste zone pot fi descoperite toate într-o singură zi. În parcul safari poți urmări de pe poduri și de la punctele de vizionare locuitorii savanei din Africa de Sud, iar în zona de junglă este ușor să uiți că nu te afli la tropice. Deoarece o mare parte din zone sunt acoperite, merită să faci și o vizită și când vremea este schimbătoare. Configurarea cu multe detalii a zonelor și întreținerea corectă a animalelor transformă orice vizită într-o adevărată experiență. Aceasta se reflectă și în prețurile mai ridicate ale biletelor față de alte grădini zoologice. Poți face însă o economie dacă îți cumperi biletul online.

Keukenhof

Keukenhof

Ce poți vedea în Keukenhof?

Nicio altă țară nu este la fel de mult asociată cu lalelele precum Olanda. În grădina Keukenhof în jur de 100 de furnizori ai curții regale plantează în fiecare an pe lângă 4,5 milioane de lalele și narcise, zambile și multe alte soiuri de flori. Pe lângă marea de flori plină de culori vesele, pot fi văzute și sculpturi realizate de 50 de artiști diferiți. Motto-ul expozițiilor și grădinilor inspiraționale din anul 2017 este "Dutch Design".

În anul 2017 poți vizita Keukenhof între 23 martie și 21 mai. Atracția este ziua paradei florilor din data de 22.04.2017. Perioada exactă de înflorire depinde, printre altele, și de condițiile meteo, dar în general cea mai bună perioadă pentru o vizită este mijlocul lunii aprilie.

Unde se află Keukenhof?

Keukenhof se află la sud de Amsterdam. Dacă ajungi cu autocarul la gara Sloterdijk din Amsterdam, poți continua călătoria către Keukenhof, prin Haarlem, cu mijloace de transport public. De la gara Leiden poți lua autobuzul expres 854 către Keukenhof.

De ce ar trebui să călătorești cu autocarul până în Olanda

Poți aduce 2 piese de bagaj în călătoria cu autocarul

2 bagaje incluse în preț

Fără costuri suplimentare și fără a căra geamantane grele. În cele mai multe autobuze este loc și pentru bicicletă!

Stații de autocar centrale

Stații de autocar centrale

Te ducem direct la cele mai îndrăgite destinații de vacanță din Olanda.

WLAN gratuit

Wi-Fi gratuit

Bucură-te de Wi-Fi gratuit și de prize pe durata călătoriei tale cu autocarul spre Olanda.

Bilete avantajoase

Bilete avantajoase 

Poți face economii la transportul cu autocarul către Olanda și mai bine cheltuiește-ți banii pe o excursie la Amsterdam!