Dacă ai dificultăți la accesarea acestui site web, sună +40.376.300.111 sau consultă aplicația Asistent Google FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Autocar din și spre Amsterdam

Amsterdam

Măsurile noastre de siguranță

Standarde înalte de igienă și proceduri adaptate.

Vezi mai multe informații

Călătoria în perioada COVID-19

Toate informațiile despre rețeaua și serviciile noastre.​​

Vezi actualizările
Alege din peste 1700 de destinații din 27 de țări și descoperă Europa cu FlixBus.

Rețea vastă de curse

Alege din peste 2500 de destinații din 35 de țări și descoperă Europa cu FlixBus.

În rețeaua noastră
Autocarele noastre sunt echipate cu scaune mari și confortabile, toaletă, Wi-Fi și prize.

Confort la bord

Autocarele noastre sunt echipate cu scaune mari și confortabile, toaletă, Wi-Fi și prize.

Servicii la bord

Mersul autocarelor în Amsterdam

Găsește orarul între
și
Alege zilele
Pleacă
Întors
Zile Nr. schr. Pleacă Durata Ajunge de la
§§ getWeekdayString(connection.weekdays) §§ §§ connection.interconnection_transfers.length §§ §§ formatTimeFilter(connection.departure.timestamp, connection.departure.tz) §§ §§ formatDuration(connection.duration.hour, connection.duration.minutes) §§ §§ formatTimeFilter(connection.arrival.timestamp, connection.arrival.tz) §§ §§ connection.price > 0 ? formatPrice(connection.price) : 'Rezervă acum' §§
Durata: §§ connection.duration.hour §§:§§ connection.duration.minutes < 10 ? '0' + connection.duration.minutes : connection.duration.minutes §§
Timp de transfer: §§ connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour < 10 ? '0' + connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour : connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour §§:§§ connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes < 10 ? '0' + connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes : connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes §§
§§ stop.departure.timestamp + '000' | date :'HH:mm' : stop.departure.tz §§ §§ stop.station.name §§
despre  
§§ viaStop.station.name §§ §§ viaStop.station.name §§,  ...,  §§ viaStop.station.name §§ ,
§§ stop.arrival.timestamp + '000' | date :'HH:mm': stop.arrival.tz §§ §§ stop.station.name §§
despre
§§ stop.arrival.timestamp + '000' | date : 'HH:mm' : stop.departure.tz §§ §§ stop.departure.timestamp + '000' | date : 'HH:mm': stop.departure.tz §§
§§ stop.station.name §§

Ești interesat să vizitezi Amsterdam? Aici găsești alte orașe cunoscute pentru istorie:

Descoperă Berlin cu ajutorul lui Horia

Horia Am descoperit cu adevărat pasiunea mea pentru călătorii în urmă cu 4 ani, în timul stagiului Erasmus din Germania. De atunci, am vizitat peste 20 de tări din Europa, Asia și Africa. Obiectivele turistice care mă atrag cel mai mult sunt clădirile cu o arhitectură deosebită, muzeele de artă, castelele și catedralele, precum și peisajele spectaculoase. De asemenea, îmi doresc să descopăr culturile și tradițiile țărilor pe care le vizitez. Cea mai interesantă experientă pe care am trăit-o până acum a fost călătorie cu cămilă în deșertul marocan, admirând apusul și răsăritul soarelui. Puteți află mai multe despre călătoriile mele vizitând contul meu de Instagram.
Brașov
29 ani
Aventurier

Amsterdam – ghid de călătorie

Experience the rich culture and history Amsterdam has to offer

Rijksmuseum si muzeul van Gogh

Inspirat de modelul francez, Rijksmuseum a fost înființat inițial la Haga în anul 1800 pentru a expune colecțiile conducătorilor orașului, iar apoi a fost mutat la Amsterdam.

Muzeul se află pe Museumplein, în imediata vecinătate a Muzeului Van Gogh. Clădirea în care se află a fost construită în anul 1885 în stil gotic și renascentist. De asemenea, în fața muzeului se află celebrele litere "I amsterdam", care sunt printre cele mai fotografiate obiective turistice ale orașului. Rijksmuseum este cel mai mare muzeu de artă din Olanda și adăpostește circa 1 milion de exponate din domeniul artei, tehnicii și istoriei, datând din perioada 1200-2000. Printre cele mai importante opere ale muzeului sunt picturile renumite ale unor artiști celebri precum Rembrandt van Rijn, Frans Hals, Jacob van  Ruisdael, dar și ale numeroșilor ucenici ai lui Rembrandt. De asemenea, biblioteca de cercetare Rijksmuseum este cea mai mare bibliotecă care se ocupă de istoria artei olandeze. 

Aflat în apropierea Rijksmueum, muzeul van Gogh este dedicat lucrărilor pictorului olandez Vincent van Gogh și a fost deschis în anul 1973. Muzeul este alcătuit din 2 corpuri – unul adăpostește operele lui van Gogh, iar celălalt, expoziții temporare. Printre cele mai valoroase lucrări expuse aici se numără Autoportret (1888), Natură moartă cu floarea soarelui (1889), Țăranca (1885) și Mâncătorii de cartofi (1885). De asemenea, la etajul 3 sunt expuse și opere ale lui Claude Monet, Pablo Picasso sau Paul Gauguin.

Travel to Amsterdam with FlixBus and enjoy the nightlife!

Red light district

Pe lângă cei care doresc să viziteze obiectivele turistice ale orașului, o altă parte dintre vizitatori sunt mai degrabă interesați de distracție. Cel mai bun loc pentru aceștia este unul dintre numeroasele cartiere roșii, unde pot consuma legal marijuana sau pot vizita numeroasele sex shop-uri, cluburi de striptis și case de toleranță.

Situat în imediata apropiere a centrului istoric al orașului Amsterdam, de Wallen este cel mai mare și cel mai cunoscut district al felinarelor roșii din Amsterdam. Acesta conține o rețea formată din numeroase străzi și peste 300 de cabine închiriate de prostituate, care își oferă serviciile sexuale contra cost. De regulă, ele se află în spatele unui geam sau în spatele unei uși de sticlă, luminată cu o lumină de culoare roșie. Acest district este unul dintre principalele obiective turistice ale orașului, fiind frecventat atât de către turiști, cât și de către localnici. Aici se află și numeroase sex shop-uri, un muzeu al sexului, muzeul cannabisului și multe coffee shop-uri, care comercializează legal droguri ușoare.

Așadar, Amsterdam este un oraș atractiv din multe puncte de vedere, care trebuie vizitat de toți turiștii: de cei care vor să descopere o arhitectură deosebită, de cei dornici de o plimbare romantică pe canalele sau podurile orașului, de persoanele pasionate de arta din epoca de aur a Olandei, dar și de cei care caută să se distreze sau să încerce experiențe inedite.

Enjoy FlixBus' facts about Amsterdam

Canalele

Capitala oficială a Olandei, Amsterdam este cunoscut în întreaga lume pentru canalele sale, muzeul de artă Rijksmuseum și cel dedicat lui van Gogh, precum și pentru numeroasele cartiere roșii. Canalele din secolul XVII și linia de apărare fortificată a orașului au fost incluse în anul 1996 pe lista patrimoniului mondial UNESCO.

Orașul Amsterdam are mai mult de 100 km de canale, aproximativ 90 de insule și peste 1500 de poduri, fiind astfel cunoscut ca „Veneția Nordului”. Construite în secolul XVII, în epoca de aur a Olandei, cele 3 canale principale – Herengracht, Prinsengracht și Keizersgracht formează centuri concentrice în jurul orașului. Pe aceste canale se află aproximativ 1500 de clădiri incluse pe lista monumentelor istorice.

Există numeroase tururi ghidate cu barca pe canalele din Amsterdam, însă cele mai complete pornesc din fața gării centrale Amsterdam Centraal. Acolo se află numeroase companii ce oferă același tur la prețuri diferite, singura diferență fiind gradul de confort al bărcilor în care se va face turul. De obicei, turul începe cu un mic ocol prin spatele gării, apoi continuă pe cele 3 canale principale ale orașului.

Herengracht este primul canal major din centrul orașului. Cea mai importantă parte a acestui canal se numește Gouden Bocht și este cuprinsă între Leidsestraat și Vijzelstraat. La casa de la numărul 528 a locuit și țarul Rusiei, Petru cel Mare, în perioada în care a vizitat pentru a doua oară Amsterdamul. Pe canalul Prinsengracht se află biserica Noordkerk, Noordenmarkt și casa în care s-a ascuns Anne Frank. Keizersgracht, denumit după împăratul roman Maximilian I, este cuprins între Herengraft și Prinsengracht.

Discover the amazing surrounding areas of Amsterdam

Centrul istoric

Piața Dam este piața centrală a capitalei Olandei. Clădirile importante de aici, precum și numeroasele evenimente pe care le găzduiește, au transformat-o în una dintre cele mai cunoscute locații ale orașului și ale țării. Situată în centrul istoric al orașului, în apropierea gării centrale, are formă dreptunghiulară și se află pe cursul inițial al râului Amstel. 

Construită în anul 1270 pe post de baraj de conectare între cele două părți ale râului Amstel, a fost mărită treptat până a devenit o piață publică. Aici se află Palatul Regal, catedrala gotică Nieuwe Kerk și muzeul figurilor de ceară Madame Tussaud.

În colțul vestic al pieței se află Palatul regal, construit în stil neoclasic. Inaugurat în anul 1655, a fost inițial sediul primăriei orașului, până în 1808, când a devenit rezidență regală. În prezent, este reședința oficială a Reginei Olandei. În colțul opus al pieței se află Monumentul Național, construit în anul 1956 în cinstea victimelor celui de-al Doilea  Război Mondial. Piața este situată în apropierea cunoscutului cartier roșu de Wallen și se află la finalul unor străzi foarte frecventate de turiști  Damstraat, Nieuwendijk și Kalverstraat.

Stațiile de autocar în Amsterdam

Ține cont că sunt 3 stații de autocar în Amsterdam
Bilet de autocar de la 3,99 lei
Număr de curse din Amsterdam 155
Număr de stații de autocar în Amsterdam 3
Țară Țările de Jos