Dacă ai dificultăți la accesarea acestui site web, sună +40.376.300.111 sau consultă aplicația Asistent Google FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Autocar din și spre Paris

Măsurile noastre de siguranță

Standarde înalte de igienă și proceduri adaptate.

Vezi mai multe informații

Călătoria în perioada COVID-19

Toate informațiile despre rețeaua și serviciile noastre.​​

Vezi actualizările
Alege din peste 1700 de destinații din 27 de țări și descoperă Europa cu FlixBus.

Rețea vastă de curse

Alege din peste 2500 de destinații din 35 de țări și descoperă Europa cu FlixBus.

În rețeaua noastră
Autocarele noastre sunt echipate cu scaune mari și confortabile, toaletă, Wi-Fi și prize.

Confort la bord

Autocarele noastre sunt echipate cu scaune mari și confortabile, toaletă, Wi-Fi și prize.

Servicii la bord

Mersul autocarelor în Paris

Găsește orarul între
și
Alege zilele
Pleacă
Întors
Zile Nr. schr. Pleacă Durata Ajunge de la
§§ getWeekdayString(connection.weekdays) §§ §§ connection.interconnection_transfers.length §§ §§ formatTimeFilter(connection.departure.timestamp, connection.departure.tz) §§ §§ formatDuration(connection.duration.hour, connection.duration.minutes) §§ §§ formatTimeFilter(connection.arrival.timestamp, connection.arrival.tz) §§ §§ connection.price > 0 ? formatPrice(connection.price) : 'Rezervă acum' §§
Durata: §§ connection.duration.hour §§:§§ connection.duration.minutes < 10 ? '0' + connection.duration.minutes : connection.duration.minutes §§
Timp de transfer: §§ connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour < 10 ? '0' + connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour : connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour §§:§§ connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes < 10 ? '0' + connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes : connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes §§
§§ stop.departure.timestamp + '000' | date :'HH:mm' : stop.departure.tz §§ §§ stop.station.name §§
despre  
§§ viaStop.station.name §§ §§ viaStop.station.name §§,  ...,  §§ viaStop.station.name §§ ,
§§ stop.arrival.timestamp + '000' | date :'HH:mm': stop.arrival.tz §§ §§ stop.station.name §§
despre
§§ stop.arrival.timestamp + '000' | date : 'HH:mm' : stop.departure.tz §§ §§ stop.departure.timestamp + '000' | date : 'HH:mm': stop.departure.tz §§
§§ stop.station.name §§

Ești interesat să vizitezi Paris? Aici găsești alte orașe cunoscute pentru festivaluri:

Descoperă Berlin cu ajutorul lui Horia

Horia Am descoperit cu adevărat pasiunea mea pentru călătorii în urmă cu 4 ani, în timul stagiului Erasmus din Germania. De atunci, am vizitat peste 20 de tări din Europa, Asia și Africa. Obiectivele turistice care mă atrag cel mai mult sunt clădirile cu o arhitectură deosebită, muzeele de artă, castelele și catedralele, precum și peisajele spectaculoase. De asemenea, îmi doresc să descopăr culturile și tradițiile țărilor pe care le vizitez. Cea mai interesantă experientă pe care am trăit-o până acum a fost călătorie cu cămilă în deșertul marocan, admirând apusul și răsăritul soarelui. Puteți află mai multe despre călătoriile mele vizitând contul meu de Instagram.
Brașov
29 ani
Aventurier

Paris – ghid de călătorie

Everything you need to know about Paris

Turnul Eiffel

Construit pentru a sărbători centenarul Revoluției franceze și având o înălțime de peste 300 de metri, faimosul Turn Eiffel este unul dintre simbolurile Parisului. Inaugurat în anul 1889, acesta era, la momentul respectiv, cea mai înaltă clădire din lume, iar din anul 1991 face parte din patrimoniul mondial UNESCO.

Pentru a ajunge în vârful turnului, de unde pot admira o priveliște deosebită, turiștii pot opta să urce fie pe jos, fie cu liftul. Puteți urca pe jos doar până la nivelul 2 al turnului, aflat la o înălțime de 115 m, fiind necesară escaladarea a peste 700 de trepte. Pentru a ajunge la nivelul 3, trebuie să luați liftul la nivelul 2, indiferent cum ați ajuns până acolo. În perioadele aglomerate, se formează cozi la lift.

Pe partea opusă a râului Sena se află grădinile Trocadero, de unde poate fi observat mai bine Turnul Eiffel. Bulevardul Champ de Mars este o zonă verde de mari dimensiuni, unde turiștii pot face un picnic sau se pot relaxa. Este situată între Turnul Eiffel și Școala Militară de Apărare, în vecinătatea căreia se află și Domul Invalizilor – care găzduiește mormântul împăratului Napoleon Bonaparte.

See everything Paris has to offer

Muzeul Luvru

Cu aproape 17 milioane de vizitatori anual și 4 monumente aflate pe lista UNESCO, Parisul este cel mai vizitat oraș din lume. Malurile Senei, Turnul Eiffel, Muzeul Luvru, Palatul de la Versailles și cabaretul Moulin Rouge îi atrag atât pe turiștii dornici de o călătorie romantică, cât și pe cei interesați de artă și arhitectură.

Muzeul Luvru este cel mai mare muzeu de artă din Franța și unul dintre cele mai importante din lume, aici fiind expuse opere de o valoare universală inestimabilă. Situat în clădirea fostului palat regal Luvru, muzeul înființat în anul 1792 găzduiește opere de artă datând din Antichitate și până în epoca modernă. Având în vedere numărul mare de turiști care vizitează zilnic muzeul, vă recomandăm să achiziționați biletele în avans pentru a evita cozile de la casele de bilete. De asemenea, turiștii din Uniunea Europeană care au până în 26 de ani beneficiază de intrare gratuită, deci pot evita cozile.

Cele mai importante opere de artă găzduite de acest muzeu sunt pictura La Gioconda (cunoscută mai bine ca Mona Lisa) a lui Leonardo da Vinci, sculptura Venus din Milo, Codul de legi al lui Hamurappi și statuia Nike din Samothrace.

Experience the vibrant culture and interesting history of Paris with FlixBus

Champs-Élysées

Bulevardul Champs-Élysées este unul dintre cele mai faimoase bulevarde din lume și face parte din linia de monumente ale Parisului numită axa istorică. Bulevardul începe de la Place de la Concorde și se întinde pe circa 2 km, până la piața Charles de Gaulle (cunoscută în trecut ca Place de l'Étoile), unde se intersectează cu alte 11 bulevarde. În capătul estic al bulevardului, în Place de la Concorde, se află un obelisc provenind de la templul din Luxor și oferit cadou de către Egipt regelui Ludovic Filip al Franței în anul 1831. Mergând pe acest bulevard al modei, turiștii pot vizita numeroasele restaurante, cafenele și magazine de lux de aici. De asemenea, în fiecare an, pe data de 14 iulie, cu ocazia Zilei Naționale a Franței, aici se desfășoară fastuoase parade militare.

În apropierea bulevardului se află și Palatul Elysee, sediul și reședința președintelui Republicii Franceze. La extremitatea vestică a bulevardului, în Piața Charles de Gaulle, se găsește Arcul de Triumf. Construit de către Napoleon Bonaparte pentru a sărbători victoria de la Austerlitz, are o înălțime de 50 de metri și este inspirat de arhitectura romană. Basoreliefurile sale surprind diverse scene din războaiele napoleoniene.

Discover the amazing surrounding areas of Paris

Palatul Versailles

Aflat în orașul Versailles, situat la sud-est de Paris, Palatul Versailles a fost construit de către regele Ludovic al XIV-lea pentru a-i servi drept reședință regală. Turiștii pot ajunge aici cu linia expres RER C din rețeaua de transport în comun a Parisului, până la stația Versailles Château, de unde mai sunt circa 300 m până la intrarea în palat.

Incluse pe lista UNESCO în anul 1979, grădinile și palatul Versailles sunt caracterizate de o deosebită bogăție și opulență, fiind un simbol al imperialismului francez. Palatul este unul dintre cele mai importante monumente din Franța, dar a fost devastat în timpul Revoluției Franceze din 1789, când familia regală a fost silită să se reîntoarcă în capitala Franței. În această perioadă, revoluționarii au distrus mare parte din bogăția ce se afla în interiorul palatului. Cea mai impozantă încăpere este Galeria oglinzilor – renumită pentru lungimea ei de peste 70 de metri și pentru cele 359 de oglinzi. În această sală a fost semnat Tratatul de la Versailles, la sfârșitul Primului Război Mondial.

Pentru a profita de diversitatea atracțiilor orașului, turiștii ar trebui să rezerve cel puțin o zi pentru vizitarea muzeului Luvru, circa 2 zile pentru vizitarea atracțiilor turistice din centrul Parisului și încă o zi pentru vizitarea palatului Versailles. De asemenea, turiștii trebuie neapărat să încerce măcar câteva din multitudinea de sortimente de brânză cu mucegai.

Stațiile de autocar în Paris

Ține cont că sunt 9 stații de autocar în Paris
Bilet de autocar de la 3,99 lei
Număr de curse din Paris 332
Număr de stații de autocar în Paris 9
Țară Franța