Autocar din și spre Paris

Cumpără din mers

Aplicația noastră mobilă îți oferă flexibilitatea de a-ți cumpăra biletul și gestiona călătoria din mers.
Află mai multe despre aplicația noastră

Sănătate și siguranță

Protejează siguranța ta și a celorlalți când călătorești cu noi.
Află mai multe

Confort la bord

Autocarele noastre sunt echipate cu scaune mari și confortabile, toaletă, Wi-Fi și prize.
Servicii la bord

Rețea vastă de curse

Alege din peste 3000 de destinații din 40+ de țări și descoperă Europa cu FlixBus.
În rețeaua noastră

Pe această pagină


Stații de autocar în Paris

De reținut: biletul tău va conține cele mai actualizate informații despre adresă.

Descoperă toate destinațiile

Întrebări frecvente

Nu trebuie să îți faci griji în ceea ce privește bagajele pentru călătoria cu autocarele FlixBus cu destinația Paris. Biletul tău de autocar include transportul GRATUIT al unui bagaj de mână (30x42x18 cm, până la 7 kg) și al unui bagaj de cală (50x80x30 cm, până la 20 kg). Pentru informații privind bagajele suplimentare sau speciale, consultă această pagină. Multe dintre autocarele noastre sunt dotate cu suporturi pentru biciclete în spate sau dispun de huse specializate pentru biciclete. Accesează acest link pentru recomandări privind luarea unei biciclete pe ruta Paris și consultă informațiile disponibile la acest link pentru costurile de transport al bicicletelor.
Da, toate autocarele FlixBus cu destinația Paris sunt echipate pentru pasagerii cu mobilitate redusă. Depunem eforturi pentru a face autocarele noastre cât mai confortabile și mai accesibile posibil pentru persoanele cu dizabilități și cu mobilitate limitată. Animalele însoțitoare sunt acceptate la bordul tuturor autocarelor FlixBus care efectuează curse către Paris. Transportul scaunelor cu rotile, al scaunelor cu rotile pliabile, al echipamentelor auxiliare de mers și al altor dispozitive de mobilitate asistată este gratuit.
Pentru a folosi biletul de autocar cu destinația Paris, este suficient să îi arăți șoferului codul QR din confirmarea primită prin e-mail sau din aplicația FlixBus. Nu este nevoie să tipărești biletul!
FlixBus oferă călătorii accesibile cu autocarul către Paris, la prețuri începând de la 13,99 lei, în funcție de locul de plecare.
Paris are 10 stații de autocar. Accesează această pagină pentru locațiile acestora pe hartă.
Este simplu să ajungi la Paris cu ajutorul FlixBus conexiuni din 365 orașe diferite. În timpul călătoriei cu autocarul către Paris, te poți bucura de spațiu suplimentar pentru picioare, prize electrice și toalete. Majoritatea autocarelor noastre oferă și Wi-Fi gratuit. Nu uita să aduci încărcătoarele dispozitivelor tale pentru a folosi prizele electrice de la bordul autocarului. Economisește în ceea ce privește cazarea luând un autocar de noapte, dacă îți permite programul.
Este foarte simplu să achiziționezi un bilet de autocar către Paris. Poți rezerva online sau poți utiliza aplicația gratuită FlixBus pentru cea mai convenabilă experiență și cele mai bune oferte. De asemenea, în timpul procesului de rezervare, poți rezerva un loc pentru călătoria ta cu autocarul către Paris, în funcție de disponibilitate. Alege din diverse tipuri de locuri, cum ar fi locuri cu vedere panoramică, cu masă sau cu pat. Pentru plata biletelor de autocar către Paris, FlixBus acceptă diverse metode de plată, precum card de credit, PayPal, Google Pay și Apple Pay. Alege metoda cea mai convenabilă în timpul procesului de finalizare a comenzii. De asemenea, poți compensa emisiile de carbon selectând opțiunea de compensare a emisiilor de CO₂ la rezervarea biletului de autocar cu FlixBus.
Da, copiii sub 15 ani pot beneficia de tarife mai mici pentru călătoriile cu autocarul către Paris. Calculăm cel mai accesibil tarif pentru tine, ținând cont de toate reducerile disponibile. Dacă un tarif redus este mai mic decât tariful pentru copii, se va aplica același preț. Pentru mai multe detalii, poți citi politica noastră privind deplasările copiilor și scaunele pentru copii. Cărucioarele pliabile pot fi luate gratuit în autocarul către Paris.

Informații turistice despre Paris

Informații despre Paris

Construit pentru a sărbători centenarul Revoluției franceze și având o înălțime de peste 300 de metri, faimosul Turn Eiffel este unul dintre simbolurile Parisului. Inaugurat în anul 1889, acesta era, la momentul respectiv, cea mai înaltă clădire din lume, iar din anul 1991 face parte din patrimoniul mondial UNESCO.

Pentru a ajunge în vârful turnului, de unde pot admira o priveliște deosebită, turiștii pot opta să urce fie pe jos, fie cu liftul. Puteți urca pe jos doar până la nivelul 2 al turnului, aflat la o înălțime de 115 m, fiind necesară escaladarea a peste 700 de trepte. Pentru a ajunge la nivelul 3, trebuie să luați liftul la nivelul 2, indiferent cum ați ajuns până acolo. În perioadele aglomerate, se formează cozi la lift.

Pe partea opusă a râului Sena se află grădinile Trocadero, de unde poate fi observat mai bine Turnul Eiffel. Bulevardul Champ de Mars este o zonă verde de mari dimensiuni, unde turiștii pot face un picnic sau se pot relaxa. Este situată între Turnul Eiffel și Școala Militară de Apărare, în vecinătatea căreia se află și Domul Invalizilor – care găzduiește mormântul împăratului Napoleon Bonaparte.

Obiective turistice în Paris

Cu aproape 17 milioane de vizitatori anual și 4 monumente aflate pe lista UNESCO, Parisul este cel mai vizitat oraș din lume. Malurile Senei, Turnul Eiffel, Muzeul Luvru, Palatul de la Versailles și cabaretul Moulin Rouge îi atrag atât pe turiștii dornici de o călătorie romantică, cât și pe cei interesați de artă și arhitectură.

Muzeul Luvru este cel mai mare muzeu de artă din Franța și unul dintre cele mai importante din lume, aici fiind expuse opere de o valoare universală inestimabilă. Situat în clădirea fostului palat regal Luvru, muzeul înființat în anul 1792 găzduiește opere de artă datând din Antichitate și până în epoca modernă. Având în vedere numărul mare de turiști care vizitează zilnic muzeul, vă recomandăm să achiziționați biletele în avans pentru a evita cozile de la casele de bilete. De asemenea, turiștii din Uniunea Europeană care au până în 26 de ani beneficiază de intrare gratuită, deci pot evita cozile.

Cele mai importante opere de artă găzduite de acest muzeu sunt pictura La Gioconda (cunoscută mai bine ca Mona Lisa) a lui Leonardo da Vinci, sculptura Venus din Milo, Codul de legi al lui Hamurappi și statuia Nike din Samothrace.

Paris: Cultură și istorie

Bulevardul Champs-Élysées este unul dintre cele mai faimoase bulevarde din lume și face parte din linia de monumente ale Parisului numită axa istorică. Bulevardul începe de la Place de la Concorde și se întinde pe circa 2 km, până la piața Charles de Gaulle (cunoscută în trecut ca Place de l'Étoile), unde se intersectează cu alte 11 bulevarde. În capătul estic al bulevardului, în Place de la Concorde, se află un obelisc provenind de la templul din Luxor și oferit cadou de către Egipt regelui Ludovic Filip al Franței în anul 1831. Mergând pe acest bulevard al modei, turiștii pot vizita numeroasele restaurante, cafenele și magazine de lux de aici. De asemenea, în fiecare an, pe data de 14 iulie, cu ocazia Zilei Naționale a Franței, aici se desfășoară fastuoase parade militare.

În apropierea bulevardului se află și Palatul Elysee, sediul și reședința președintelui Republicii Franceze. La extremitatea vestică a bulevardului, în Piața Charles de Gaulle, se găsește Arcul de Triumf. Construit de către Napoleon Bonaparte pentru a sărbători victoria de la Austerlitz, are o înălțime de 50 de metri și este inspirat de arhitectura romană. Basoreliefurile sale surprind diverse scene din războaiele napoleoniene.

Paris: împrejurimi

Aflat în orașul Versailles, situat la sud-est de Paris, Palatul Versailles a fost construit de către regele Ludovic al XIV-lea pentru a-i servi drept reședință regală. Turiștii pot ajunge aici cu linia expres RER C din rețeaua de transport în comun a Parisului, până la stația Versailles Château, de unde mai sunt circa 300 m până la intrarea în palat.

Incluse pe lista UNESCO în anul 1979, grădinile și palatul Versailles sunt caracterizate de o deosebită bogăție și opulență, fiind un simbol al imperialismului francez. Palatul este unul dintre cele mai importante monumente din Franța, dar a fost devastat în timpul Revoluției Franceze din 1789, când familia regală a fost silită să se reîntoarcă în capitala Franței. În această perioadă, revoluționarii au distrus mare parte din bogăția ce se afla în interiorul palatului. Cea mai impozantă încăpere este Galeria oglinzilor – renumită pentru lungimea ei de peste 70 de metri și pentru cele 359 de oglinzi. În această sală a fost semnat Tratatul de la Versailles, la sfârșitul Primului Război Mondial.

Pentru a profita de diversitatea atracțiilor orașului, turiștii ar trebui să rezerve cel puțin o zi pentru vizitarea muzeului Luvru, circa 2 zile pentru vizitarea atracțiilor turistice din centrul Parisului și încă o zi pentru vizitarea palatului Versailles. De asemenea, turiștii trebuie neapărat să încerce măcar câteva din multitudinea de sortimente de brânză cu mucegai.

Autocare dus-întors Paris

Găsește cele mai accesibile bilete de autocar dus-întors Paris

Cauți bilete accesibile pentru călătorii dus sau întors pe ruta Paris? Te poți baza pe noi pentru conexiuni de autocare Paris la prețuri începând de la 13,99 lei – și poți economisi și mai mult dacă îți rezervi călătoriile în prealabil. Sunt disponibile 10 stații în Paris, la care poți ajunge din 365 orașe de plecare. Verifică în rețeaua FlixBus dacă există o conexiune în orașul tău!

De ce să călătorești dus sau întors pe ruta Paris cu FlixBus

FlixBus oferă servicii confortabile la prețuri accesibile, pentru o experiență excelentă de călătorie a pasagerilor. Bucură-te de o călătorie confortabilă dus sau întors pe ruta Paris, grație dotărilor noastre precum Wi-Fi gratuit și prize electrice la bordul autocarelor. Alege locul preferat la efectuarea rezervării și călătorește relaxat, având bagajul de mână și cel de cală incluse în bilet.

Cum să îți rezervi biletul de autocar pentru călătorii dus sau întors pe ruta Paris

Rezervarea unui bilet pentru autocarele FlixBus este extrem de simplă: pe acest site web sau în aplicația gratuită FlixBus, poți efectua rezervarea cu doar câteva clicuri. La achiziționarea online a unui bilet dus sau întors pe ruta Paris, poți alege între diferite metode sigure de plată online, cum ar fi card de credit, PayPal, Google și Apple Pay. Alternativ, poți plăti în numerar la bordul autocarelor sau la unul din punctele de vânzare.

Serviciile din autocar fac obiectul disponibilității