Autocar din și spre München

Cumpără din mers

Aplicația noastră mobilă îți oferă flexibilitatea de a-ți cumpăra biletul și gestiona călătoria din mers.
Află mai multe despre aplicația noastră

Sănătate și siguranță

Protejează siguranța ta și a celorlalți când călătorești cu noi.
Află mai multe

Confort la bord

Autocarele noastre sunt echipate cu scaune mari și confortabile, toaletă, Wi-Fi și prize.
Servicii la bord

Rețea vastă de curse

Alege din peste 3000 de destinații din 40+ de țări și descoperă Europa cu FlixBus.
În rețeaua noastră

Pe această pagină


Stații de autocar în München

De reținut: biletul tău va conține cele mai actualizate informații despre adresă.

Descoperă toate destinațiile

Întrebări frecvente

Nu trebuie să îți faci griji în ceea ce privește bagajele pentru călătoria cu autocarele FlixBus cu destinația München. Biletul tău de autocar include transportul GRATUIT al unui bagaj de mână (30x42x18 cm, până la 7 kg) și al unui bagaj de cală (50x80x30 cm, până la 20 kg). Pentru informații privind bagajele suplimentare sau speciale, consultă această pagină. Multe dintre autocarele noastre sunt dotate cu suporturi pentru biciclete în spate sau dispun de huse specializate pentru biciclete. Accesează acest link pentru recomandări privind luarea unei biciclete pe ruta München și consultă informațiile disponibile la acest link pentru costurile de transport al bicicletelor.
Da, toate autocarele FlixBus cu destinația München sunt echipate pentru pasagerii cu mobilitate redusă. Depunem eforturi pentru a face autocarele noastre cât mai confortabile și mai accesibile posibil pentru persoanele cu dizabilități și cu mobilitate limitată. Animalele însoțitoare sunt acceptate la bordul tuturor autocarelor FlixBus care efectuează curse către München. Transportul scaunelor cu rotile, al scaunelor cu rotile pliabile, al echipamentelor auxiliare de mers și al altor dispozitive de mobilitate asistată este gratuit.
Pentru a folosi biletul de autocar cu destinația München, este suficient să îi arăți șoferului codul QR din confirmarea primită prin e-mail sau din aplicația FlixBus. Nu este nevoie să tipărești biletul!
FlixBus oferă călătorii accesibile cu autocarul către München, la prețuri începând de la 28,99 lei, în funcție de locul de plecare.
München are 4 stații de autocar. Accesează această pagină pentru locațiile acestora pe hartă.
Este simplu să ajungi la München cu ajutorul FlixBus conexiuni din 368 orașe diferite. În timpul călătoriei cu autocarul către München, te poți bucura de spațiu suplimentar pentru picioare, prize electrice și toalete. Majoritatea autocarelor noastre oferă și Wi-Fi gratuit. Nu uita să aduci încărcătoarele dispozitivelor tale pentru a folosi prizele electrice de la bordul autocarului. Economisește în ceea ce privește cazarea luând un autocar de noapte, dacă îți permite programul.
Este foarte simplu să achiziționezi un bilet de autocar către München. Poți rezerva online sau poți utiliza aplicația gratuită FlixBus pentru cea mai convenabilă experiență și cele mai bune oferte. De asemenea, în timpul procesului de rezervare, poți rezerva un loc pentru călătoria ta cu autocarul către München, în funcție de disponibilitate. Alege din diverse tipuri de locuri, cum ar fi locuri cu vedere panoramică, cu masă sau cu pat. Pentru plata biletelor de autocar către München, FlixBus acceptă diverse metode de plată, precum card de credit, PayPal, Google Pay și Apple Pay. Alege metoda cea mai convenabilă în timpul procesului de finalizare a comenzii. De asemenea, poți compensa emisiile de carbon selectând opțiunea de compensare a emisiilor de CO₂ la rezervarea biletului de autocar cu FlixBus.
Da, copiii sub 15 ani pot beneficia de tarife mai mici pentru călătoriile cu autocarul către München. Calculăm cel mai accesibil tarif pentru tine, ținând cont de toate reducerile disponibile. Dacă un tarif redus este mai mic decât tariful pentru copii, se va aplica același preț. Pentru mai multe detalii, poți citi politica noastră privind deplasările copiilor și scaunele pentru copii. Cărucioarele pliabile pot fi luate gratuit în autocarul către München.

Informații turistice despre München

Informații despre München

München este capitala Bavariei. Orașul este situat în sudul Germaniei și are peste 1,5 milioane de locuitori. Împărțit în două de râul Isar, care izvorăște din Alpi, München este un oraș foarte verde. Parcul englez din München are 4,17 kilometri pătrați de zonă verde.

Datorită faptului că multe dintre firmele cele mai importante din Europa (BMW, Siemens, Allianz etc.) își au sediul aici, München este unul dintre cele mai bogate orașe din Uniunea Europeană.

În plus, München este cunoscut și pentru Oktoberfest, cel mai mare festival al berii din lume, care se sărbătorește de acum peste 200 de ani.

Obiective turistice în München

În München nu ai cum să te plictisești, pentru că mereu ai ceva diferit de făcut: concerte, expoziții, muzee, fabrici de bere, orice-ți dorește inima.

Când vei ajunge în München, prima ta destinație va fi Marienplatz, piața care marchează centrul orașului. Aici se află și primăria, o clădire în stil gotic inspirată de cea din Bruxelles. Dacă ajungi aici la ora 11 dimineața, vei putea asculta clopotele care sună în fiecare zi la aceeași oră.

Printre numeroasele muzee din München se regăsesc pinacotecile, cea veche, cea nouă și cea modernistă. Dacă vrei să te relaxezi la iarbă verde, poți savura o halbă de bere germană într-una din numeroasele Grădini ale Berarilor din München. Castelul din Nymphenburg, construit în anul 1730, a fost rezidența de vară a Casei Wittelsbach.

München: Cultură și istorie

În secolul II, una dintre cele mai importante resurse naturale era sarea. Sarea se producea în marile orașe din sudul Germaniei, de exemplu Salzburg sau Berchtesgaden, iar apoi era transportată către nord. München s-a dezvoltat deoarece era situat pe una dintre rutele sării.

În anul 1182 s-a înființat dinastia Wittelsbach, care a domnit în Bavaria timp de 800 de ani. Sub regatul lui Ludovic I al Bavariei, München s-a transformat într-un centru artistic și, în această perioadă, s-au construit multe dintre cele mai impunătoare monumente care există și astăzi. Fiul său, Luis II al Bavariei, a sponsorizat unul dintre cele mai frumoase castele germane: castelul Neuschwanstein (care a inspirat logo-ul Disney), castelul Linderhof și castelul Herrenchiemsee. Castelul Neuschwanstein este o minunăție arhitectonică; se află în sudul Bavariei și, deși construcția sa nu s-a finalizat nici în ziua de azi, în fiecare an este vizitat de circa 1,4 milioane de turiști.

München noaptea

Când te gândești la München, probabil că primul lucru care-ți vine-n minte este Oktoberfest, cel mai mare festival al berii din lume. Dar München nu înseamnă doar festivitățile din septembrie și octombrie, deoarece orașul are parte de o diversificată viață de noapte în orice lună a anului. Dacă vrei să descoperi cultura tradițională bavareză, cel mai bun loc pentru a o face este, probabil, Hofbräuhaus. Berăria există din anul 1589 și este decorată în stil tradițional. Chelnerii sunt îmbrăcați și ei în haine tradiționale și poți asculta muzică live la fel de tradițională în timp ce savurezi o bere bavareză (încearc-o, nu vei regreta!) și una din specialitățile culinare ale casei.

Dacă preferi ceva mai dinamic, cartierul Schwabing este plin de baruri în care poți petrece o noapte întreagă. În Stammbar îți poți crea propria bere, iar dacă îți place ginul,în Couch Club poți încerca mai mult de 130 de varietăți diferite. Dacă visezi să te întâlnești cu unul dintre jucătorii de la FC Bayern, poți vizita P1, cel mai exclusiv club din München.

Lucruri interesante despre München

Cu siguranță ai auzit deja de Oktoberfest, care se sărbătorește în fiecare an în München, dar știai care este originea acestei sărbători? Primul festival al berii a fost organizat în 1810, cu ocazia căsătoriei dintre Ludovic I al Bavariei și prințesa Theresa de Saxa-Hildburghausen. Locul în care are loc se numește Theresienwiese, în onoarea prințesei, iar tradiția s-a păstrat până în ziua de azi.

Festivalul Oktoberfest a fost anulat cu câteva ocazii din cauza situației politice din München sau din țară. Astăzi, Oktoberfest atrage mai mult de 6 milioane de turiști din toată lumea, care consumă an de an mai mult de 6 milioane de litri de bere. Pe lângă bere, se organizează și un târg, deci Oktoberfest e un loc potrivit pentru toate vârstele. În München ai mereu ceva nou de descoperit, iar FlixBus te poate ajuta să ajungi acolo în cele mai bune condiții.

München: împrejurimi

München este, fără îndoială, inima Bavariei. Cu toate astea, în împrejurimile sale poți descoperi niște peisaje idilice, pe care nu le poți găsi într-un oraș aglomerat. La sud-est de oraș se află cel mai mare lac din Bavaria, Chiemsee. Situat la poalele Alpilor germani, lacul s-a format după topirea unui ghețar într-o eră glaciară. În centrul lacului sunt trei insule, iar pe una dintre ele, regele Luis II al Bavariei a ordonat construcția unei replici a palatului Versailles: palatul Herrenchiemsee.

De asemenea, poți vizita orașul bavarez Garmish-Partenkirchen, situat la sud-vest de München. Orașul este situat la poalele celui mai înalt vârf muntos din Germania, Zugspitze. Dacă urci vârful, vei avea parte de o panoramă incredibilă. Dacă cerul nu este înnorat, vei putea vedea München și Germania spre nord, iar la sud, Alpii austrieci și Dolomiții italieni. În plus, dacă vrei să vizitezi un castel ca din poveste, poți merge la Neuschwanstein, cel după care s-a inspirat Disney.

Autocare dus-întors München

Găsește cele mai accesibile bilete de autocar dus-întors München

Cauți bilete accesibile pentru călătorii dus sau întors pe ruta München? Te poți baza pe noi pentru conexiuni de autocare München la prețuri începând de la 28,99 lei – și poți economisi și mai mult dacă îți rezervi călătoriile în prealabil. Sunt disponibile 3 stații în München, la care poți ajunge din 368 orașe de plecare. Verifică în rețeaua FlixBus dacă există o conexiune în orașul tău!

De ce să călătorești dus sau întors pe ruta München cu FlixBus

FlixBus oferă servicii confortabile la prețuri accesibile, pentru o experiență excelentă de călătorie a pasagerilor. Bucură-te de o călătorie confortabilă dus sau întors pe ruta München, grație dotărilor noastre precum Wi-Fi gratuit și prize electrice la bordul autocarelor. Alege locul preferat la efectuarea rezervării și călătorește relaxat, având bagajul de mână și cel de cală incluse în bilet.

Cum să îți rezervi biletul de autocar pentru călătorii dus sau întors pe ruta München

Rezervarea unui bilet pentru autocarele FlixBus este extrem de simplă: pe acest site web sau în aplicația gratuită FlixBus, poți efectua rezervarea cu doar câteva clicuri. La achiziționarea online a unui bilet dus sau întors pe ruta München, poți alege între diferite metode sigure de plată online, cum ar fi card de credit, PayPal, Google și Apple Pay. Alternativ, poți plăti în numerar la bordul autocarelor sau la unul din punctele de vânzare.

Serviciile din autocar fac obiectul disponibilității