§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Autocar din și spre Milano de la 22,99 lei

Confort la bord

Autocarele noastre sunt echipate cu scaune mari și confortabile, toaletă, Wi-Fi și prize.
Servicii la bord
Rețea vastă de autocare

Rețea vastă de curse

Alege din peste 1700 de destinații din 27 de țări și descoperă Europa cu FlixBus.

În rețeaua noastră

Călătorește ecologic

Autocarele noastre au o amprentă de carbon excelentă per pasager și kilometru.

Călătoriile cu autocarul și mediul

Ajungi la timp

Te transportăm la destinație confortabil și la timp: 9 din 10 autocare respectă orarul cu punctualitate.

Informații actualizate despre curse

Informații turistice despre Milano

Informații despre Milano

Informații despre Milano

Milano, capitala Lombardiei, este cel mai mare oraș industrial din Italia. Aici se găsesc designeri, artiști, fotomodele și fotografi. Orașul se caracterizează prin uniunea perfectă între modernitate și istorie, fiind cel mai mare centru financiar și economic din țară. Construcția Catedralei din Milano a întârziat 5 secole, fiind una dintre cele mai mari din lume.

Milano este un oraș foarte vioi, cu 10% din populație fiind studenți. Dacă îți place fotbalul, trebuie să știi că două dintre cele mai importante cluburi de fotbal sunt de aici: Inter Milano și AC Milan. În jur de două milioane de turiști vizitează orașul an de an; urcă în autocar și vizitează acest interesant oraș.

Turismul în Milano

Obiective turistice în Milano

Prima oprire din călătoria ta spre Milano trebuie să fie catedrala sa. De la Catedrala din Milano vei avea cele mai bune vederi panoramice asupra orașului. În fața catedralei se află Piazza del Duomo, chiar în centrul orașului.

Dacă îți plac arta, ești în locul cel mai corect, pentru că faimoasa operă de artă a lui Leonardo da Vinci, Ultima Cină, se află în Cenacolo Viniciano din Milano. Călătorește în autocar la Milano și descoperă toate secretele sale. Catedrala impunătoare este inima orașului, iar catedralele, castelul și muzeele din Milano transformă acest oraș în destinația perfectă.

Cultura și istoria orașului Milano

Milano: Cultură și istorie

În antichitate numit Mediolanum, Milano s-a născut în jur de anul 400 î.Hr. și a fost capitala Imperiului Roman Occidental timp de 150 de ani. Din secolul XIII până în XV, ducatul din Milano a fost guvernat de două familii: familia Visconti și Sforza. În anii următori orașul a fost cucerit de spanioli, de austrieci, pentru a termina formând parte din Republica Cisalpină sub puterea lui Napoleon.

O călătorie la Milano este forma perfectă de a descoperi istoria sa, deoarece încă mai rămân multe urme de cum era orașul în trecut.

Viața de noapte din Milano

Milano noaptea

Dacă petreci o noapte în Milano sunt multe de făcut. Multe baruri și restaurante sunt deschise până după miezul nopții și sunt multe activitățile pe care le poți încerca. Zonele cele mai frecventate de tineri sunt Coloanele din San Lorenzo și Ticinese.

Teatrul de la Scala din Milano este unul din cele mai faimoase din lume, și a prezenta una dintre operele de teatru aici este un adevărat privilegiu. Piccolo Teatro este o altă opțiune. Vizitează Milano noaptea și descoperă orașul într-o formă diferită.

Informații interesante despre Milano

Lucruri interesante despre Milano

Dacă îți dorești un voiaj diferit, Milano este locul cel mai indicat. Este un oraș plin de monumente, clădiri istorice și multe locuri care merită vizitate. Credeai că Milano nu te poate surprinde? Te înșeli. De exemplu, știai că milanezii au fost cei care au inventat conceptul de aperitiv?

Fundat de celtici, orașul a fost numit Mediolanum de către romani și a fost distrus în totalitate în al II-lea război mondial, fiind în actualitate cel mai mare centru financiar din Italia. Orașul are propriul său Chinatown, în cartierul Via Paola Sorpi, unde mulți dintre locuitori au emigrat din China. În plus, o treime din filipinezii din toată lumea locuiesc în Milano. FlixBus îți oferă transport de persoane spre Milano pentru a descoperi mai multe lucruri despre Milano.

Împrejurimile orașului Milano

Milano: împrejurimi

Sunt multe de văzut în jurul lui Milano. La doar 40 km de distanță este Bergamo, un oraș vechi care atrage mulți vizitatori datorită gastronomiei sale recunoscută la nivel mondial. Dacă îți plac cursele de mașini, te poți bucura de o zi în Monza, vizitând circuitul de Formula 1.

Dacă vrei să descoperi Italia rurală, micul sat Taino este locul perfect. Fiind o localitate liniștită, de aici vei avea cele mai frumoase vederi asupra lacului Maggiore, al doilea lac mai mare din Italia. Certosa di Pavia este la doar 20 de minute de Milano; o mănăstire de stil gotic italian care surprinde prin decorația sa și cantitatea de opere de artă din interior.

Stațiile de autocar în Milano

notice Ține cont că sunt 5 stații de autocar în Milano
Bilet de autocar din 22,99 lei
Număr de curse din Milano 292
Număr de stații de autocar în Milano 5
Țară Italia