You are here

Autocarele FlixBus în Praga

Autocar din și spre Praga de la 15,90 lei

Informații turistice despre Praga

Informații generale despre Praga

Informații despre Praga

Praga este unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa, și nu este surprinzător faptul că milioane de turiști din lumea întreagă o vizitează an de an. Regiunea din jurul capitalei cehă este foarte dezvoltată din punct de vedere economic, iar nivelul de viață este destul de elevat. Praga nu este doar capitala țării, ci și centrul său cultural, istoric și politic.

Când vei călători în autocar la Praga și vei da prima plimbare prin străzile centrului vechi și pe malul râului Vltava, îți vei da seama de ce Praga este numită ”orașul celor o sută de clopotnițe”. În oraș predomină arhitectura gotică și cubistă a edificiilor istorice.

În Praga poți vizita una dintre cele mai mari catedrale din Europa, multe biserici și faimosul său ceas astronomic.

Informații turistice despre Praga

Obiective turistice în Praga

Praga este recunoscută ca și patrimoniu mondial de către UNESCO. În oraș se respiră un aer medieval care te va captiva din prima clipă. Castelul din Praga este cel mai mare castel medieval din lume; când îl vei vizita, nu uita să dai o tură și prin grădinile sale, impresionant de frumoase.

La poalele dealului Petřín, în interiorul unei biserici vei putea admira statuia Copilului Iisus din Praga. Cunoscută la nivel mondial, această statuie este motiv de pelerinaj an de an, deoarece se spune că are puteri miraculoase.

Cartierul evreu din Praga datează din secolul XIII, și trebuie vizitat Sinagoga Staranová este una dintre cele mai vechi, situată lângă vechiul cimitir evreu.

Vei avea o călătorie cu autocarul la Praga de neuitat, și cel mai sigur este că o să vrei să repeți această experiență interesantă. Nu mai sta pe gânduri și vizitează Praga cât mai curând.

Stațiile de autocar în Praga

Ține cont că sunt 2 stații de autocar în Praga.

Stația de autocar Praga (autogara ÚAN Florenc)

<p>Křižíkova 279/8<br />
, 186 00 Praga<br />
, Republica Cehă</p>
, Vezi stația pe hartă

Praga (autogara ÚAN Florenc)

Křižíkova 279/8
186 00 Praga
Republica Cehă

Pentru mai multe informații consultați

Stații și mersul autocarelor în Praga

Stația de autocar Praga (gara centrală)

<p>Wilsonova 8<br />
, 110 00 Praha <br />
, Republica Cehă</p>
, Vezi stația pe hartă

Praga (gara centrală)

Wilsonova 8
110 00 Praha 
Republica Cehă

Pentru mai multe informații consultați

Stații și mersul autocarelor în Praga

Află mai multe despre Praga

Cultură și istorie în Praga

Praga: Cultură și istorie

Istoria orașului Praga are începuturile sale cu mai mult de o mie de ani în urmă, și fiecare epocă a lăsat o urmă în oraș. Multe zone din Praga sun patrimoniu de la UNESCO și merită vizitate. Praga a fost mereu centrul politic, cultural și economic al Republicii Cehă. Edificii de stil romanic, gotic, renascentist, baroc dar și cubist și modernist, toate se unesc în Praga.

Castelul din Praga este un simbol pentru secole de dezvoltare a statului. Este un ansamblu de clădiri care combină toate stilurile arhitectonice. Pinacoteca sa, construită în anii 60, conține colecții ale celor mai impunători artiști, precum sunt Tiziano sau Rubens, între mulți alții.

Praga noaptea

Praga noaptea

În Praga mereu se sărbătoresc diferite evenimente culturale, de o bună calitate și la prețuri convenabile. Vei putea alege dintr-o mare varietate de cafenele, baruri și discoteci, precum și diferite alternative pentru a asculta muzică live.

În centrul vechi este unde se găsesc multe dintre cele mai populare locale. Karlovy Lazne este una dintre cele mai mari discoteci din Europa, unde vei putea asculta o amplă varietate de muzică; de la tipica muzică disco și electronică, până la rock sau muzică din anii 70. În clubul Roxy este, în fiecare săptămână, muzică live și în locale cum sunt Rock Café, Abaton sau Lucerna Music Bar se organizează concerte. Deși noaptea în Praga nu o constituie doar discotecile și barurile. Dacă preferi o noapte mai relaxată, în Atmosphere vei avea bere ieftină și o mare varietate de mâncăruri. Think Pink este un bar de cocktailuri cu o amplă varietate de băuturi, o atmosferă prietenoasă și o decorație originală. Nu a fost niciodată așa de ușor să călătorești cu autocarul la Praga. Descoperă noaptea în Praga cu FlixBus.