Autocar din și spre Hamburg

Cumpără din mers

Aplicația noastră mobilă îți oferă flexibilitatea de a-ți cumpăra biletul și gestiona călătoria din mers.
Află mai multe despre aplicația noastră

Sănătate și siguranță

Protejează siguranța ta și a celorlalți când călătorești cu noi.
Află mai multe

Confort la bord

Autocarele noastre sunt echipate cu scaune mari și confortabile, toaletă, Wi-Fi și prize.
Servicii la bord

Rețea vastă de curse

Alege din peste 3000 de destinații din 40+ de țări și descoperă Europa cu FlixBus.
În rețeaua noastră

Pe această pagină


Stații de autocar în Hamburg

De reținut: biletul tău va conține cele mai actualizate informații despre adresă.

Descoperă toate destinațiile

Întrebări frecvente

Da, copiii sub 15 ani pot beneficia de tarife mai mici pentru călătoriile cu autocarul către Hamburg. Calculăm cel mai accesibil tarif pentru tine, ținând cont de toate reducerile disponibile. Dacă un tarif redus este mai mic decât tariful pentru copii, se va aplica același preț. Pentru mai multe detalii, poți citi politica noastră privind deplasările copiilor și scaunele pentru copii. Cărucioarele pliabile pot fi luate gratuit în autocarul către Hamburg.
Da, toate autocarele FlixBus cu destinația Hamburg sunt echipate pentru pasagerii cu mobilitate redusă. Depunem eforturi pentru a face autocarele noastre cât mai confortabile și mai accesibile posibil pentru persoanele cu dizabilități și cu mobilitate limitată. Animalele însoțitoare sunt acceptate la bordul tuturor autocarelor FlixBus care efectuează curse către Hamburg. Transportul scaunelor cu rotile, al scaunelor cu rotile pliabile, al echipamentelor auxiliare de mers și al altor dispozitive de mobilitate asistată este gratuit.
Este simplu să ajungi la Hamburg cu ajutorul FlixBus conexiuni din 235 orașe diferite. În timpul călătoriei cu autocarul către Hamburg, te poți bucura de spațiu suplimentar pentru picioare, prize electrice și toalete. Majoritatea autocarelor noastre oferă și Wi-Fi gratuit. Nu uita să aduci încărcătoarele dispozitivelor tale pentru a folosi prizele electrice de la bordul autocarului. Economisește în ceea ce privește cazarea luând un autocar de noapte, dacă îți permite programul.
Este foarte simplu să achiziționezi un bilet de autocar către Hamburg. Poți rezerva online sau poți utiliza aplicația gratuită FlixBus pentru cea mai convenabilă experiență și cele mai bune oferte. De asemenea, în timpul procesului de rezervare, poți rezerva un loc pentru călătoria ta cu autocarul către Hamburg, în funcție de disponibilitate. Alege din diverse tipuri de locuri, cum ar fi locuri cu vedere panoramică, cu masă sau cu pat. Pentru plata biletelor de autocar către Hamburg, FlixBus acceptă diverse metode de plată, precum card de credit, PayPal, Google Pay și Apple Pay. Alege metoda cea mai convenabilă în timpul procesului de finalizare a comenzii. De asemenea, poți compensa emisiile de carbon selectând opțiunea de compensare a emisiilor de CO₂ la rezervarea biletului de autocar cu FlixBus.
Nu trebuie să îți faci griji în ceea ce privește bagajele pentru călătoria cu autocarele FlixBus cu destinația Hamburg. Biletul tău de autocar include transportul GRATUIT al unui bagaj de mână (30x42x18 cm, până la 7 kg) și al unui bagaj de cală (50x80x30 cm, până la 20 kg). Pentru informații privind bagajele suplimentare sau speciale, consultă această pagină. Multe dintre autocarele noastre sunt dotate cu suporturi pentru biciclete în spate sau dispun de huse specializate pentru biciclete. Accesează acest link pentru recomandări privind luarea unei biciclete pe ruta Hamburg și consultă informațiile disponibile la acest link pentru costurile de transport al bicicletelor.
Pentru a folosi biletul de autocar cu destinația Hamburg, este suficient să îi arăți șoferului codul QR din confirmarea primită prin e-mail sau din aplicația FlixBus. Nu este nevoie să tipărești biletul!
FlixBus oferă călătorii accesibile cu autocarul către Hamburg, la prețuri începând de la 11,99 lei, în funcție de locul de plecare.
Hamburg are 6 stații de autocar. Accesează această pagină pentru locațiile acestora pe hartă.
Ești în căutarea unor noi aventuri? Cele mai populare destinații în care poți ajunge cu ușurință din Hamburg sunt Berlin, Köln, Düsseldorf. Aceste orașe oferă o varietate de experiențe, așa că începe să le explorezi chiar astăzi!.

Informații turistice despre Hamburg

Informații despre Hamburg

Hamburg este al doilea oraș german după mărime și, totodată, constituie și un land în sine. Orașul are o istorie foarte veche, făcând parte încă din anul 1241 din Liga Hanseatică. În prezent este unul dintre cele mai importante porturi europene, al doilea ca mărime după Rotterdam, Olanda.

Centrul istoric al orașului Hamburg este compus din cartierele Altstadt și Neustadt. În aceste zonă se află cele mai reprezentative obiective turistice din oraș. Deși o mare parte din centrul vechi a fost distrusă în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, acesta a fost reconstruit ulterior în conformitate cu arhitectura originală a clădirilor. Zona este atât o atracție turistică, cât și un loc foarte bun pentru a face cumpărături. Aici poți găsi magazine de toate felurile, precum și restaurante, baruri și cafenele. Cu toate acestea, viața de noapte de aici nu se ridică la nivelul celei din cartierul St. Pauli.

Cea mai impunătoare clădire din întregul oraș este, fără îndoială, Primăria, aflată în Piața Primăriei (Rathausmarkt). Construită în anul 1897 în stil renascentist, aceasta are un turn cu o înălțime de 112 metri. Poate fi vizitată doar prin tururi cu ghid, zilnic între orele 10:00 și 15:15, iar intrarea costă 3 euro. Piața din fața Primăriei găzduiește multe evenimente speciale pe perioada verii. În centrul vechi există și 5 biserici luterane, care poartă titlul de Hauptkirche (biserică principală). Vă recomandăm să vizitați biserica St. Jakobi, ce datează din secolul XII și care este cea mai înaltă din oraș. În plus, turnul bisericii St. Michaelis vă oferă o priveliște superbă asupra întregului oraș.

Obiective turistice în Hamburg

Sankt Pauli este un cartier al orașului Hamburg, situat la vest de centrul acestuia. Cartierul a absorbit o parte a vechilor fortificații ale Hamburgului, care au fost ulterior demolate și transformate în parcuri ce încercuiesc cartierul Neustadt. St. Pauli este unul dintre cele mai populate districte din Europa și, totodată, printre cele mai cosmopolite.

Reeperbahn este strada care caracterizează cel mai bine cartierul Sankt Pauli. Este una dintre cele mai importante zone din oraș și este frecventată de tinerii aflați în căutare de distracție și viață de noapte. Această zonă este deseori vizitată de turiști – aici se află cele mai bune baruri și cluburi din oraș. St. Pauli este un cartier relativ sigur și cu specific turistic, dar ca în orice alt loc de acest fel, fiți foarte atenți la buzunare. Tot aici se află și stadionul echipei de fotbal St. Pauli, care are fani și printre români.

Vă recomandăm să vizitați orașul în perioada celui mai mare festival german, Hamburger Dom, care se desfășoară anual în lunile martie, august și noiembrie la centrul expozițional Heiligengeistfeld. Aici puteți încerca berea și mâncarea tradițională germană. Dacă vă place peștele, trebuie neapărat să treceți pe la St. Pauli Fischmarkt, unde puteți savura pește cu pâine, la fel ca localnicii. Aici, peștele este mereu proaspăt, deoarece este pescuit în timpul nopții din Marea Nordului.

Hamburg: Cultură și istorie

Hamburg dispune de o mare varietate de muzee, potrivite atât pentru pasionații de artă, cât și pentru cei interesați de istorie, cultură, științe sau tehnologie. La fel ca în toată Europa, și în Hamburg majoritatea muzeelor sunt închise lunea. Trebuie să aveți în vedere că și pe timpul sărbătorilor legale unele muzee pot fi închise, deci mai bine verificați-le în prealabil programul.

Poate cel mai interesant muzeu din Hamburg este Miniatur Wunderland. Acesta reconstruiește cu ajutorul modelelor unele dintre cele mai cunoscute trasee feroviare. Este situat în cartierul istoric Speicherstadt și este cel mai mare muzeu cu acest specific din lume. Vă sfătuim să vă rezervați cel puțin câteva ore pentru vizitarea muzeului, deoarece este foarte mare! Muzeul e deschis în timpul săptămânii între orele 9:00 și 18:00 și în weekend până la ora 21:00, iar biletul de intrare costă 15 euro. Este împărțit pe 9 secțiuni, ce ilustrează zona Hamburg, Harz, Alpii, America, Austria, Scandinavia, Italia și o replică a aeroportului din Hamburg.

Alt muzeu foarte interesant este Prototyp Museum. Este un muzeu privat cu specific automobilistic, ce trebuie vizitat de către toți pasionații de mașini. Se află în cartierul HafenCity și este deschis de marți până duminică între orele 10:00 și 18:00, intrarea costând 10 euro. În muzeu sunt expuse peste 50 de automobile speciale produse de Porsche, Volkswagen sau Borgward și folosite în diverse competiții de sporturi cu motor. Cea mai valoroasă mașină de aici este un Porsche 356 din anul 1950.

Hamburg noaptea

Dacă mai aveți cel puțin o jumătate de zi la dispoziție după ce ați vizitat Hamburg, vă sfătuim să o folosiți pentru a face o excursie în pitorescul oraș Lüneburg din landul Saxonia Inferioară. Aflat la aproximativ 50 km sud de Hamburg, puteți ajunge aici cu trenul Deutsche Bahn sau Metronom în doar 35 de minute. În plus, și unele trenuri IC sau ICE opresc în Lüneburg, dar biletul costă mai mult.

Lüneburg este un frumos oraș istoric; este situat pe râul Ilmenau și are o populație de doar 70.000 de locuitori. Principala atracție turistică a orașului este centrul său istoric, care poate fi explorat pe jos cu ușurință. În plus, o mare parte din această zonă este dedicată pietonilor și include majoritatea obiectivelor turistice locale. Puteți începe turul prin centrul istoric din piața Am Sande. Este cea mai frumoasă piață din oraș și locul unde se întâlneau comercianții în Evul Mediu. Vă vor impresiona cu siguranță casele frumos decorate, dovezi vii ale gloriei de odinioară a orașului. Majoritatea datează din secolele XVI – XVII, dar cea mai veche dintre ele a fost construită în jurul anului 1400.

Nu trebuie să ratați nici clădirea Primăriei, construită în secolul XIII în stil baroc. Aceasta se numără printre cele mai frumoase primării din Germania. Dacă mai aveți timp liber și vă place berea, puteți vizita și Muzeul Berii de pe strada Heiligengeistrasse. Este deschis doar între orele 13:00 și 16:30, iar intrarea este liberă.

Autocare dus-întors Hamburg

Găsește cele mai accesibile bilete de autocar dus-întors Hamburg

Cauți bilete accesibile pentru călătorii dus sau întors pe ruta Hamburg? Te poți baza pe noi pentru conexiuni de autocare Hamburg la prețuri începând de la 11,99 lei – și poți economisi și mai mult dacă îți rezervi călătoriile în prealabil. Sunt disponibile 2 stații în Hamburg, la care poți ajunge din 235 orașe de plecare. Verifică în rețeaua FlixBus dacă există o conexiune în orașul tău!

De ce să călătorești dus sau întors pe ruta Hamburg cu FlixBus

FlixBus oferă servicii confortabile la prețuri accesibile, pentru o experiență excelentă de călătorie a pasagerilor. Bucură-te de o călătorie confortabilă dus sau întors pe ruta Hamburg, grație dotărilor noastre precum Wi-Fi gratuit și prize electrice la bordul autocarelor. Alege locul preferat la efectuarea rezervării și călătorește relaxat, având bagajul de mână și cel de cală incluse în bilet.

Cum să îți rezervi biletul de autocar pentru călătorii dus sau întors pe ruta Hamburg

Rezervarea unui bilet pentru autocarele FlixBus este extrem de simplă: pe acest site web sau în aplicația gratuită FlixBus, poți efectua rezervarea cu doar câteva clicuri. La achiziționarea online a unui bilet dus sau întors pe ruta Hamburg, poți alege între diferite metode sigure de plată online, cum ar fi card de credit, PayPal, Google și Apple Pay. Alternativ, poți plăti în numerar la bordul autocarelor sau la unul din punctele de vânzare.

Serviciile din autocar fac obiectul disponibilității