§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Autocar din și spre Londra de la 53,99 lei

Confort la bord

Autocarele noastre sunt echipate cu scaune mari și confortabile, toaletă, Wi-Fi și prize.
Servicii la bord
Rețea vastă de autocare

Rețea vastă de curse

Alege din peste 1.700 de destinații din 27 de țări și descoperă Europa cu FlixBus

În rețeaua noastră

Călătorește ecologic

Autocarele noastre au o amprentă de carbon excelentă per pasager și kilometru.

Călătoriile cu autocarul și mediul

Ajungi la timp

Te transportăm la destinație confortabil și la timp: 9 din 10 autocare respectă orarul cu punctualitate.

Informații actualizate despre curse

Descoperă Berlin cu ajutorul lui Horia

Horia Am descoperit cu adevărat pasiunea mea pentru călătorii în urmă cu 4 ani, în timul stagiului Erasmus din Germania. De atunci, am vizitat peste 20 de tări din Europa, Asia și Africa. Obiectivele turistice care mă atrag cel mai mult sunt clădirile cu o arhitectură deosebită, muzeele de artă, castelele și catedralele, precum și peisajele spectaculoase. De asemenea, îmi doresc să descopăr culturile și tradițiile țărilor pe care le vizitez. Cea mai interesantă experientă pe care am trăit-o până acum a fost călătorie cu cămilă în deșertul marocan, admirând apusul și răsăritul soarelui. Puteți află mai multe despre călătoriile mele vizitând contul meu de Instagram.
Brașov
26 ani
Aventurier

Informații turistice despre Londra

Informații despre Londra

Informații despre Londra

Tower Bridge, Big Ben, Warner Bros. Studios, Madame Toussauds și Palatul Buckingham sunt doar unele din multele motive pentru a vizita Londra. Fiind capitala Angliei și al treilea cel mai mare oraș din Europa, Londra este foarte dinamică. Autocarul te va lăsa doar la 15 minute de Palatul Buckingham, în Victoria Station.

Londra este destinația perfectă pentru a călători câteva zile. Orașul este plin de surprize și voiajul tău la Londra se poate transforma într-o vizită culturală. Plimbă-te la malul râului Tamisa și descoperă cât de mare este Londra, sau descoperă capitala Regatului Unit cu autobuzul turistic. 

Turism în Londra

Obiective turistice în Londra

Atracțiile turistice ale Londrei sunt cunoscute prin toată lumea. Vei avea multe opțiuni de vizitat. Ceea ce îți recomandăm să faci, în primul rând, este să te plimbi pe jos prin Elisabeth Street și să alegi unul dintre restaurantele sale. De acolo, mergi spre Palatul Buckingham, rezidența reginei. Dacă ești norocos, o vei putea vedea la fereastră în camera ei!

Când vei merge cu autocarul la Londra, trebuie neapărat să vezi schimbul de gardă, care are loc în fiecare zi din aprilie până în iulie. Dacă vrei să vezi orașul de sus, London Eye este forma perfectă, deși ar trebui să cumperi biletul în avans ca să nu stai la coadă. Din London Eye vei putea vedea tot orașul și regiunea înconjurătoare. Îți asigurăm că aici vei avea vederea cea mai frumoasă din tot orașul. Urcă în autocar spre Londra și convinge-te. 

Cultura și istoria Londrei

Londra: Cultură și istorie

Londra a fost fundată de romani sub numele Londinium. Este un oraș cu o istorie bogată, care se cunoaște după monumentele sale, edificiile istorice și nenumăratele muzee. Muzeele Londrei sunt impresionante, cu opere de artă de toate felurile. Vizită Muzeul Transportului din Londra, care include o mare colecție de autocare roșii tipice orașului. Cu mai mult de 450.000 de articole expuse explicând istoria tehnologică a Londrei, acesta este un muzeu foarte vizitat de turiști dar și de rezidenții Londrei. British Museum este unul dintre cele mai vechi muzee din lume, cu exhibiții care oferă o clară viziune a istoriei Londrei. 

Londra noaptea

Londra noaptea

Una dintre cele mai populare atracții ale Londrei, dar și forma perfectă de a petrece ziua în capitala Regatului Unit este cea de a vedea un show de la West End. Dacă ai decis pe neprevăzute să călătorești la Londra și încă nu ai bilet, nu te îngrijora. Chioșcul oficial este în Leicester Square și are bilete pentru cele mai populare spectacole la prețuri rezonabile, ce poți cumpăra în aceeași zi.

Convent Garden este zona perfectă pentru a cina. Caută un pub sau un restaurant după gusturile tale, și cinează copios înainte de a merge la teatru.

Dacă vrei să trăiești noaptea Londrei într-un mod mai nebunatic, mergi la Shoreditch și încearcă cocktailurile de la The Whistling Stop. Dacă vrei să mergi la dans, KOKO în Camden este locul perfect. Pacha London este una dintre cele mai mari discoteci, și muzica, băuturile și atmosfera sunt perfecte. 

Stația ta de autocar în Londra

Bilet de autocar din 53,99 lei
Număr de curse din Londra 38
Număr de stații de autocar în Londra 1
Țară Regatul Unit