Dacă ai dificultăți la accesarea acestui site web, sună +40.376.300.111 sau consultă aplicația Asistent Google FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Autocar din și spre Londra

Măsurile noastre de siguranță

Standarde înalte de igienă și proceduri adaptate.

Vezi mai multe informații

Călătoria în perioada COVID-19

Toate informațiile despre rețeaua și serviciile noastre.​​

Vezi actualizările
Alege din peste 1700 de destinații din 27 de țări și descoperă Europa cu FlixBus.

Rețea vastă de curse

Alege din peste 2500 de destinații din 35 de țări și descoperă Europa cu FlixBus.

În rețeaua noastră
Autocarele noastre sunt echipate cu scaune mari și confortabile, toaletă, Wi-Fi și prize.

Confort la bord

Autocarele noastre sunt echipate cu scaune mari și confortabile, toaletă, Wi-Fi și prize.

Servicii la bord

Mersul autocarelor în Londra

Găsește orarul între
și
Alege zilele
Pleacă
Întors
Zile Nr. schr. Pleacă Durata Ajunge de la
§§ getWeekdayString(connection.weekdays) §§ §§ connection.interconnection_transfers.length §§ §§ formatTimeFilter(connection.departure.timestamp, connection.departure.tz) §§ §§ formatDuration(connection.duration.hour, connection.duration.minutes) §§ §§ formatTimeFilter(connection.arrival.timestamp, connection.arrival.tz) §§ §§ connection.price > 0 ? formatPrice(connection.price) : 'Rezervă acum' §§
Durata: §§ connection.duration.hour §§:§§ connection.duration.minutes < 10 ? '0' + connection.duration.minutes : connection.duration.minutes §§
Timp de transfer: §§ connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour < 10 ? '0' + connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour : connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour §§:§§ connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes < 10 ? '0' + connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes : connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes §§
§§ stop.departure.timestamp + '000' | date :'HH:mm' : stop.departure.tz §§ §§ stop.station.name §§
despre  
§§ viaStop.station.name §§ §§ viaStop.station.name §§,  ...,  §§ viaStop.station.name §§ ,
§§ stop.arrival.timestamp + '000' | date :'HH:mm': stop.arrival.tz §§ §§ stop.station.name §§
despre
§§ stop.arrival.timestamp + '000' | date : 'HH:mm' : stop.departure.tz §§ §§ stop.departure.timestamp + '000' | date : 'HH:mm': stop.departure.tz §§
§§ stop.station.name §§

Ești interesat să vizitezi Londra? Aici găsești alte orașe cunoscute pentru cumpărături:

Descoperă Berlin cu ajutorul lui Horia

Horia Am descoperit cu adevărat pasiunea mea pentru călătorii în urmă cu 4 ani, în timul stagiului Erasmus din Germania. De atunci, am vizitat peste 20 de tări din Europa, Asia și Africa. Obiectivele turistice care mă atrag cel mai mult sunt clădirile cu o arhitectură deosebită, muzeele de artă, castelele și catedralele, precum și peisajele spectaculoase. De asemenea, îmi doresc să descopăr culturile și tradițiile țărilor pe care le vizitez. Cea mai interesantă experientă pe care am trăit-o până acum a fost călătorie cu cămilă în deșertul marocan, admirând apusul și răsăritul soarelui. Puteți află mai multe despre călătoriile mele vizitând contul meu de Instagram.
Brașov
29 ani
Aventurier

Informații turistice despre Londra

Informații despre Londra

Informații despre Londra

Tower Bridge, Big Ben, Warner Bros. Studios, Madame Tussauds și Palatul Buckingham sunt doar câteva dintre numeroasele motive pentru a vizita Londra. Capitala Angliei și al treilea cel mai mare oraș din Europa, Londra este un oraș foarte dinamic. Autocarul FlixBus te va lăsa la doar 15 minute de Palatul Buckingham, în Victoria Station.

Londra este destinația perfectă pentru o călătorie de câteva zile. Orașul este plin de surprize și excursia ta la Londra se poate transforma într-o vizită culturală. Plimbă-te pe malul râului Tamisa și descoperă cât de mare este Londra, sau descoperă capitala Regatului Unit cu autobuzul turistic. 

Turism în Londra

Obiective turistice în Londra

Atracțiile turistice ale Londrei sunt cunoscute în toată lumea. Vei avea foarte multe locuri de vizitat. Ceea ce îți recomandăm să faci, în primul rând, este să te plimbi pe jos pe Elizabeth Street și să alegi unul dintre restaurantele de acolo. După aceea, mergi spre Palatul Buckingham, rezidența reginei. Dacă ești norocos, o vei putea vedea la fereastră!

Trebuie neapărat să vezi și schimbul de gardă, care are loc în fiecare zi, din aprilie până în iulie. Dacă vrei să vezi orașul de sus, London Eye este forma perfectă de-a o face, deși ar trebui să cumperi biletul în avans ca să nu stai la coadă. Din London Eye vei putea vedea tot orașul și regiunea înconjurătoare. Îți asigurăm că aici vei avea vederea cea mai frumoasă din tot orașul. Urcă într-un autocar FlixBus spre Londra și convinge-te singur(ă).

Cultura și istoria Londrei

Londra: Cultură și istorie

Orașul Londra a fost înființat de romani sub numele Londinium. Are o istorie bogată, care se cunoaște după monumentele, edificiile istorice și nenumăratele muzee de aici. Muzeele Londrei sunt impresionante, conținând opere de artă de toate felurile. Poți vizita Muzeul Transportului din Londra, care include o impresionantă colecție de autocare roșii tipice orașului. Cu mai mult de 450.000 de articole expuse, care explică istoria tehnologică a Londrei, acesta este un muzeu foarte vizitat, atât de către turiști, dar și de către londonezi. British Museum este unul dintre cele mai vechi muzee din lume, cu exponate care oferă o viziune clară asupra istoriei Londrei.

Londra noaptea

Londra noaptea

Una dintre cele mai populare atracții ale Londrei, dar și forma perfectă de a petrece ziua în capitala Regatului Unit, este de a vedea un show de la West End. Dacă ai decis pe neprevăzute să călătorești la Londra și încă nu ai bilet, nu te îngrijora. Chioșcul oficial este în Leicester Square și vinde bilete pentru cele mai populare spectacole la prețuri rezonabile, acestea putând fi cumpărate în aceeași zi.

Convent Garden este zona perfectă pentru a cina. Caută un pub sau un restaurant după gusturile tale, cinează copios, apoi mergi să vezi o piesă de teatru.

Dacă vrei să trăiești noaptea Londrei într-un mod mai nebunatic, mergi la Shoreditch și încearcă cocktailurile de la The Whistling Stop. Dacă vrei să mergi la dans, KOKO, situat în Camden, este locul perfect pentru tine. Pacha London este una dintre cele mai mari discoteci, un loc unde muzica, băuturile și atmosfera sunt perfecte.

Stațiile de autocar în Londra

Ține cont că sunt 3 stații de autocar în Londra
Bilet de autocar de la 3,99 lei
Număr de curse din Londra 49
Număr de stații de autocar în Londra 3
Țară Regatul Unit