Autocar din și spre Lisabona

Cumpără din mers

Aplicația noastră mobilă îți oferă flexibilitatea de a-ți cumpăra biletul și gestiona călătoria din mers.
Află mai multe despre aplicația noastră

Sănătate și siguranță

Protejează siguranța ta și a celorlalți când călătorești cu noi.
Află mai multe

Confort la bord

Autocarele noastre sunt echipate cu scaune mari și confortabile, toaletă, Wi-Fi și prize.
Servicii la bord

Rețea vastă de curse

Alege din peste 3000 de destinații din 40+ de țări și descoperă Europa cu FlixBus.
În rețeaua noastră

Pe această pagină


Stații de autocar în Lisabona

De reținut: biletul tău va conține cele mai actualizate informații despre adresă.

Descoperă toate destinațiile

Întrebări frecvente

Da, copiii sub 15 ani pot beneficia de tarife mai mici pentru călătoriile cu autocarul către Lisabona. Calculăm cel mai accesibil tarif pentru tine, ținând cont de toate reducerile disponibile. Dacă un tarif redus este mai mic decât tariful pentru copii, se va aplica același preț. Pentru mai multe detalii, poți citi politica noastră privind deplasările copiilor și scaunele pentru copii. Cărucioarele pliabile pot fi luate gratuit în autocarul către Lisabona.
Nu trebuie să îți faci griji în ceea ce privește bagajele pentru călătoria cu autocarele FlixBus cu destinația Lisabona. Biletul tău de autocar include transportul GRATUIT al unui bagaj de mână (30x42x18 cm, până la 7 kg) și al unui bagaj de cală (50x80x30 cm, până la 20 kg). Pentru informații privind bagajele suplimentare sau speciale, consultă această pagină. Multe dintre autocarele noastre sunt dotate cu suporturi pentru biciclete în spate sau dispun de huse specializate pentru biciclete. Accesează acest link pentru recomandări privind luarea unei biciclete pe ruta Lisabona și consultă informațiile disponibile la acest link pentru costurile de transport al bicicletelor.
Este foarte simplu să achiziționezi un bilet de autocar către Lisabona. Poți rezerva online sau poți utiliza aplicația gratuită FlixBus pentru cea mai convenabilă experiență și cele mai bune oferte. De asemenea, în timpul procesului de rezervare, poți rezerva un loc pentru călătoria ta cu autocarul către Lisabona, în funcție de disponibilitate. Alege din diverse tipuri de locuri, cum ar fi locuri cu vedere panoramică, cu masă sau cu pat. Pentru plata biletelor de autocar către Lisabona, FlixBus acceptă diverse metode de plată, precum card de credit, PayPal, Google Pay și Apple Pay. Alege metoda cea mai convenabilă în timpul procesului de finalizare a comenzii. De asemenea, poți compensa emisiile de carbon selectând opțiunea de compensare a emisiilor de CO₂ la rezervarea biletului de autocar cu FlixBus.
Da, toate autocarele FlixBus cu destinația Lisabona sunt echipate pentru pasagerii cu mobilitate redusă. Depunem eforturi pentru a face autocarele noastre cât mai confortabile și mai accesibile posibil pentru persoanele cu dizabilități și cu mobilitate limitată. Animalele însoțitoare sunt acceptate la bordul tuturor autocarelor FlixBus care efectuează curse către Lisabona. Transportul scaunelor cu rotile, al scaunelor cu rotile pliabile, al echipamentelor auxiliare de mers și al altor dispozitive de mobilitate asistată este gratuit.
Pentru a folosi biletul de autocar cu destinația Lisabona, este suficient să îi arăți șoferului codul QR din confirmarea primită prin e-mail sau din aplicația FlixBus. Nu este nevoie să tipărești biletul!
FlixBus oferă călătorii accesibile cu autocarul către Lisabona, la prețuri începând de la 9,99 lei, în funcție de locul de plecare.
Lisabona are 2 stații de autocar. Accesează această pagină pentru locațiile acestora pe hartă.
Este simplu să ajungi la Lisabona cu ajutorul FlixBus conexiuni din 116 orașe diferite. În timpul călătoriei cu autocarul către Lisabona, te poți bucura de spațiu suplimentar pentru picioare, prize electrice și toalete. Majoritatea autocarelor noastre oferă și Wi-Fi gratuit. Nu uita să aduci încărcătoarele dispozitivelor tale pentru a folosi prizele electrice de la bordul autocarului. Economisește în ceea ce privește cazarea luând un autocar de noapte, dacă îți permite programul.
Ești în căutarea unor noi aventuri? Cele mai populare destinații în care poți ajunge cu ușurință din Lisabona sunt Porto, Madrid, Coimbra. Aceste orașe oferă o varietate de experiențe, așa că începe să le explorezi chiar astăzi!.

Informații turistice despre Lisabona

Informații despre Lisabona

Lisabona este capitala și cel mai mare oraș al Portugaliei. Este situat pe 7 coline, în zona în care râul Tejo se varsă în Oceanul Atlantic. Un amestec între istoria bogată a Portugaliei și cultura contemporană, orașul atrage anual milioane de turiști din întreaga lume. Datorită climei sale blânde, Lisabona poate fi vizitată pe tot parcursul anului, cu toate că pe perioada iernii vântul suflă destul de puternic.

Cartierul Alfama încă poartă amprente puternice ale prezenței maure din zonă, prin casele foarte apropiate una de alta și străduțele înguste. Veți remarca cu siguranță că majoritatea caselor de aici au fațada acoperită de ceramică de tip azulejo. Din această zonă provine și muzica fado, iar atmosfera de aici este foarte frumoasă. Cea mai importantă atracție turistică din Alfama este castelul São Jorge. Construit pe timpul dominației maure, acesta se află în vârful dealului din cartierul Alfama. Vă sfătuim să îl vizitați, chiar dacă din el au rămas doar ruinele, fiindcă de aici aveți o priveliște superbă asupra orașului și a râului Tejo. Este deschis zilnic între orele 9:00 și 21:00 (vara și iarna doar până la ora 18:00), iar intrarea costă 7 euro.

Vizitați de asemenea și Panteonul Național, una din cele mai impunătoare clădiri din Lisabona. Fațada albă și domul său înalt îl fac o adevărată clădire-simbol a capitalei portugheze. Este deschis de marți până duminică între 10:00 și 18:00, biletul de intrare costând 4 euro. Aici sunt înmormântate personalități marcante ale vieții sociale, culturale și politice ale Portugaliei. Trebuie neapărat să mergeți seara într-unul dintre numeroasele localuri din Alfama, fiindcă se cântă muzică fado live, iar atmosfera este superbă!

Obiective turistice în Lisabona

Bairro Alto este un cartier central al Lisabonei, rezultat în urma expansiunii urbane de la începutul secolului XVI. S-a format în afara zidurilor orașului și are o formă octogonală. Este caracterizat prin străduțele pietruite înguste și tramvaiele galbene care îi străbat străzile, acestea fiind unul dintre principalele simboluri ale orașului. Bairro Alto este renumit și pentru atmosfera impresionantă din barurile de aici, după ce au primit numeroase plângeri privind zgomotul, sunt acum obligate să închidă înainte de ora 3:00.

Cea mai interesantă atracție turistică din acest cartier este Igreja do Carmo, aflată în vârful colinei. Pentru a ajunge aici, vă recomandăm să folosiți liftul Santa Justa (costă doar 1,5 euro), nefiind astfel nevoie să vă obosiți inutil. Biserica a fost sediul conventului de Carmo, dar din ea au rămas doar arcadele gotice în urma cutremurului din anul 1755. Interiorul bisericii a fost reconstruit și adăpostește în prezent un muzeu arheologic. Nu trebuie să ratați mumiile sud-americane și mormintele foștilor conducători ai Portugaliei. Faceți apoi o plimbare și până la grădinile São Pedro de Alcantara, de unde aveți o panoramă superbă asupra întregului oraș.

Mergeți după pe strada Augusta, până la Praça do Comércio. Veți trece și pe sub Arco de Rua Augusta, un arc de triumf construit pentru celebrarea reconstrucției orașului după cutremurul din 1755. Această piață impresionantă se se află la malul râului Tejo este considerată punctul de unde începe centrul istoric al Lisabonei. Veți observa aici și o clădire galbenă imensă care înconjoară piața, la parterul căreia există numeroase baruri și cafenele unde vă puteți relaxa.

Lisabona: Cultură și istorie

Cele mai importante obiective turistice din Lisabona sunt, fără îndoială, Turnul Belem și Mănăstirea Jeronimos. Acestea sunt incluse pe lista patrimoniului mondial UNESCO și se află în cartierul Belem, la o distanță mică între ele. Puteți ajunge aici din centrul istoric cu autobuzul 28 sau cu tramvaiul 15.

Turnul Belem este cel mai reprezentativ obiectiv turistic al Lisabonei. Acest turn fortificat a fost construit în secolul XVI în stilul gotic Manuelin, un stil arhitectural pe care îl puteți întâlni doar în Portugalia. Conform legendei, turnul Belem era ultimul lucru văzut de exploratorii portughezi la plecare, dar și primul pe care-l vedeau la întoarcere. Vă recomandăm să vizitați și interiorul, unde se afla în trecut și o închisoare pentru deținuții politici. Este deschis zilnic între orele 10:00 și 18:30 vara (iarna doar până la 17:30), iar intrarea costă 6 euro. În apropiere, tot pe malul râului Tagus, se află și Monumentul Descoperirilor, ale cărui statui îi comemorează pe toți marii exploratori portughezi. Puteți urca și în vârful acestuia, biletul de intrare fiind 4 euro.

De la Monumentul Descoperirilor, mergeți pe jos circa 5 minute până la mănăstirea Jeronimos. Construită tot în secolul XVI, este probabil cel mai reprezentativ exemplu al stilului arhitectural gotic Manuelin. Vă vor impresiona cu siguranță decorațiunile specifice acestui stil, atât cele interioare, cât și cele exterioare. Orarul de vizitare este același ca și la turnul Belem, iar intrarea este 10 euro. În plus, intrarea este liberă în prima duminică din fiecare lună sau dacă vreți să vizitați doar biserica.

Lisabona noaptea

Când vă planificați o călătorie în Lisabona, trebuie neapărat să rezervați măcar o zi pentru vizitarea micului orășel Sintra, aflat la doar 28 de km de Lisabona. Aici veți găsi Palatul Regal (folosit de regii Portugaliei până în 1910), ruinele unui vechi castel maur și inegalabilul Palat Pena. Toate aceste obiective au fost incluse pe lista patrimoniului mondial UNESCO. Puteți ajunge aici din Lisabona cu trenul în aproximativ 45 de minute, iar prețul unui bilet dus-întors este de 4,5 euro.

Palatul Național Sintra a fost reședința regală de vară a regilor portughezi. Îi veți remarca de la distanță cele două șemineuri exterioare, ce au o înălțime de circa 36 de metri. Interiorul palatului îl puteți vizita zilnic între orele 9:30 și 18:00, iar biletul de intrare costă 9 euro.

Castelul maur este una dintre atracțiile turistice din Sintra pe care nu trebuie să le ratați. Din vechiul castel maur construit în secolul IX au mai rămas doar câteva ruine. De aici aveți însă o priveliște superbă asupra orașului și a Palatului Pena. Orarul este același ca la Palatul Național, iar intrarea e 7,5 euro.

Palatul Pena este cea mai expresivă realizare a stilului arhitectural romantic din Portugalia. Aici vă va impresiona cu siguranță amplasarea palatului, precum și culorile acestuia. În plus, în apartamentele regale din interior puteți admira o vastă colecție de elemente de mobilier. Biletul ce asigură intrarea în grădini și palat costă 11,5 euro.

Autocare dus-întors Lisabona

Găsește cele mai accesibile bilete de autocar dus-întors Lisabona

Cauți bilete accesibile pentru călătorii dus sau întors pe ruta Lisabona? Te poți baza pe noi pentru conexiuni de autocare Lisabona la prețuri începând de la 9,99 lei – și poți economisi și mai mult dacă îți rezervi călătoriile în prealabil. Sunt disponibile 2 stații în Lisabona, la care poți ajunge din 116 orașe de plecare. Verifică în rețeaua FlixBus dacă există o conexiune în orașul tău!

De ce să călătorești dus sau întors pe ruta Lisabona cu FlixBus

FlixBus oferă servicii confortabile la prețuri accesibile, pentru o experiență excelentă de călătorie a pasagerilor. Bucură-te de o călătorie confortabilă dus sau întors pe ruta Lisabona, grație dotărilor noastre precum Wi-Fi gratuit și prize electrice la bordul autocarelor. Alege locul preferat la efectuarea rezervării și călătorește relaxat, având bagajul de mână și cel de cală incluse în bilet.

Cum să îți rezervi biletul de autocar pentru călătorii dus sau întors pe ruta Lisabona

Rezervarea unui bilet pentru autocarele FlixBus este extrem de simplă: pe acest site web sau în aplicația gratuită FlixBus, poți efectua rezervarea cu doar câteva clicuri. La achiziționarea online a unui bilet dus sau întors pe ruta Lisabona, poți alege între diferite metode sigure de plată online, cum ar fi card de credit, PayPal, Google și Apple Pay. Alternativ, poți plăti în numerar la bordul autocarelor sau la unul din punctele de vânzare.

Serviciile din autocar fac obiectul disponibilității