Călătorește în siguranță cu FlixBus

La FlixBus, siguranța și binele tău sunt foarte importante pentru noi. Luăm toate măsurile necesare pentru a ne asigura că toată lumea de la bord poate călători în siguranță, dar avem nevoie și de ajutorul tău! Iată câteva lucruri pe care le poți face pentru a te menține în siguranță, atât pe tine, cât și pe ceilalți:

  • Dacă te simți rău, nu călători. Și dacă trebuie să tușești sau să strănuți, acoperă-ți gura și nasul cu cotul sau un șervețel.

  • Nu te grăbi când te urci la bord și păstrează o distanță sigură față de ceilalți.

  • Înainte de a face o rezervare pentru călătorie asigură-te că verifici cele mai recente recomandări și reglementări ale autorității locale de sănătate și guvernului, precum și cele pentru orice alte locuri prin care ai putea trece. Iar dacă treci granițele internaționale, depinde de tine să te asiguri că ai toate documentele corecte și respecți regulile din fiecare țară.

  • Vom avea săpun în toalete pentru tine, dar este o idee bună să-ți aduci și propriul dezinfectant pentru mâini.

  • Poți face check-in folosind scanerul nostru de coduri QR sau dându-ne numele tău, astfel încât să nu mai fie nevoie să atingi nimic.

Dacă se schimbă ceva în călătoria ta, nu-ți face griji – te vom anunța prin SMS, notificări prin aplicație sau e-mail. Iar dacă ai nevoie de ajutor, echipa noastră de asistență pentru clienți este aici pentru tine. Dacă trebuie să-ți schimbi planurile, nu-ți face griji – nu trebuie decât să mergi aici.