Autocar Los Angeles, CA ↔ Las Vegas, NV

de la 189,99 lei

Cumpără din mers

Aplicația noastră mobilă îți oferă flexibilitatea de a-ți cumpăra biletul și gestiona călătoria din mers.
Află mai multe despre aplicația noastră

Sănătate și siguranță

Protejează siguranța ta și a celorlalți când călătorești cu noi.
Află mai multe

Confort la bord

Autocarele noastre sunt echipate cu scaune mari și confortabile, toaletă, Wi-Fi și prize.
Servicii la bord

Rețea vastă de curse

Alege din peste 3000 de destinații din 40+ de țări și descoperă Europa cu FlixBus.
În rețeaua noastră

Pe această pagină


Stații de autocar în Los Angeles, CA

De reținut: biletul tău va conține cele mai actualizate informații despre adresă.

Descoperă toate destinațiile

Întrebări frecvente

Prima cursă FlixBus de la Los Angeles la Las Vegas pleacă la 06:10.
Da, toate autocarele FlixBus de pe ruta Los Angeles-Las Vegas sunt echipate pentru pasagerii cu mobilitate redusă. Depunem eforturi pentru a face autocarele noastre cât mai confortabile și mai accesibile posibil pentru persoanele cu dizabilități și cu mobilitate limitată. Animalele însoțitoare sunt permise la bordul tuturor autocarelor FlixBus care efectuează curse Los Angeles-Las Vegas. Transportul scaunelor cu rotile, al scaunelor cu rotile pliabile, al echipamentelor auxiliare de mers și al altor dispozitive de mobilitate asistată este gratuit.
Prețul unui bilet de autocar pentru un copil, pentru cursele de la Los Angeles la Las Vegas variază în funcție de vârsta copilului și momentul rezervării. Copiii cu vârsta sub 15 ani beneficiază de o reducere la tariful normal pentru adulți. La momentul rezervării, calculăm cel mai mic preț pentru tine din toate tarifele și reducerile disponibile. În cazul în care prețul redus este mai mic decât tariful pentru copii, pasagerii selectați plătesc același preț. Te rugăm să consulți politica noastră privind deplasările copiilor și scaunele pentru copii. Cărucioarele pliabile sau de alte tipuri (lățime + lungime + înălțime = max. 240 cm) pot fi transportate gratuit în compartimentul pentru bagaje al autocarului.
Pasagerii care călătoresc de la Los Angeles la Las Vegas pot aduce gratuit un bagaj de cală (50x80x30 cm, până la 20 kg) și un bagaj de mână (30x42x18 cm, până la 7 kg). Dacă vrei să aduci un bagaj suplimentar sau special, poți verifica toate opțiunile disponibile pe această pagină. Îți poți aduce bicicleta în autocarul FlixBus, pe ruta Los Angeles-Las Vegas, în funcție de disponibilitate. Poți găsi prețurile pentru biciclete aici
În timpul călătoriei de la Los Angeles la Las Vegas, poți verifica locația autocarului tău cu ajutorul sistemului nostru de urmărire în timp real a autocarelor. Trebuie doar să selectezi stația de autocar relevantă și să bifezi ora sosirii. Află unde se află autocarul tău și verifică dacă sunt întârzieri pe traseu.
Poți ajunge de la Los Angeles la Las Vegas la prețuri începând de la 109,99 lei. Profită de cele mai bune oferte la biletele FlixBus călătorind în afara orelor de vârf și în timpul săptămânii. Îți poți cumpăra cu ușurință biletul de la Los Angeles la Las Vegas pe acest site web sau în aplicație. Oferim mai multe metode de plată pentru achiziționarea în condiții de siguranță a biletelor de la Los Angeles la Las Vegas. Poți alege între plata cu cardul, PayPal, Google Pay și multe altele. În secțiunea de plată, vei putea vedea toate opțiunile disponibile și o vei putea alege pe cea preferată. Dacă întâmpini dificultăți în ceea ce privește plata, poți consulta pagina noastră de asistență privind plățile. La achiziționarea biletului de autocar la bordul autocarului sau la un punct de vânzare, ai și posibilitatea de a plăti în numerar.
Există 8 stație de autocar în Los Angeles; Los Angeles Union Station Arrivals, Los Angeles (Hollywood / Highland), Los Angeles Union Station, Downey (Stonewood Center), Los Angeles Downtown (FlixBus Lot), Los Angeles (Hope St/Jefferson Blvd - University of Southern California ), Los Angeles (West LA - Expo/Sepulveda), Los Angeles (UCLA). În Las Vegas există 9 stații de autocar; Las Vegas S Strip Transit Terminal, Las Vegas Strip (Gilespie St), Las Vegas Strip (Las Vegas Blvd), Las Vegas (Cox Pavilion - University of Nevada, Las Vegas), Las Vegas Airport, Las Vegas Downtown (1st St), Las Vegas North (E Craig Rd), Henderson (Galleria at Sunset), Las Vegas (Treasure Island). Poți găsi locația stațiilor FlixBus pe harta de pe această pagină.
Ultima cursă FlixBus de la Los Angeles la Las Vegas pleacă la 23:50.
Nu, nu trebuie să îți tipărești biletul pentru cursa Los Angeles-Las Vegas. Este suficient să îi arăți șoferului biletul pe un smartphone sau pe o tabletă la urcarea în autocar. Cu toate acestea, recomandăm să ai o copie tipărită ca rezervă.
Cursa cu autocarul de la Los Angeles la Las Vegas se desfășoară pe o distanță de 423 km. FlixBus te poate aduce de la Los Angeles la Las Vegas în 4 ore 45 minute. Cel mai rapid autocar din această conexiune are 1 stații. Autocarele FlixBus care călătoresc de la Los Angeles la Las Vegas oferă spațiu suplimentar pentru picioare, prize individuale și toalete. Majoritatea autocarelor oferă și Wi-Fi gratuit. De asemenea, în timpul procesului de rezervare, poți rezerva un loc pentru călătoria ta cu autocarul către Las Vegas, în funcție de disponibilitate. Alege din diverse tipuri de locuri, cum ar fi locuri cu vedere panoramică, cu masă sau cu pat. Călătoria cu autocarul de la Los Angeles la Las Vegas este una dintre cele mai ecologice opțiuni disponibile, deoarece reduce emisiile asociate traficului, iar pasagerii își pot compensa emisiile de carbon atunci când călătoresc cu FlixBus, făcând clic pe caseta de compensare CO₂ la rezervarea biletului.

Cauți bilete de autocar din Los Angeles către Las Vegas?

Te poți baza pe noi pentru toate detaliile de care ai nevoie pentru a-ți planifica călătoria cu autocarul! Călătoria Los Angeles-Las Vegas durează aproximativ 4 ore 45 minute, la prețuri începând de la 109,99 lei. Primul autocar pleacă la 06:10 iar ultimul autocar pleacă la 23:50. FlixBus operează 11 curse în fiecare zi între Los Angeles și Las Vegas, iar în timpul călătoriilor cu FlixBus, te poți aștepta la Wi-Fi gratuit, prize electrice și un loc garantat pe întreaga durată a călătoriei.

Cum poți rezerva biletul de autocar de la Los Angeles la Las Vegas

Rezervarea unui bilet pentru autocarele FlixBus este incredibil de ușoară: pe acest site web sau în aplicația gratuită FlixBus, poți efectua rezervarea cu doar câteva clicuri. La achiziționarea online a unui bilet pe ruta Los Angeles-Las Vegas, poți alege între diferite metode sigure de plată online, cum ar fi card de credit, PayPal, Google și Apple Pay. Alternativ, poți plăti în numerar la bordul autocarelor sau la unul din punctele de vânzare.

Serviciile din autocar fac obiectul disponibilității