Autocar Marsilia ↔ Nisa

de la 28,99 lei

Cumpără din mers

Aplicația noastră mobilă îți oferă flexibilitatea de a-ți cumpăra biletul și gestiona călătoria din mers.
Află mai multe despre aplicația noastră

Sănătate și siguranță

Protejează siguranța ta și a celorlalți când călătorești cu noi.
Află mai multe

Confort la bord

Autocarele noastre sunt echipate cu scaune mari și confortabile, toaletă, Wi-Fi și prize.
Servicii la bord

Rețea vastă de curse

Alege din peste 3000 de destinații din 40+ de țări și descoperă Europa cu FlixBus.
În rețeaua noastră

Pe această pagină


Stații de autocar în Marsilia

De reținut: biletul tău va conține cele mai actualizate informații despre adresă.

Descoperă toate destinațiile

Întrebări frecvente

Prima cursă FlixBus de la Marsilia la Nisa pleacă la 04:25.
Da, toate autocarele FlixBus de pe ruta Marsilia-Nisa sunt echipate pentru pasagerii cu mobilitate redusă. Depunem eforturi pentru a face autocarele noastre cât mai confortabile și mai accesibile posibil pentru persoanele cu dizabilități și cu mobilitate limitată. Animalele însoțitoare sunt permise la bordul tuturor autocarelor FlixBus care efectuează curse Marsilia-Nisa. Transportul scaunelor cu rotile, al scaunelor cu rotile pliabile, al echipamentelor auxiliare de mers și al altor dispozitive de mobilitate asistată este gratuit.
Prețul unui bilet de autocar pentru un copil, pentru cursele de la Marsilia la Nisa variază în funcție de vârsta copilului și momentul rezervării. Copiii cu vârsta sub 15 ani beneficiază de o reducere la tariful normal pentru adulți. La momentul rezervării, calculăm cel mai mic preț pentru tine din toate tarifele și reducerile disponibile. În cazul în care prețul redus este mai mic decât tariful pentru copii, pasagerii selectați plătesc același preț. Te rugăm să consulți politica noastră privind deplasările copiilor și scaunele pentru copii. Cărucioarele pliabile sau de alte tipuri (lățime + lungime + înălțime = max. 240 cm) pot fi transportate gratuit în compartimentul pentru bagaje al autocarului.
Pasagerii care călătoresc de la Marsilia la Nisa pot aduce gratuit un bagaj de cală (50x80x30 cm, până la 20 kg) și un bagaj de mână (30x42x18 cm, până la 7 kg). Dacă vrei să aduci un bagaj suplimentar sau special, poți verifica toate opțiunile disponibile pe această pagină. Îți poți aduce bicicleta în autocarul FlixBus, pe ruta Marsilia-Nisa, în funcție de disponibilitate. Poți găsi prețurile pentru biciclete aici
În timpul călătoriei de la Marsilia la Nisa, poți verifica locația autocarului tău cu ajutorul sistemului nostru de urmărire în timp real a autocarelor. Trebuie doar să selectezi stația de autocar relevantă și să bifezi ora sosirii. Află unde se află autocarul tău și verifică dacă sunt întârzieri pe traseu.
Poți ajunge de la Marsilia la Nisa la prețuri începând de la 26,99 lei. Profită de cele mai bune oferte la biletele FlixBus călătorind în afara orelor de vârf și în timpul săptămânii. Îți poți cumpăra cu ușurință biletul de la Marsilia la Nisa pe acest site web sau în aplicație. Oferim mai multe metode de plată pentru achiziționarea în condiții de siguranță a biletelor de la Marsilia la Nisa. Poți alege între plata cu cardul, PayPal, Google Pay și multe altele. În secțiunea de plată, vei putea vedea toate opțiunile disponibile și o vei putea alege pe cea preferată. Dacă întâmpini dificultăți în ceea ce privește plata, poți consulta pagina noastră de asistență privind plățile. La achiziționarea biletului de autocar la bordul autocarului sau la un punct de vânzare, ai și posibilitatea de a plăti în numerar.
Există 2 stație de autocar în Marsilia; Marseille (central bus station St Charles), Marseille (Saint-Antoine). În Nisa există 2 stații de autocar; Nice (Vauban Bus Station), Nice Airport (Bus Station - Terminal 1). Poți găsi locația stațiilor FlixBus pe harta de pe această pagină.
Ultima cursă FlixBus de la Marsilia la Nisa pleacă la 23:00.
Nu, nu trebuie să îți tipărești biletul pentru cursa Marsilia-Nisa. Este suficient să îi arăți șoferului biletul pe un smartphone sau pe o tabletă la urcarea în autocar. Cu toate acestea, recomandăm să ai o copie tipărită ca rezervă.
Cursa cu autocarul de la Marsilia la Nisa se desfășoară pe o distanță de 191 km. FlixBus te poate aduce de la Marsilia la Nisa în 2 ore 10 minute. Cel mai rapid autocar din această conexiune are 1 stații. Autocarele FlixBus care călătoresc de la Marsilia la Nisa oferă spațiu suplimentar pentru picioare, prize individuale și toalete. Majoritatea autocarelor oferă și Wi-Fi gratuit. De asemenea, în timpul procesului de rezervare, poți rezerva un loc pentru călătoria ta cu autocarul către Nisa, în funcție de disponibilitate. Alege din diverse tipuri de locuri, cum ar fi locuri cu vedere panoramică, cu masă sau cu pat. Călătoria cu autocarul de la Marsilia la Nisa este una dintre cele mai ecologice opțiuni disponibile, deoarece reduce emisiile asociate traficului, iar pasagerii își pot compensa emisiile de carbon atunci când călătoresc cu FlixBus, făcând clic pe caseta de compensare CO₂ la rezervarea biletului.

Cauți bilete de autocar din Marsilia către Nisa?

Te poți baza pe noi pentru toate detaliile de care ai nevoie pentru a-ți planifica călătoria cu autocarul! Călătoria Marsilia-Nisa durează aproximativ 2 ore 10 minute, la prețuri începând de la 26,99 lei. Primul autocar pleacă la 04:25 iar ultimul autocar pleacă la 23:00. FlixBus operează 17 curse în fiecare zi între Marsilia și Nisa, iar în timpul călătoriilor cu FlixBus, te poți aștepta la Wi-Fi gratuit, prize electrice și un loc garantat pe întreaga durată a călătoriei.

Cum poți rezerva biletul de autocar de la Marsilia la Nisa

Rezervarea unui bilet pentru autocarele FlixBus este incredibil de ușoară: pe acest site web sau în aplicația gratuită FlixBus, poți efectua rezervarea cu doar câteva clicuri. La achiziționarea online a unui bilet pe ruta Marsilia-Nisa, poți alege între diferite metode sigure de plată online, cum ar fi card de credit, PayPal, Google și Apple Pay. Alternativ, poți plăti în numerar la bordul autocarelor sau la unul din punctele de vânzare.

Serviciile din autocar fac obiectul disponibilității