§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Parteneri pentru inovație

FlixBus - combină experiența cu inovația

FlixBus este un prestator național de servicii de transport de persoane pe distanțe lungi care îmbină competențele de bază și know-how-ul diferiților participanți. Experiența îndelungată, calitatea și tradiția merg mână în mână cu spiritul antreprenorial inovator.

Această colaborare unică pe teritoriul Germaniei a transformat FlixBus într-una dintre firmele de top de pe piața de transport de persoane pe distanțe lungi, conducând la consolidarea durabilă a avantajului competitiv al firmei. Într-o scurtă perioadă de timp, am reușit să creăm marca „FlixBus” și am transformat transportul cu autocarul pe distanțe lungi într-o nouă alternativă pentru călătoriile din Germania și în Europa. FlixBus colaborează astfel cu parteneri de renume din domenii precum economie, științe și tehnologie.

FlixBus - infrastructura mobilă pentru o rețea de curse bazată pe performanță

Serviciul de transport de persoane pe distanțe lungi de la FlixBus se bazează pe rețeaua cuprinzătoare de curse și pe un sistem inovator de rezervare de bilete axat pe performanță. Această tehnologie mobilă a fost proiectată special pentru FlixBus și este complet unică. În dezvoltarea acestei soluții, echipa noastră de IT este susținută de experți internaționali în hardware și software pentru a continua inovarea.