Prețurile noastre sunt imbatabile

Bilete FlixBus de la numai 5 €

Biletele FlixBus

Economisește mai mult rezervând din timp!

Prețuri și mai mici pentru grupuri de minim 3 persoane

Călătorii în grup

Pentru grupuri de minim 3 persoane există oferte speciale, la cerere.

Prețurile biletelor FlixBus pornesc de la 5 €

Cel mai bun preț

Îți oferim transport de persoane în Europa la prețuri imbatabile - rezervă mai din timp pentru a obține cele mai ieftine bilete!

Prețuri pentru adulți

Poți cutreiera Europa de la doar 22,90 Lei! Alege una din cele 150.000 de curse prin Europa spre 1000 de orașe, în 21 țări.

Reducere pentru copii & călătorie gratis pentru însoțitorul călătorilor cu handicap

Tarife reduse pentru copii. Un însoțitor pentru călătorii cu handicap și câinele pentru orbi călătoresc gratis. Pentru informații suplimentare, consultă pagina de întrebări frecvente.

Wi-Fi

Gratuit - trebuie doar să te conectezi la rețeaua Wi-Fi FlixBus și vei avea conexiune la internet pe toată durata călătoriei.

Poți aduce 3 piese de bagaj în călătoria cu autocarul

Bagaje normale

1 bagaj standard (max. 80 x 50 x 30 cm, cu dimensiuni puțin diferite, cu condiția ca suma tuturor laturilor să fie de max. 160 cm, max. 20kg) și bagaj de mână (max. de 42 x 30 x 18 cm de max. de 7 kg). Consultă politica noastră de bagaje pentru informații suplimentare.

Ajutoare de mobilitate / Cărucioare pentru copii

Gratuit pe multe autocare. Sună la serviciul nostru pentru clienți pentru a-ți înregistra scaunul cu rotile (cel târziu cu 36 de ore înainte de plecare) sau căruciorul (nu mai devreme de 48 de ore înainte de plecare).

Bagaje suplimentare

de la al doilea bagaj 2€ per bagaj, dacă precizați numărul de bagaje atunci când faceți rezervarea sau după ce anunțați telefonic.

Bagaje speciale

9€ per bagaj, dacă precizați numărul de bagaje atunci când faceți rezervarea sau după ce anunțați telefonic, dimensiuni maxime 240cm, max. 30kg.

Scaune pentru copii

Trebuie să vă aduceți propriile scaune pentru copii. Toți copiii trebuie să poarte o centură de siguranță cu două puncte de prindere pe durata călătoriei.

Călătorii sustenabile

Călătorii neutre din punctul de vedere al emisiilor de carbon. Contribuie și tu la protejarea mediului și la reducerea emisiilor de carbon în călătoria ta.

Snacksuri și băuturi răcoritoare

Disponibile de la șoferii noștri prietenoși.

Refă rezervarea sau anulează-ți biletul direct pe site-ul nostru

Refacerea/anularea rezervării

Anulează sau schimbă rezervarea direct pe site-ul nostru și vei primi în schimb un voucher de călătorie. Costul este de doar 5 lei pe călătorie și pasager.

Carduri cadou FlixBus

Poți cumpăra unul dintre cardurile cadou pentru transport de persoane de pe pagina noastră de vouchere.