Autocar Memmingen (aeroport) ↔ Nürnberg

de la 103,99 lei

Cumpără din mers

Aplicația noastră mobilă îți oferă flexibilitatea de a-ți cumpăra biletul și gestiona călătoria din mers.
Află mai multe despre aplicația noastră

Sănătate și siguranță

Protejează siguranța ta și a celorlalți când călătorești cu noi.
Află mai multe

Confort la bord

Autocarele noastre sunt echipate cu scaune mari și confortabile, toaletă, Wi-Fi și prize.
Servicii la bord

Rețea vastă de curse

Alege din peste 3000 de destinații din 40+ de țări și descoperă Europa cu FlixBus.
În rețeaua noastră

Pe această pagină


Stații de autocar în Memmingen (aeroport)

De reținut: biletul tău va conține cele mai actualizate informații despre adresă.

Descoperă toate destinațiile

Întrebări frecvente

Costul unui bilet de transfer aeroportuar pentru un copil, de la Memmingen (aeroport) la Nürnberg, depinde de vârsta copilului și de momentul rezervării. Copiii sub 15 ani beneficiază, de obicei, de o reducere la tariful pentru adulți. În timpul rezervării, calculăm cel mai mic preț din toate tarifele și reducerile disponibile. Dacă prețul redus este mai mic decât tariful pentru copii, pasagerii copii vor plăti acest preț. Consultă politica noastră privind deplasările copiilor și scaunele pentru copii. Cărucioarele obișnuite și cele pliabile pot fi depozitate în compartimentul pentru bagaje, fără costuri suplimentare.
Prețurile pentru serviciul nostru de autocare de aeroport de la Memmingen (aeroport) la Nürnberg încep de la 103,99 lei. Pentru cele mai bune oferte, ia în considerare posibilitatea de a călători în afara orelor de vârf sau în timpul săptămânii. Îți poți achiziționa biletul în mod convenabil pe acest site web sau prin intermediul aplicației.
Pentru conexiunile aeroportuare de la Memmingen (aeroport) la Nürnberg, pasagerii pot aduce un bagaj de mână (30x42x18 cm, până la 7 kg) și un bagaj de cală (50x80x30 cm, până la 20 kg) fără niciun cost suplimentar. Dacă trebuie să aduci bagaje suplimentare sau speciale, poți consulta opțiunile de pe această pagină. Nu uita să verifici și politica privind bagajele a companiei aeriene.
Da, cursele noastre de transfer aeroportuar de la Memmingen (aeroport) la Nürnberg se adresează și pasagerilor cu mobilitate redusă. Depunem eforturi pentru ca serviciile noastre să fie cât mai confortabile și mai accesibile posibil. Animalele de serviciu sunt binevenite la bordul autocarelor noastre de aeroport. De asemenea, transportul scaunelor cu rotile, al scaunelor cu rotile pliabile și al altor dispozitive de mobilitate este gratuit.
Înainte de a rezerva transferul aeroportuar de la Memmingen (aeroport) la Nürnberg, nu uita să iei în considerare următoarele.
  1. Plecarea – Asigură-te că sosești la stația de autocar din Memmingen (aeroport) în timp util: verifică opțiunile de transport pentru a ajunge acolo.
  2. Durata transferului cu autocarul – Ia în considerare timpul necesar pentru transferul cu autocarul până la aeroport (aproximativ 5 ore).
  3. Timpul de deplasare până la zona de check-in – Ia în calcul timpul necesar pentru a te deplasa din stația de autocar până la zona de check-in. Asigură-te că verifici unde se află stația de autocar de la Nürnberg.
  4. Ora de sosire înainte de zbor – Încearcă să ajungi la aeroport cu 2-3 ore înainte de ora de plecare programată. Astfel, poți beneficia de suficient timp pentru check-in, procedurile de securitate și eventualele întârzieri neprevăzute.
Luarea în considerare a acestor factori te va ajuta să îți planifici în mod eficient transferul către Nürnberg, asigurând o experiență fără stres în timpul călătoriei.
Poți localiza stațiile de autocar din Memmingen (aeroport) și Nürnberg folosind harta disponibilă pe această pagină. Pentru un transfer fără probleme, asigură-te că verifici locația stației de autocar din Nürnberg pentru a-ți planifica corect călătoria până la biroul de check-in.
Nu este nevoie să tipărești biletul de transfer aeroportuar dacă acesta a fost cumpărat online sau prin intermediul aplicației. Este suficient să arăți șoferului codul QR pe care l-ai primit pe adresa de email sau în aplicație, înainte de a urca în autocarul de la Memmingen (aeroport) la Nürnberg.
Ultima cursă de transfer aeroportuar de la Memmingen (aeroport) la Nürnberg pleacă la 23:45. De regulă, călătoria cu autocarul între Memmingen (aeroport) și Nürnberg durează aproximativ 5 ore. Nu neglija posibilitatea întârzierilor în trafic și timpul necesar pentru formalitățile de la aeroport. Se recomandă să ajungi la aeroport cu 2-3 ore înainte de zbor.
Da, luarea autocarului de aeroport FlixBus de la Memmingen (aeroport) la Nürnberg este o opțiune mai ecologică comparativ cu utilizarea autoturismelor personale sau a taxiurilor. Poți compensa și mai mult emisiile de carbon prin selectarea opțiunii de compensare a emisiilor de CO₂ la rezervarea biletului.
Oferim o varietate de metode de plată sigure pentru achiziționarea biletului tău de transfer aeroportuar de la Memmingen (aeroport) la Nürnberg. Opțiunile includ, printre altele, plata cu cardul sau plata prin intermediul PayPal sau Google Pay. Poți vedea toate opțiunile disponibile atunci când treci la secțiunea de plată. Dacă întâmpini dificultăți, pagina noastră de asistență este disponibilă în permanență. De asemenea, poți opta pentru plata în numerar atunci când cumperi bilete la bordul autocarului sau la un punct de vânzare.
Primul autocar de aeroport de la Memmingen (aeroport) la Nürnberg pleacă la 08:25. Atunci când îți rezervi biletul de autocar, ține cont că transferul aeroportuar de la Memmingen (aeroport) la Nürnberg durează, de obicei, aproximativ 5 ore. Nu uita să iei în calcul eventualele întârzieri datorate traficului și timpul necesar pentru procedurile de check-in de la aeroport. Încearcă să ajungi la aeroport cu 2-3 ore înainte de plecarea programată a zborului tău.
La bordul autocarelor noastre de aeroport de la Memmingen (aeroport) la Nürnberg, pasagerii se pot bucura de spațiu suplimentar pentru picioare, prize individuale, toalete, iar majoritatea autocarelor oferă Wi-Fi gratuit.

Transferuri aeroportuare cu ajutorul FlixBus de la Memmingen (aeroport) la Nürnberg

Biletul tău de la Memmingen (aeroport) la Nürnberg la prețuri și confort imbatabile

Dorești să ajungi în Nürnberg fără a face autostopul? Dă startul călătoriei tale cu serviciul de autocare FlixBus pentru aeroporturi, începând de la doar 103,99 lei. Rezervarea poate fi efectuată într-un mod extrem de simplu, fie din aplicație, fie de pe acest site web. Te poți baza pe noi pentru o serie de opțiuni sigure de plată, de la carduri de credit la Google Pay și Apple Pay.

Planifică-ți transferul aeroportuar de la Memmingen (aeroport) la Nürnberg

Punctualitatea este esențială atunci când trebuie să prinzi un avion. Transferul aeroportuar de la Memmingen (aeroport) la Nürnberg se efectuează pe o distanță de 276 km și durează, în general, aproximativ 5 ore. Dar să nu uităm de imprevizibilitatea traficului și de procedurile de aeroport care necesită mult timp. Pentru o experiență fără stres, recomandăm să ajungi la Nürnberg cu 2-3 ore înainte de zbor. Ajungerea în stația de autocar din Memmingen (aeroport) și Nürnberg este prima etapă a călătoriei. Folosește hărțile noastre practice de pe această pagină pentru a localiza stațiile în locația de plecare și la Nürnberg. Planifică-ți transferul în funcție de primul nostru serviciu la 08:25 sau verifică cursele alternative disponibile pentru data plecării tale în timpul procesului de rezervare.

Urmărește în timp real transferul de la Memmingen (aeroport) la Nürnberg

Fii cu un pas înainte cu ajutorul sistemului nostru de urmărire în timp real a autocarelor. Alege stația ta de autocar și fii în permanență la curent cu ora de sosire a autocarului tău la Nürnberg.

Serviciile din autocar fac obiectul disponibilității