Autocar din și spre Balneário Camboriú, SC

Cumpără din mers

Aplicația noastră mobilă îți oferă flexibilitatea de a-ți cumpăra biletul și gestiona călătoria din mers.
Află mai multe despre aplicația noastră

Sănătate și siguranță

Protejează siguranța ta și a celorlalți când călătorești cu noi.
Află mai multe

Confort la bord

Autocarele noastre sunt echipate cu scaune mari și confortabile, toaletă, Wi-Fi și prize.
Servicii la bord

Rețea vastă de curse

Alege din peste 3000 de destinații din 40+ de țări și descoperă Europa cu FlixBus.
În rețeaua noastră

Pe această pagină


Stații de autocar în Balneário Camboriú, SC

De reținut: biletul tău va conține cele mai actualizate informații despre adresă.

Descoperă toate destinațiile

Întrebări frecvente

În Balneário Camboriú există o singură stație de autocar. Găsește locația acesteia pe harta de pe această pagină.
Pentru a folosi biletul de autocar cu destinația Balneário Camboriú, este suficient să îi arăți șoferului codul QR din confirmarea primită prin e-mail sau din aplicația FlixBus. Nu este nevoie să tipărești biletul!
Da, toate autocarele FlixBus cu destinația Balneário Camboriú sunt echipate pentru pasagerii cu mobilitate redusă. Depunem eforturi pentru a face autocarele noastre cât mai confortabile și mai accesibile posibil pentru persoanele cu dizabilități și cu mobilitate limitată. Animalele însoțitoare sunt acceptate la bordul tuturor autocarelor FlixBus care efectuează curse către Balneário Camboriú. Transportul scaunelor cu rotile, al scaunelor cu rotile pliabile, al echipamentelor auxiliare de mers și al altor dispozitive de mobilitate asistată este gratuit.
În cazul schimbării planurilor, anularea sau modificarea biletului de autocar cu destinația Balneário Camboriú este posibilă cu până la 15 minute înainte de plecare. Pentru mai multe informații, accesează politica noastră de anulare și ghidul privind modificările.
Ești în căutarea unor noi aventuri? Cele mai populare destinații în care poți ajunge cu ușurință din Balneário Camboriú sunt São Paulo, SP, Curitiba, Londrina. Aceste orașe oferă o varietate de experiențe, așa că începe să le explorezi chiar astăzi!.
FlixBus oferă călătorii accesibile cu autocarul către Balneário Camboriú, la prețuri începând de la 32,99 lei, în funcție de locul de plecare.
Este simplu să ajungi la Balneário Camboriú cu ajutorul FlixBus conexiuni din 12 orașe diferite. În timpul călătoriei cu autocarul către Balneário Camboriú, te poți bucura de spațiu suplimentar pentru picioare, prize electrice și toalete. Majoritatea autocarelor noastre oferă și Wi-Fi gratuit. Nu uita să aduci încărcătoarele dispozitivelor tale pentru a folosi prizele electrice de la bordul autocarului. Economisește în ceea ce privește cazarea luând un autocar de noapte, dacă îți permite programul.
Este foarte simplu să achiziționezi un bilet de autocar către Balneário Camboriú. Poți rezerva online sau poți utiliza aplicația gratuită FlixBus pentru cea mai convenabilă experiență și cele mai bune oferte. De asemenea, în timpul procesului de rezervare, poți rezerva un loc pentru călătoria ta cu autocarul către Balneário Camboriú, în funcție de disponibilitate. Alege din diverse tipuri de locuri, cum ar fi locuri cu vedere panoramică, cu masă sau cu pat. Pentru plata biletelor de autocar către Balneário Camboriú, FlixBus acceptă diverse metode de plată, precum card de credit, PayPal, Google Pay și Apple Pay. Alege metoda cea mai convenabilă în timpul procesului de finalizare a comenzii. De asemenea, poți compensa emisiile de carbon selectând opțiunea de compensare a emisiilor de CO₂ la rezervarea biletului de autocar cu FlixBus.
Da, copiii sub 15 ani pot beneficia de tarife mai mici pentru călătoriile cu autocarul către Balneário Camboriú. Calculăm cel mai accesibil tarif pentru tine, ținând cont de toate reducerile disponibile. Dacă un tarif redus este mai mic decât tariful pentru copii, se va aplica același preț. Pentru mai multe detalii, poți citi politica noastră privind deplasările copiilor și scaunele pentru copii. Cărucioarele pliabile pot fi luate gratuit în autocarul către Balneário Camboriú.
Nu trebuie să îți faci griji în ceea ce privește bagajele pentru călătoria cu autocarele FlixBus cu destinația Balneário Camboriú. Biletul tău de autocar include transportul GRATUIT al unui bagaj de mână (30x42x18 cm, până la 7 kg) și al unui bagaj de cală (50x80x30 cm, până la 20 kg). Pentru informații privind bagajele suplimentare sau speciale, consultă această pagină. Multe dintre autocarele noastre sunt dotate cu suporturi pentru biciclete în spate sau dispun de huse specializate pentru biciclete. Accesează acest link pentru recomandări privind luarea unei biciclete pe ruta Balneário Camboriú și consultă informațiile disponibile la acest link pentru costurile de transport al bicicletelor.

Autocare dus-întors Balneário Camboriú

Găsește cele mai accesibile bilete de autocar dus-întors Balneário Camboriú

Cauți bilete accesibile pentru călătorii dus sau întors pe ruta Balneário Camboriú? Te poți baza pe noi pentru conexiuni de autocare Balneário Camboriú la prețuri începând de la 32,99 lei – și poți economisi și mai mult dacă îți rezervi călătoriile în prealabil. Este disponibilă 1 o stație în Balneário Camboriú, la care poți ajunge din 12 orașe de plecare. Verifică în rețeaua FlixBus dacă există o conexiune în orașul tău!

De ce să călătorești dus sau întors pe ruta Balneário Camboriú cu FlixBus

FlixBus oferă servicii confortabile la prețuri accesibile, pentru o experiență excelentă de călătorie a pasagerilor. Bucură-te de o călătorie confortabilă dus sau întors pe ruta Balneário Camboriú, grație dotărilor noastre precum Wi-Fi gratuit și prize electrice la bordul autocarelor. Alege locul preferat la efectuarea rezervării și călătorește relaxat, având bagajul de mână și cel de cală incluse în bilet.

Cum să îți rezervi biletul de autocar pentru călătorii dus sau întors pe ruta Balneário Camboriú

Rezervarea unui bilet pentru autocarele FlixBus este extrem de simplă: pe acest site web sau în aplicația gratuită FlixBus, poți efectua rezervarea cu doar câteva clicuri. La achiziționarea online a unui bilet dus sau întors pe ruta Balneário Camboriú, poți alege între diferite metode sigure de plată online, cum ar fi card de credit, PayPal, Google și Apple Pay. Alternativ, poți plăti în numerar la bordul autocarelor sau la unul din punctele de vânzare.

Serviciile din autocar fac obiectul disponibilității