Dacă ai dificultăți la accesarea acestui site web, sună +40.376.300.111 sau consultă aplicația Asistent Google FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Autocar din și spre Bruges

Măsurile noastre de siguranță

Standarde înalte de igienă și proceduri adaptate.

Vezi mai multe informații

Călătoria în perioada COVID-19

Toate informațiile despre rețeaua și serviciile noastre.​​

Vezi actualizările
Alege din peste 1700 de destinații din 27 de țări și descoperă Europa cu FlixBus.

Rețea vastă de curse

Alege din peste 2500 de destinații din 35 de țări și descoperă Europa cu FlixBus.

În rețeaua noastră
Autocarele noastre sunt echipate cu scaune mari și confortabile, toaletă, Wi-Fi și prize.

Confort la bord

Autocarele noastre sunt echipate cu scaune mari și confortabile, toaletă, Wi-Fi și prize.

Servicii la bord

Mersul autocarelor în Bruges

Găsește orarul între
și
Alege zilele
Pleacă
Întors
Zile Nr. schr. Pleacă Durata Ajunge de la
§§ getWeekdayString(connection.weekdays) §§ §§ connection.interconnection_transfers.length §§ §§ formatTimeFilter(connection.departure.timestamp, connection.departure.tz) §§ §§ formatDuration(connection.duration.hour, connection.duration.minutes) §§ §§ formatTimeFilter(connection.arrival.timestamp, connection.arrival.tz) §§ §§ connection.price > 0 ? formatPrice(connection.price) : 'Rezervă acum' §§
Durata: §§ connection.duration.hour §§:§§ connection.duration.minutes < 10 ? '0' + connection.duration.minutes : connection.duration.minutes §§
Timp de transfer: §§ connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour < 10 ? '0' + connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour : connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour §§:§§ connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes < 10 ? '0' + connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes : connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes §§
§§ stop.departure.timestamp + '000' | date :'HH:mm' : stop.departure.tz §§ §§ stop.station.name §§
despre  
§§ viaStop.station.name §§ §§ viaStop.station.name §§,  ...,  §§ viaStop.station.name §§ ,
§§ stop.arrival.timestamp + '000' | date :'HH:mm': stop.arrival.tz §§ §§ stop.station.name §§
despre
§§ stop.arrival.timestamp + '000' | date : 'HH:mm' : stop.departure.tz §§ §§ stop.departure.timestamp + '000' | date : 'HH:mm': stop.departure.tz §§
§§ stop.station.name §§

Ești interesat să vizitezi Bruges? Aici găsești alte orașe cunoscute pentru drumeții:

Descoperă Berlin cu ajutorul lui Horia

Horia Am descoperit cu adevărat pasiunea mea pentru călătorii în urmă cu 4 ani, în timul stagiului Erasmus din Germania. De atunci, am vizitat peste 20 de tări din Europa, Asia și Africa. Obiectivele turistice care mă atrag cel mai mult sunt clădirile cu o arhitectură deosebită, muzeele de artă, castelele și catedralele, precum și peisajele spectaculoase. De asemenea, îmi doresc să descopăr culturile și tradițiile țărilor pe care le vizitez. Cea mai interesantă experientă pe care am trăit-o până acum a fost călătorie cu cămilă în deșertul marocan, admirând apusul și răsăritul soarelui. Puteți află mai multe despre călătoriile mele vizitând contul meu de Instagram.
Brașov
29 ani
Aventurier

Informații turistice despre Bruges

Bruges este un oraș pitoresc din Flandra, situat în nordul Belgiei. I FlixBus

Bruges Centrul istoric

Bruges este un oraș pitoresc din Flandra, situat în nordul Belgiei. A fost odată unul dintre cele mai bogate orașe din Europa, iar în prezent este atât un oraș cosmopolit, cât și unul burghez. Este unul dintre cele mai bine conservate orașe medievale din Europa și oferă acel farmec ce poate fi rareori întâlnit în altă parte în afara Europei. Clima orașului este ploiasă, iar chiar și pe perioada verii vă puteți aștepta la ploi și la temperaturi scăzute.

Principala atracție a orașului este Markt, piața centrală din Bruges, care păstrează dimensiunile originale și este flancată de fațada clădirii breslelor. Provinciaal Hof, sediul guvernului provinciei, este una dintre cele mai impresionante clădiri din Bruges și datează din secolul XIX. Puteți vizita și muzeul de istorie de aici, pentru a vedea cum arăta orașul în secolul XV. Dacă doriți să admirați străzile medievale ale orașului, urcați până în vârful turnului Belfort, de unde veți avea o priveliște ce vă va tăia respirația!

O altă atracție turistică foarte interesantă este piața Burg, fiind și locul meu favorit de aici. Această piața mică ce îmbină armonios arhitectura istorică, sculptura și decorațiunile de aur este inima orașului vechi din Bruges. Puțin mai la sud față de Burg veți găsi una dintre cele mai frumoase rețele de canale ale orașului. Vă recomand să faceți o plimbare pe canalele Steenhouwersdijk și Groenerei, printre frumoasele poduri medievale. Vă recomand să vizitați și Begijnhof, o frumoasă enclavă ce a găzduit o comunitate de beguines până la mijlocul secolului XX.

Bruges este un oraș pitoresc din Flandra, situat în nordul Belgiei. I FlixBus

Bruges Muzee

În partea de vest a orașului Bruges, în piața Burg, se află basilica Sângelui Sfânt (Heilig Bloedbasiliek), o capelă restaurată în stil neogotic la sfârșitul secolului XIX. Micul muzeu din incinta sa conține o relicvă foarte valoroasă, respectiv o fiolă de sânge despre care se spune că ar fi a lui Iisus Hristos. Intrarea în biserică este liberă, iar prețul biletului pentru muzeu este de 2,5 euro. Un alt muzeu care mie mi-a plăcut foarte mult este muzeul Groeninge. Acest muzeu găzduiește o colecție de artă din secolele XIV – XX, ce se concentrează pe operele artiștilor care s-au născut sau au locuit în Bruges. Este deschis zilnic între 9:00 și 17:00, iar intrarea costă 8 euro, dar include și închirierea unui ghid audio.

Vă recomand să vizitați și muzeul berăriei De Halve Maan, aflat pe strada Waldplein 26. Este singura berărie locală care încă produce berea în interiorul zidurilor cetății. Cuprinde și un muzeu, dar oferă și tururi pentru a înțelege procesul de producere a berii. Tururi ghidate au loc în fiecare oră între 11:00 și 17:00, dar vă recomand să ajungeți cu aproximativ 15 minute înainte, pentru că locurile sunt limitate. Biletul de intrare costă 8,5 euro și include și o bere, oferită la finalul turului. Dacă mai aveți timp la dispoziție și sunteți pasionați de ciocolată, puteți vizita și Muzeul Ciocolatei. Aici veți putea înțelege mai bine modul de producere al ciocolatei și veți putea gusta diverse sortimente pentru doar 7 euro.

Stația ta de autocar în Bruges

Bilet de autocar de la 13,99 lei
Număr de curse din Bruges 54
Număr de stații de autocar în Bruges 1
Țară Belgia