Autocar din și spre Bruges

Cumpără din mers

Aplicația noastră mobilă îți oferă flexibilitatea de a-ți cumpăra biletul și gestiona călătoria din mers.
Află mai multe despre aplicația noastră

Sănătate și siguranță

Protejează siguranța ta și a celorlalți când călătorești cu noi.
Află mai multe

Confort la bord

Autocarele noastre sunt echipate cu scaune mari și confortabile, toaletă, Wi-Fi și prize.
Servicii la bord

Rețea vastă de curse

Alege din peste 3000 de destinații din 40+ de țări și descoperă Europa cu FlixBus.
În rețeaua noastră

Pe această pagină


Stații de autocar în Bruges

De reținut: biletul tău va conține cele mai actualizate informații despre adresă.

Descoperă toate destinațiile

Întrebări frecvente

Nu trebuie să îți faci griji în ceea ce privește bagajele pentru călătoria cu autocarele FlixBus cu destinația Bruges. Biletul tău de autocar include transportul GRATUIT al unui bagaj de mână (30x42x18 cm, până la 7 kg) și al unui bagaj de cală (50x80x30 cm, până la 20 kg). Pentru informații privind bagajele suplimentare sau speciale, consultă această pagină. Multe dintre autocarele noastre sunt dotate cu suporturi pentru biciclete în spate sau dispun de huse specializate pentru biciclete. Accesează acest link pentru recomandări privind luarea unei biciclete pe ruta Bruges și consultă informațiile disponibile la acest link pentru costurile de transport al bicicletelor.
Da, toate autocarele FlixBus cu destinația Bruges sunt echipate pentru pasagerii cu mobilitate redusă. Depunem eforturi pentru a face autocarele noastre cât mai confortabile și mai accesibile posibil pentru persoanele cu dizabilități și cu mobilitate limitată. Animalele însoțitoare sunt acceptate la bordul tuturor autocarelor FlixBus care efectuează curse către Bruges. Transportul scaunelor cu rotile, al scaunelor cu rotile pliabile, al echipamentelor auxiliare de mers și al altor dispozitive de mobilitate asistată este gratuit.
Pentru a folosi biletul de autocar cu destinația Bruges, este suficient să îi arăți șoferului codul QR din confirmarea primită prin e-mail sau din aplicația FlixBus. Nu este nevoie să tipărești biletul!
FlixBus oferă călătorii accesibile cu autocarul către Bruges, la prețuri începând de la 18,99 lei, în funcție de locul de plecare.
În Bruges există o singură stație de autocar. Găsește locația acesteia pe harta de pe această pagină.
Este simplu să ajungi la Bruges cu ajutorul FlixBus conexiuni din 50 orașe diferite. În timpul călătoriei cu autocarul către Bruges, te poți bucura de spațiu suplimentar pentru picioare, prize electrice și toalete. Majoritatea autocarelor noastre oferă și Wi-Fi gratuit. Nu uita să aduci încărcătoarele dispozitivelor tale pentru a folosi prizele electrice de la bordul autocarului. Economisește în ceea ce privește cazarea luând un autocar de noapte, dacă îți permite programul.
Este foarte simplu să achiziționezi un bilet de autocar către Bruges. Poți rezerva online sau poți utiliza aplicația gratuită FlixBus pentru cea mai convenabilă experiență și cele mai bune oferte. De asemenea, în timpul procesului de rezervare, poți rezerva un loc pentru călătoria ta cu autocarul către Bruges, în funcție de disponibilitate. Alege din diverse tipuri de locuri, cum ar fi locuri cu vedere panoramică, cu masă sau cu pat. Pentru plata biletelor de autocar către Bruges, FlixBus acceptă diverse metode de plată, precum card de credit, PayPal, Google Pay și Apple Pay. Alege metoda cea mai convenabilă în timpul procesului de finalizare a comenzii. De asemenea, poți compensa emisiile de carbon selectând opțiunea de compensare a emisiilor de CO₂ la rezervarea biletului de autocar cu FlixBus.
Da, copiii sub 15 ani pot beneficia de tarife mai mici pentru călătoriile cu autocarul către Bruges. Calculăm cel mai accesibil tarif pentru tine, ținând cont de toate reducerile disponibile. Dacă un tarif redus este mai mic decât tariful pentru copii, se va aplica același preț. Pentru mai multe detalii, poți citi politica noastră privind deplasările copiilor și scaunele pentru copii. Cărucioarele pliabile pot fi luate gratuit în autocarul către Bruges.

Informații turistice despre Bruges

Informații despre Bruges

Bruges este un oraș pitoresc din Flandra, situat în nordul Belgiei. A fost odată unul dintre cele mai bogate orașe din Europa, iar în prezent este atât un oraș cosmopolit, cât și unul burghez. Este unul dintre cele mai bine conservate orașe medievale din Europa și oferă acel farmec ce poate fi rareori întâlnit în altă parte în afara Europei. Clima orașului este ploiasă, iar chiar și pe perioada verii vă puteți aștepta la ploi și la temperaturi scăzute.

Principala atracție a orașului este Markt, piața centrală din Bruges, care păstrează dimensiunile originale și este flancată de fațada clădirii breslelor. Provinciaal Hof, sediul guvernului provinciei, este una dintre cele mai impresionante clădiri din Bruges și datează din secolul XIX. Puteți vizita și muzeul de istorie de aici, pentru a vedea cum arăta orașul în secolul XV. Dacă doriți să admirați străzile medievale ale orașului, urcați până în vârful turnului Belfort, de unde veți avea o priveliște ce vă va tăia respirația!

O altă atracție turistică foarte interesantă este piața Burg, fiind și locul meu favorit de aici. Această piața mică ce îmbină armonios arhitectura istorică, sculptura și decorațiunile de aur este inima orașului vechi din Bruges. Puțin mai la sud față de Burg veți găsi una dintre cele mai frumoase rețele de canale ale orașului. Vă recomand să faceți o plimbare pe canalele Steenhouwersdijk și Groenerei, printre frumoasele poduri medievale. Vă recomand să vizitați și Begijnhof, o frumoasă enclavă ce a găzduit o comunitate de beguines până la mijlocul secolului XX.

Obiective turistice în Bruges

În partea de vest a orașului Bruges, în piața Burg, se află basilica Sângelui Sfânt (Heilig Bloedbasiliek), o capelă restaurată în stil neogotic la sfârșitul secolului XIX. Micul muzeu din incinta sa conține o relicvă foarte valoroasă, respectiv o fiolă de sânge despre care se spune că ar fi a lui Iisus Hristos. Intrarea în biserică este liberă, iar prețul biletului pentru muzeu este de 2,5 euro. Un alt muzeu care mie mi-a plăcut foarte mult este muzeul Groeninge. Acest muzeu găzduiește o colecție de artă din secolele XIV – XX, ce se concentrează pe operele artiștilor care s-au născut sau au locuit în Bruges. Este deschis zilnic între 9:00 și 17:00, iar intrarea costă 8 euro, dar include și închirierea unui ghid audio.

Vă recomand să vizitați și muzeul berăriei De Halve Maan, aflat pe strada Waldplein 26. Este singura berărie locală care încă produce berea în interiorul zidurilor cetății. Cuprinde și un muzeu, dar oferă și tururi pentru a înțelege procesul de producere a berii. Tururi ghidate au loc în fiecare oră între 11:00 și 17:00, dar vă recomand să ajungeți cu aproximativ 15 minute înainte, pentru că locurile sunt limitate. Biletul de intrare costă 8,5 euro și include și o bere, oferită la finalul turului. Dacă mai aveți timp la dispoziție și sunteți pasionați de ciocolată, puteți vizita și Muzeul Ciocolatei. Aici veți putea înțelege mai bine modul de producere al ciocolatei și veți putea gusta diverse sortimente pentru doar 7 euro.

Autocare dus-întors Bruges

Găsește cele mai accesibile bilete de autocar dus-întors Bruges

Cauți bilete accesibile pentru călătorii dus sau întors pe ruta Bruges? Te poți baza pe noi pentru conexiuni de autocare Bruges la prețuri începând de la 18,99 lei – și poți economisi și mai mult dacă îți rezervi călătoriile în prealabil. Este disponibilă 1 o stație în Bruges, la care poți ajunge din 50 orașe de plecare. Verifică în rețeaua FlixBus dacă există o conexiune în orașul tău!

De ce să călătorești dus sau întors pe ruta Bruges cu FlixBus

FlixBus oferă servicii confortabile la prețuri accesibile, pentru o experiență excelentă de călătorie a pasagerilor. Bucură-te de o călătorie confortabilă dus sau întors pe ruta Bruges, grație dotărilor noastre precum Wi-Fi gratuit și prize electrice la bordul autocarelor. Alege locul preferat la efectuarea rezervării și călătorește relaxat, având bagajul de mână și cel de cală incluse în bilet.

Cum să îți rezervi biletul de autocar pentru călătorii dus sau întors pe ruta Bruges

Rezervarea unui bilet pentru autocarele FlixBus este extrem de simplă: pe acest site web sau în aplicația gratuită FlixBus, poți efectua rezervarea cu doar câteva clicuri. La achiziționarea online a unui bilet dus sau întors pe ruta Bruges, poți alege între diferite metode sigure de plată online, cum ar fi card de credit, PayPal, Google și Apple Pay. Alternativ, poți plăti în numerar la bordul autocarelor sau la unul din punctele de vânzare.

Serviciile din autocar fac obiectul disponibilității