Autocar din și spre Focșani

Cumpără din mers

Aplicația noastră mobilă îți oferă flexibilitatea de a-ți cumpăra biletul și gestiona călătoria din mers.
Află mai multe despre aplicația noastră

Sănătate și siguranță

Protejează siguranța ta și a celorlalți când călătorești cu noi.
Află mai multe

Confort la bord

Autocarele noastre sunt echipate cu scaune mari și confortabile, toaletă, Wi-Fi și prize.
Servicii la bord

Rețea vastă de curse

Alege din peste 3000 de destinații din 40+ de țări și descoperă Europa cu FlixBus.
În rețeaua noastră

Pe această pagină


Stații de autocar în Focșani

De reținut: biletul tău va conține cele mai actualizate informații despre adresă.

Descoperă toate destinațiile

Întrebări frecvente

FlixBus oferă călătorii accesibile cu autocarul către Focșani, la prețuri începând de la 83,99 lei, în funcție de locul de plecare.
Pentru a folosi biletul de autocar cu destinația Focșani, este suficient să îi arăți șoferului codul QR din confirmarea primită prin e-mail sau din aplicația FlixBus. Nu este nevoie să tipărești biletul!
Focșani are 4 stații de autocar. Accesează această pagină pentru locațiile acestora pe hartă.
Este foarte simplu să achiziționezi un bilet de autocar către Focșani. Poți rezerva online sau poți utiliza aplicația gratuită FlixBus pentru cea mai convenabilă experiență și cele mai bune oferte. De asemenea, în timpul procesului de rezervare, poți rezerva un loc pentru călătoria ta cu autocarul către Focșani, în funcție de disponibilitate. Alege din diverse tipuri de locuri, cum ar fi locuri cu vedere panoramică, cu masă sau cu pat. Pentru plata biletelor de autocar către Focșani, FlixBus acceptă diverse metode de plată, precum card de credit, PayPal, Google Pay și Apple Pay. Alege metoda cea mai convenabilă în timpul procesului de finalizare a comenzii. De asemenea, poți compensa emisiile de carbon selectând opțiunea de compensare a emisiilor de CO₂ la rezervarea biletului de autocar cu FlixBus.
Da, copiii sub 15 ani pot beneficia de tarife mai mici pentru călătoriile cu autocarul către Focșani. Calculăm cel mai accesibil tarif pentru tine, ținând cont de toate reducerile disponibile. Dacă un tarif redus este mai mic decât tariful pentru copii, se va aplica același preț. Pentru mai multe detalii, poți citi politica noastră privind deplasările copiilor și scaunele pentru copii. Cărucioarele pliabile pot fi luate gratuit în autocarul către Focșani.
Nu trebuie să îți faci griji în ceea ce privește bagajele pentru călătoria cu autocarele FlixBus cu destinația Focșani. Biletul tău de autocar include transportul GRATUIT al unui bagaj de mână (30x42x18 cm, până la 7 kg) și al unui bagaj de cală (50x80x30 cm, până la 20 kg). Pentru informații privind bagajele suplimentare sau speciale, consultă această pagină. Multe dintre autocarele noastre sunt dotate cu suporturi pentru biciclete în spate sau dispun de huse specializate pentru biciclete. Accesează acest link pentru recomandări privind luarea unei biciclete pe ruta Focșani și consultă informațiile disponibile la acest link pentru costurile de transport al bicicletelor.
Ești în căutarea unor noi aventuri? Cele mai populare destinații în care poți ajunge cu ușurință din Focșani sunt București (aeroport), București, München. Aceste orașe oferă o varietate de experiențe, așa că începe să le explorezi chiar astăzi!.
Este simplu să ajungi la Focșani cu ajutorul FlixBus conexiuni din 2 orașe diferite. În timpul călătoriei cu autocarul către Focșani, te poți bucura de spațiu suplimentar pentru picioare, prize electrice și toalete. Majoritatea autocarelor noastre oferă și Wi-Fi gratuit. Nu uita să aduci încărcătoarele dispozitivelor tale pentru a folosi prizele electrice de la bordul autocarului. Economisește în ceea ce privește cazarea luând un autocar de noapte, dacă îți permite programul.
Da, toate autocarele FlixBus cu destinația Focșani sunt echipate pentru pasagerii cu mobilitate redusă. Depunem eforturi pentru a face autocarele noastre cât mai confortabile și mai accesibile posibil pentru persoanele cu dizabilități și cu mobilitate limitată. Animalele însoțitoare sunt acceptate la bordul tuturor autocarelor FlixBus care efectuează curse către Focșani. Transportul scaunelor cu rotile, al scaunelor cu rotile pliabile, al echipamentelor auxiliare de mers și al altor dispozitive de mobilitate asistată este gratuit.

Autocare dus-întors Focșani

Găsește cele mai accesibile bilete de autocar dus-întors Focșani

Cauți bilete accesibile pentru călătorii dus sau întors pe ruta Focșani? Te poți baza pe noi pentru conexiuni de autocare Focșani la prețuri începând de la 83,99 lei – și poți economisi și mai mult dacă îți rezervi călătoriile în prealabil. Sunt disponibile 4 stații în Focșani, la care poți ajunge din 2 orașe de plecare. Verifică în rețeaua FlixBus dacă există o conexiune în orașul tău!

De ce să călătorești dus sau întors pe ruta Focșani cu FlixBus

FlixBus oferă servicii confortabile la prețuri accesibile, pentru o experiență excelentă de călătorie a pasagerilor. Bucură-te de o călătorie confortabilă dus sau întors pe ruta Focșani, grație dotărilor noastre precum Wi-Fi gratuit și prize electrice la bordul autocarelor. Alege locul preferat la efectuarea rezervării și călătorește relaxat, având bagajul de mână și cel de cală incluse în bilet.

Cum să îți rezervi biletul de autocar pentru călătorii dus sau întors pe ruta Focșani

Rezervarea unui bilet pentru autocarele FlixBus este extrem de simplă: pe acest site web sau în aplicația gratuită FlixBus, poți efectua rezervarea cu doar câteva clicuri. La achiziționarea online a unui bilet dus sau întors pe ruta Focșani, poți alege între diferite metode sigure de plată online, cum ar fi card de credit, PayPal, Google și Apple Pay. Alternativ, poți plăti în numerar la bordul autocarelor sau la unul din punctele de vânzare.

Serviciile din autocar fac obiectul disponibilității