Autocar din și spre Oradea

Cumpără din mers

Aplicația noastră mobilă îți oferă flexibilitatea de a-ți cumpăra biletul și gestiona călătoria din mers.
Află mai multe despre aplicația noastră

Sănătate și siguranță

Protejează siguranța ta și a celorlalți când călătorești cu noi.
Află mai multe

Confort la bord

Autocarele noastre sunt echipate cu scaune mari și confortabile, toaletă, Wi-Fi și prize.
Servicii la bord

Rețea vastă de curse

Alege din peste 3000 de destinații din 40+ de țări și descoperă Europa cu FlixBus.
În rețeaua noastră

Pe această pagină


Stații de autocar în Oradea

De reținut: biletul tău va conține cele mai actualizate informații despre adresă.

Descoperă toate destinațiile

Întrebări frecvente

Nu trebuie să îți faci griji în ceea ce privește bagajele pentru călătoria cu autocarele FlixBus cu destinația Oradea. Biletul tău de autocar include transportul GRATUIT al unui bagaj de mână (30x42x18 cm, până la 7 kg) și al unui bagaj de cală (50x80x30 cm, până la 20 kg). Pentru informații privind bagajele suplimentare sau speciale, consultă această pagină. Multe dintre autocarele noastre sunt dotate cu suporturi pentru biciclete în spate sau dispun de huse specializate pentru biciclete. Accesează acest link pentru recomandări privind luarea unei biciclete pe ruta Oradea și consultă informațiile disponibile la acest link pentru costurile de transport al bicicletelor.
Da, toate autocarele FlixBus cu destinația Oradea sunt echipate pentru pasagerii cu mobilitate redusă. Depunem eforturi pentru a face autocarele noastre cât mai confortabile și mai accesibile posibil pentru persoanele cu dizabilități și cu mobilitate limitată. Animalele însoțitoare sunt acceptate la bordul tuturor autocarelor FlixBus care efectuează curse către Oradea. Transportul scaunelor cu rotile, al scaunelor cu rotile pliabile, al echipamentelor auxiliare de mers și al altor dispozitive de mobilitate asistată este gratuit.
Pentru a folosi biletul de autocar cu destinația Oradea, este suficient să îi arăți șoferului codul QR din confirmarea primită prin e-mail sau din aplicația FlixBus. Nu este nevoie să tipărești biletul!
FlixBus oferă călătorii accesibile cu autocarul către Oradea, la prețuri începând de la 69,99 lei, în funcție de locul de plecare.
Oradea are 2 stații de autocar. Accesează această pagină pentru locațiile acestora pe hartă.
Este simplu să ajungi la Oradea cu ajutorul FlixBus conexiuni din 11 orașe diferite. În timpul călătoriei cu autocarul către Oradea, te poți bucura de spațiu suplimentar pentru picioare, prize electrice și toalete. Majoritatea autocarelor noastre oferă și Wi-Fi gratuit. Nu uita să aduci încărcătoarele dispozitivelor tale pentru a folosi prizele electrice de la bordul autocarului. Economisește în ceea ce privește cazarea luând un autocar de noapte, dacă îți permite programul.
Este foarte simplu să achiziționezi un bilet de autocar către Oradea. Poți rezerva online sau poți utiliza aplicația gratuită FlixBus pentru cea mai convenabilă experiență și cele mai bune oferte. De asemenea, în timpul procesului de rezervare, poți rezerva un loc pentru călătoria ta cu autocarul către Oradea, în funcție de disponibilitate. Alege din diverse tipuri de locuri, cum ar fi locuri cu vedere panoramică, cu masă sau cu pat. Pentru plata biletelor de autocar către Oradea, FlixBus acceptă diverse metode de plată, precum card de credit, PayPal, Google Pay și Apple Pay. Alege metoda cea mai convenabilă în timpul procesului de finalizare a comenzii. De asemenea, poți compensa emisiile de carbon selectând opțiunea de compensare a emisiilor de CO₂ la rezervarea biletului de autocar cu FlixBus.
Da, copiii sub 15 ani pot beneficia de tarife mai mici pentru călătoriile cu autocarul către Oradea. Calculăm cel mai accesibil tarif pentru tine, ținând cont de toate reducerile disponibile. Dacă un tarif redus este mai mic decât tariful pentru copii, se va aplica același preț. Pentru mai multe detalii, poți citi politica noastră privind deplasările copiilor și scaunele pentru copii. Cărucioarele pliabile pot fi luate gratuit în autocarul către Oradea.

Informații turistice despre Oradea

Informații despre Oradea

Oradea este considerată una dintre comorile turistice ale României care nu a fost încă descoperită de publicul larg. Deși este unul dintre cele mai mari și importante orașe din Transilvania și are un statut administrativo-economic important, Oradea este deseori ocolită de turiști în favoarea altor orașe din Transilvania, precum Cluj-Napoca, Sibiu sau Brașov.

Principala atracție turistică a orașului este centrul său istoric. Vă sfătuim să porniți într-o plimbare prin centrul vechi, unde puteți admira arhitectura clădirilor istorice din zonă. Trebuie să vizitați neapărat și Muzeul Țării Crișurilor. Este găzduit de Palatul Baroc, clădire considerată drept una dintre cele mai importante edificii baroce din România. A fost construit în memoria Mariei Teresa în stil vienez și are 365 geamuri faimoase. Muzeul dispune de mai multe secțiuni, având ca tematică arta (picturi și sculpturi), istoria, științele naturii și etnografia. Este deschis de marți până duminică între orele 10:00 și 18:00, iar intrarea costă 8 lei. Vă recomandăm să vizitați și Catedrala Romano-Catolică, cea mai mare biserică barocă din România.

O altă atracție importantă din Oradea este Catedrala Adormirii Maicii Domnului, cunoscută și ca Biserica cu Lună. Turla bisericii dispune de un mecanism unic în Europa, care pune în mișcare o sferă pentru a ilustra fazele lunii. După ce vizitați centrul vechi, vă puteți opri și la unul dintre restaurantele de aici, majoritatea acestora oferind preparate tradiționale. Vă recomandăm Restaurantul Taverna de pe str. Mihai Eminescu, care oferă atât preparate românești, cât și maghiare.

Obiective turistice în Oradea

Stațiunile termale Băile 1 Mai și Băile Felix sunt situate la o distanță de 4 km, respectiv 8 km de Oradea. Apele termale din această zonă sunt renumite pe plan internațional pentru efectele lor terapeutice, astfel că foarte multe persoane aleg aceste stațiuni pentru tratarea diverselor boli reumatice.

Băile Felix se află pe raza comunei Sânmartin din județul Bihor. Puteți ajunge aici luând tramvaiul 3 din centrul orașului Oradea până la stația Nufărului (capătul liniei), iar apoi să continuați călătoria cu autobuzul 511. Stațiunea funcționează pe tot parcursul anului, iar apele au o temperatură ce variază între 20 și 49 de grade Celsius, precum și un conținut foarte mare de săruri minerale. Aici există atât ștranduri acoperite, cât și în aer liber, dar sunt deschise doar pe perioada verii. Datorită climei blânde specifice zonei, puteți găsi și lacuri cu nuferi și lotuși, populate și cu broaște țestoase. Dintre numeroasele ștranduri de aici, vă recomandăm ștrandul Apollo-Felix, acesta fiind cel mai mare și mai modern din această stațiune. Dispune de piscine cu valuri, 4 piscine în aer liber și una interioară, cât și de câteva tobogane. Este deschis pe toată perioada anului între orele 8:00 și 20:00, iar intrarea pentru întreaga zi costă 30 de lei. În plus, biletul include și închirierea șezlongurilor.

Băile 1 Mai se află în administrarea aceleiași comune, dar sunt puțin mai aproape de Oradea. Cel mai bun ștrand de aici este, fără îndoială, Ștrandul cu Valuri. Este situat la marginea pădurii, într-o zonă verde, iar temperatura apei are 26 de grade.

Autocare dus-întors Oradea

Găsește cele mai accesibile bilete de autocar dus-întors Oradea

Cauți bilete accesibile pentru călătorii dus sau întors pe ruta Oradea? Te poți baza pe noi pentru conexiuni de autocare Oradea la prețuri începând de la 69,99 lei – și poți economisi și mai mult dacă îți rezervi călătoriile în prealabil. Sunt disponibile 2 stații în Oradea, la care poți ajunge din 11 orașe de plecare. Verifică în rețeaua FlixBus dacă există o conexiune în orașul tău!

De ce să călătorești dus sau întors pe ruta Oradea cu FlixBus

FlixBus oferă servicii confortabile la prețuri accesibile, pentru o experiență excelentă de călătorie a pasagerilor. Bucură-te de o călătorie confortabilă dus sau întors pe ruta Oradea, grație dotărilor noastre precum Wi-Fi gratuit și prize electrice la bordul autocarelor. Alege locul preferat la efectuarea rezervării și călătorește relaxat, având bagajul de mână și cel de cală incluse în bilet.

Cum să îți rezervi biletul de autocar pentru călătorii dus sau întors pe ruta Oradea

Rezervarea unui bilet pentru autocarele FlixBus este extrem de simplă: pe acest site web sau în aplicația gratuită FlixBus, poți efectua rezervarea cu doar câteva clicuri. La achiziționarea online a unui bilet dus sau întors pe ruta Oradea, poți alege între diferite metode sigure de plată online, cum ar fi card de credit, PayPal, Google și Apple Pay. Alternativ, poți plăti în numerar la bordul autocarelor sau la unul din punctele de vânzare.

Serviciile din autocar fac obiectul disponibilității