flixbus logo
hero image

Autocar din și spre București

Călătoria în perioada COVID-19

Toate informațiile despre rețeaua și serviciile noastre.​​

Vezi actualizările

Măsurile noastre de siguranță

Standarde înalte de igienă și proceduri adaptate.

Vezi mai multe informații
Autocarele noastre sunt echipate cu scaune mari și confortabile, toaletă, Wi-Fi și prize.

Confort la bord

Autocarele noastre sunt echipate cu scaune mari și confortabile, toaletă, Wi-Fi și prize.
Servicii la bord
Alege din peste 1700 de destinații din 27 de țări și descoperă Europa cu FlixBus.

Rețea vastă de curse

Alege din peste 2500 de destinații din 35 de țări și descoperă Europa cu FlixBus.

În rețeaua noastră

Pe această pagină

Rute de autocar binecunoscuteStații de autocarGhidul orașului

Stații de autocar în București

De reținut: biletul tău va conține cele mai actualizate informații despre adresă.

București (autogara Militari)

București (autogara Filaret)

Descoperă toate destinațiile

Alege din peste 2500 destinații de călătorie în 37 de țări.

Explorează harta
București: Informații rapide
Orașe accesibile direct

82

Număr de stații de autocar

2

Țară

România

Călătorie ecologică?

Da

Informații turistice despre București

Informații despre București

București este cel mai mare oraș din România, urmat de Cluj-Napoca și Timișoara (ca număr de locuitori). Fiind un oraș dinamic și energic, Bucureștiul este perfect pentru a descoperi locuri noi și interesante, dar și pentru a petrece momente distractive alături de prieteni sau familie.

Deși o mare parte a Bucureștiului a fost refăcută cu clădiri moderne, centrul vechi al capitalei este un loc încântător, plin de baruri și de magazine de toate felurile.

Obiective turistice în București

Sunt multe de făcut și de văzut în București, motiv pentru care îți recomandăm să vizitezi orașul timp de câteva zile. Începe cu lacul Herăstrău și Muzeul Satului, un loc perfect pentru a petrece niște momente liniștite în capitala românească. Parcul este foarte frumos, plin de vânzători; are chiar și un mic parc de distracții pentru copii. Muzeul Satului este, probabil, partea cea mai tradițională a Bucureștiului. Căsuțe tradiționale și o biserică, plus decorațiile unice și originale, îți vor reaminti cu drag de vremurile de odinioară.

Foarte aproape de Piața Unirii se află Catedrala Patriarhală, înconjurată de clădiri vechi, al cărei interior este construit în stil neoclasic. Dacă vrei să profiți de drumul tău cu autocarul FlixBus la București pentru a face cumpărături, cel mai potrivit loc pentru tine este Calea Victoriei. Considerată inima orașului, aici vei găsi un mare număr de magazine, dar și restaurante, pentru o mică pauză de masă după atâta vizitat.

București: Cultură și istorie

Cea mai bună formă de a afla mai multe despre cultura și istoria Bucureștiului este să vizitezi muzeele, monumentele și clădirile istorice de aici. Palatul Parlamentului este cea mai mare clădire parlamentară din lume, și îl vei putea descoperi printr-o vizită cu ghid, care durează o oră. Acesta a fost construit cu diferite materiale, printre care marmura și aurul.

Parcul Cișmigiu este situat chiar în centrul Bucureștiului și, fiind cea mai veche grădină publică din capitală, este inclus pe lista monumentelor istorice bucureștene.

Muzeul Național Grigore Antipa are un patrimoniu extraordinar, din care vei putea învăța mai multe despre mediul înconjurător. Muzeul Național de Artă al României, de pe Calea Victoriei, deține o bogată colecție de artă românească și europeană. Aici poți admira operele lui Brâncuși, Grigorescu sau Luchian, printre multe altele.

București noaptea

București este unul dintre cele mai potrivite orașe din România pentru a petrece o noapte de neuitat! Centrul Vechi este locul perfect pentru a cina, a ieși la un bar sau la dans. În funcție de ce preferi, poți găsi locul perfect pentru tine. Noi le recomandăm pe următoarele:

  • Shoteria, cu o mare varietate de shoturi și cu o atmosferă internațională și originală
  • Revenge, locul perfect pentru a dansa toată noaptea, deoarece clubul se închide după ora 8 dimineața
  • Berestroika, unde ai o ofertă variată pentru cină și multe feluri de bere
  • MOJO, un bar de karaoke unde îți vei putea antrena corzile vocale

Călătorește cu autocarul la București și descoperă partea cea mai dinamică a orașului.

Lucruri interesante despre București

București este capitala României, dar credeai că știi tot ce este de știut despre oraș? Știai oare că București este a 6-a cea mai mare capitală din U.E.? Sau că stația Politehnica este pavată cu plăci de granit și marmură care conțin fosile de acum 180 de milioane de ani?

Casa Poporului este cea mai grea clădire din lume, dar și cea mai scumpă. Drumul de lemn, acum cunoscut drept Calea Victoriei, a fost primul drum bucureștean, fiind pavat inițial cu trunchiuri de copaci. Pe aici se plimba Mița Biciclista ca să își mențină silueta.

Sunt multe de descoperit în București, iar FlixBus te poate duce să le vezi pe toate cu cea mai mare plăcere.


Serviciile din autocar fac obiectul disponibilității