§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Autocar din și spre București de la 4 lei

Confort la bord

Autocarele noastre sunt echipate cu scaune mari și confortabile, toaletă, Wi-Fi și prize.
Servicii la bord
Rețea vastă de autocare

Rețea vastă de curse

Alege din peste 1700 de destinații din 27 de țări și descoperă Europa cu FlixBus.

În rețeaua noastră

Călătorește ecologic

Autocarele noastre au o amprentă de carbon excelentă per pasager și kilometru.

Călătoriile cu autocarul și mediul

Ajungi la timp

Te transportăm la destinație confortabil și la timp: 9 din 10 autocare respectă orarul cu punctualitate.

Informații actualizate despre curse

Informații turistice despre București

Informații despre București

Informații despre București

București este cel mai mare oraș din România, urmat de Iași și Galați. Fiind un oraș dinamic și energetic, București este orașul perfect pentru a descoperi locuri noi și interesante, dar și pentru a petrece momente distractive cu prietenii sau familia.

Deși majoritatea Bucureștiului a fost refăcut cu clădiri moderne, centrul vechi al capitalei este un loc încântător plin de baruri și magazine de toate felurile, care merită vizitate. 

Turism în București

Obiective turistice în București

Sunt multe de făcut și văzut în București, motiv pentru care îți recomandăm să vizitezi orașul timp de câteva zile. Începe cu lacul Herăstrău și Muzeul Satului, un loc perfect pentru a petrece niște momente liniștite în capitala românească. Parcul este foarte frumos, și plin de vânzători de toate felurile și chiar un mic parc de distracții pentru cei mici. Muzeul Satului este, probabil, partea cea mai tradițională a Bucureștiului. Căsuțe tradiționale și chiar o biserică, plus decorațiile unice și originale, îți vor reaminti cu drag de niște vremuri trecute.

Foarte aproape de Piața Unirii vei putea vizita Catedrala Patriarhală, înconjurată de clădiri vechi, a cărui interior este construit în stil neoclasic. Dacă vrei să profiți de drumul tău cu autocarul la București pentru a face cumpărături, cel mai frumos loc este strada Victoriei. Considerată inima orașului, aici este unde vei găsi un mare număr de magazine, dar și restaurante, pentru o mică pauză de masă după atâta vizitat. 

Cultura și istoria Bucureștiului

București: Cultură și istorie

Cea mai bună formă de a cunoaște cultura și historia Bucureștiului este prin a vizita muzeele, monumentele și clădirile istorice. Palatul Parlamentului este cea mai mare clădire parlamentară din lume, și îl vei putea descoperi printr-o vizită ghidată de o oră. Acesta a fost construit în diferite materiale, printre care și marmura și aurul.

Parcul Cișmigiu este situat chiar în centrul Bucureștiului și, fiind cea mai veche grădină publică din capitală, este inclusă în lista monumentelor istorice bucureștene.

Muzeul Național Grigore Antipa constă de o exhibiție extraordinară, unde vei putea învăța mai multe despre mediul înconjurător. Muzeul Național de Artă al României, de pe Calea Victoriei, deține o bogată colecție de artă românească și europeană. Aici poți admira operele lui Brâncuși, Grigorescu sau Luchian, între multe altele. 

București noaptea

București noaptea

București este unul dintre cele mai bune orașe din România pentru a petrece o noapte de neuitat! Centrul Vechi este locul perfect pentru a cina, a ieși la un bar sau la dans. Depinde ce preferi, există locul perfect pentru tine. Locurile cele mai recomandate de noi sunt:

  • Shoteria, cu o mare varietate de shoturi și cu o atmosferă internațională și originală.
  • Revenge, locul perfect pentru a dansa toată noaptea, deoarece clubul închide după ora 8 dimineața.
  • Berestroika, unde ai o ofertă variată pentru cină și multe varietăți de bere.
  • MOJO, un bar de karaoke unde îți vei putea antrena corzile vocale.

Călătorește cu autocarul la București și descoperă partea cea mai dinamică a orașului. 

Lucruri interesante despre București

Lucruri interesante despre București

București este capitala României, pentru care credeai că știi tot ce este de știut despre oraș? Atunci, știai oare că București este a 6-a cea mai mare capitală din U.E.? Sau că stația Politehnica este pavată cu plăci de granit și marmură care conțin fosile de acum 180 de milioane de ani?  

Casa Poporului este cea mai grea clădire din lume, dar și cea mai scumpă. Drumul de lemn, acum cunoscut ca și Calea Victoriei, a fost primul drum Bucureștean, fiind pavat inițial cu trunchiuri de copaci. Aici este unde se plimba Mița Biciclista, ca să-și mențină silueta.

Sunt multe de descoperit în București, de aceea FlixBus îți oferă transport de persoane.

Stația ta de autocar în București

Bilet de autocar din 4 lei
Număr de curse din București 129
Număr de stații de autocar în București 1
Țară România