You are here

Autocarele FlixBus în București

Autocar din și spre București de la 249 lei

Informații turistice despre București

Informații despre București

Informații despre București

București este cel mai mare oraș din România, urmat de Iași și Galați. Fiind un oraș dinamic și energetic, București este orașul perfect pentru a descoperi locuri noi și interesante, dar și pentru a petrece momente distractive cu prietenii sau familia.

Deși majoritatea Bucureștiului a fost refăcut cu clădiri moderne, centrul vechi al capitalei este un loc încântător plin de baruri și magazine de toate felurile, care merită vizitate. 

Turism în București

Obiective turistice în București

Sunt multe de făcut și văzut în București, motiv pentru care îți recomandăm să vizitezi orașul timp de câteva zile. Începe cu lacul Herăstrău și Muzeul Satului, un loc perfect pentru a petrece niște momente liniștite în capitala românească. Parcul este foarte frumos, și plin de vânzători de toate felurile și chiar un mic parc de distracții pentru cei mici. Muzeul Satului este, probabil, partea cea mai tradițională a Bucureștiului. Căsuțe tradiționale și chiar o biserică, plus decorațiile unice și originale, îți vor reaminti cu drag de niște vremuri trecute.

Foarte aproape de Piața Unirii vei putea vizita Catedrala Patriarhală, înconjurată de clădiri vechi, a cărui interior este construit în stil neoclasic. Dacă vrei să profiți de drumul tău cu autocarul la București pentru a face cumpărături, cel mai frumos loc este strada Victoriei. Considerată inima orașului, aici este unde vei găsi un mare număr de magazine, dar și restaurante, pentru o mică pauză de masă după atâta vizitat. 

Stația ta de autocar în București

Stația de autocar București (autogara Rahova)

<p>Șoseaua Alexandriei 164<br />
, 051543 Bucuresti<br />
, România</p>
, Vezi stația pe hartă

București (autogara Rahova)

Șoseaua Alexandriei 164
051543 Bucuresti
România

Pentru mai multe informații consultați

Stații și mersul autocarelor în București

Află mai multe despre București

Cultura și istoria Bucureștiului

București: Cultură și istorie

Cea mai bună formă de a cunoaște cultura și historia Bucureștiului este prin a vizita muzeele, monumentele și clădirile istorice. Palatul Parlamentului este cea mai mare clădire parlamentară din lume, și îl vei putea descoperi printr-o vizită ghidată de o oră. Acesta a fost construit în diferite materiale, printre care și marmura și aurul.

Parcul Cișmigiu este situat chiar în centrul Bucureștiului și, fiind cea mai veche grădină publică din capitală, este inclusă în lista monumentelor istorice bucureștene.

Muzeul Național Grigore Antipa constă de o exhibiție extraordinară, unde vei putea învăța mai multe despre mediul înconjurător. Muzeul Național de Artă al României, de pe Calea Victoriei, deține o bogată colecție de artă românească și europeană. Aici poți admira operele lui Brâncuși, Grigorescu sau Luchian, între multe altele. 

București noaptea

București noaptea

București este unul dintre cele mai bune orașe din România pentru a petrece o noapte de neuitat! Centrul Vechi este locul perfect pentru a cina, a ieși la un bar sau la dans. Depinde ce preferi, există locul perfect pentru tine. Locurile cele mai recomandate de noi sunt:

  • Shoteria, cu o mare varietate de shoturi și cu o atmosferă internațională și originală.
  • Revenge, locul perfect pentru a dansa toată noaptea, deoarece clubul închide după ora 8 dimineața.
  • Berestroika, unde ai o ofertă variată pentru cină și multe varietăți de bere.
  • MOJO, un bar de karaoke unde îți vei putea antrena corzile vocale.

Călătorește cu autocarul la București și descoperă partea cea mai dinamică a orașului.