Autocar din și spre Timișoara de la 62,90 lei

Tourist information on Timișoara

Informații despre Timișoara

Timișoara este cel mai mare oraș din vestul României, influențat de multe culturi de-a lungul timpului. Romanii au folosit orașul ca și fortăreață; după ce a fost cucerit de turci în anul 1.552, orașul a fost protejat timp de mai bine de 200 de ani, până când banatul a trecut a fi sub dominația austriacă. Orașul este, uneori, denumit ”mica Vienă”, datorită numeroaselor parcuri și zone verzi, unde te poți bucura de aerul liber. Străbătut de canalul Bega, acesta este unul dintre cele mai mari orașe din România. 

Piața Victoriei, Piața Traian sau Muzeul Satului sunt doar unele dintre locurile de vizitat în Timișoara. Urcă în autocar și descoperă mai multe despre acest oraș.

Obiective turistice în Timișoara

Când vei călători cu autocarul la Timișoara, vei descoperi că sunt multe de vizitat. Cele mai importante lucruri de făcut în Timișoara:

  • Închiriază o bicicletă și descoperă orașul pe 2 roți. În Timișoara sunt diferite piste pentru biciclete, deși în mare parte fac parte din trotuar.
  • Vizitează Muzeul Consumatorului Comunist. Acest muzeu este aranjat ca și un tipic apartament român de pe acea vreme. Vei putea vedea, atinge, auzi și descoperi obiecte care puteau fi cumpărate pe vremea comunismului, în mare varietate. Intrarea este gratis.
  • Bea o cafea în Piața Unirii sau în Piața Victoriei, bucură-te de aerul liber.
  • Vizitează grădina zoologică, situată în aceeași zonă cu Muzeul Satului.

Stația ta de autocar în Timișoara