Dacă ai dificultăți la accesarea acestui site web, sună +40.376.300.111 sau consultă aplicația Asistent Google FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Autocar din și spre Cluj-Napoca

Măsurile noastre de siguranță

Standarde înalte de igienă și proceduri adaptate.

Vezi mai multe informații

Călătoria în perioada COVID-19

Toate informațiile despre rețeaua și serviciile noastre.​​

Vezi actualizările
Alege din peste 1700 de destinații din 27 de țări și descoperă Europa cu FlixBus.

Rețea vastă de curse

Alege din peste 2500 de destinații din 34 de țări și descoperă Europa cu FlixBus.

În rețeaua noastră
Autocarele noastre sunt echipate cu scaune mari și confortabile, toaletă, Wi-Fi și prize.

Confort la bord

Autocarele noastre sunt echipate cu scaune mari și confortabile, toaletă, Wi-Fi și prize.

Servicii la bord

Mersul autocarelor în Cluj-Napoca

Găsește orarul între
și
Alege zilele
Pleacă
Întors
Zile Nr. schr. Pleacă Durata Ajunge de la
§§ getWeekdayString(connection.weekdays) §§ §§ connection.interconnection_transfers.length §§ §§ formatTimeFilter(connection.departure.timestamp, connection.departure.tz) §§ §§ formatDuration(connection.duration.hour, connection.duration.minutes) §§ §§ formatTimeFilter(connection.arrival.timestamp, connection.arrival.tz) §§ §§ connection.price > 0 ? formatPrice(connection.price) : 'Rezervă acum' §§
Durata: §§ connection.duration.hour §§:§§ connection.duration.minutes < 10 ? '0' + connection.duration.minutes : connection.duration.minutes §§
Timp de transfer: §§ connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour < 10 ? '0' + connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour : connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour §§:§§ connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes < 10 ? '0' + connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes : connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes §§
§§ stop.departure.timestamp + '000' | date :'HH:mm' : stop.departure.tz §§ §§ stop.station.name §§
despre  
§§ viaStop.station.name §§ §§ viaStop.station.name §§,  ...,  §§ viaStop.station.name §§ ,
§§ stop.arrival.timestamp + '000' | date :'HH:mm': stop.arrival.tz §§ §§ stop.station.name §§
despre
§§ stop.arrival.timestamp + '000' | date : 'HH:mm' : stop.departure.tz §§ §§ stop.departure.timestamp + '000' | date : 'HH:mm': stop.departure.tz §§
§§ stop.station.name §§

Ești interesat să vizitezi Cluj-Napoca? Aici găsești alte orașe cunoscute pentru viață de noapte:

Descoperă Berlin cu ajutorul lui Horia

Horia Am descoperit cu adevărat pasiunea mea pentru călătorii în urmă cu 4 ani, în timul stagiului Erasmus din Germania. De atunci, am vizitat peste 20 de tări din Europa, Asia și Africa. Obiectivele turistice care mă atrag cel mai mult sunt clădirile cu o arhitectură deosebită, muzeele de artă, castelele și catedralele, precum și peisajele spectaculoase. De asemenea, îmi doresc să descopăr culturile și tradițiile țărilor pe care le vizitez. Cea mai interesantă experientă pe care am trăit-o până acum a fost călătorie cu cămilă în deșertul marocan, admirând apusul și răsăritul soarelui. Puteți află mai multe despre călătoriile mele vizitând contul meu de Instagram.
Brașov
29 ani
Aventurier

Informații turistice despre Cluj-Napoca

Centrul istoric Cluj Napoca

Centrul istoric

Municipiul Cluj-Napoca este reședința județului Cluj și capitala neoficială a Transilvaniei. Este și unul dintre cele mai importante centre studențești din România și oferă o experiență frumoasă pentru cei care doresc să experimenteze viața urbană din Transilvania. Aici veți putea vedea diverse monumente istorice, veți putea participa la activități culturale și veți putea încerca preparate tradiționale. Clujul sigur nu vă va dezamăgi!

Principalele atracții turistice din Cluj se află în centrul vechi, în apropiere de Piața Unirii, zonă ce trebuie vizitată de toți turiștii care ajung aici. Trebuie neapărat să vedeți Palatele Teleki și Banffy (care găzduiește și Muzeul Național de Artă), Mănăstirea Franciscană, Biserica Piariștilor, Strada Oglinzii (ce are o arhitectură deosebita, datând din secolul XIX) și locul de naștere a lui Matei Corvin (un hotel din secolul XV). În Piața Unirii găsiți biserica gotică Sf. Mihail, în fața căreia se află statuia ecvestră a regelui Matei Corvin. Această biserică gotică este una dintre cele mai importante din Transilvania. Datează din secolul XV, iar turnul neogotic de 50 de metri a fost construit în 1860. În plus, străduțele înguste din jurul Pieței vă vor purta spre clădiri vechi, biserici izolate sau curți interioare splendide. Trebuie să încercați și celebra varză a la Cluj, la unul dintre numeroasele restaurante de aici.

Grădina botanică este o altă atracție importantă a Clujului. Aceasta conține o mică grădină japoneză, precum și o seră cu plante ecuatoriale și tropicale. Este deschisă zilnic între 8:00 și 20:00, iar intrarea costă 10 lei.

Pădurea Hoia Baciu Cluj Napoca

Pădurea Hoia Baciu

Pădurea Hoia Baciu este una dintre cele mai cunoscute păduri din România și se află la vest de orașul Cluj, în apropiere de Muzeul Satului. Este foarte greu să ajungeți aici cu transportul în comun, așa că sfatul nostru este fie să mergeți cu mașina personală, fie să luați un taxi. Distanța față de centrul orașului este de 13 km, astfel că prețul cursei va fi de circa 40-50 de lei.

Pădurea este folosită drept loc de agrement de către localnici, aici putând fi practicate sporturi precum tir, airsoft sau paintball. Cu toate acestea, pădurea atrage și foarte mulți turiști, deoarece aici au avut loc numeroase fenomene paranormale, care nu au putut fi explicate din punct de vedere științific. Din aceste considerente, vă recomandăm să vă aventurați într-o plimbare în această pădure doar dacă nu vă este frică de asemenea fenomene, și niciodată singuri! Încă de la mijlocul secolului XX, pădurea Hoia Baciu a început să prezinte un interes turistic, prin fenomenele paranormale ce au început să devină din ce în ce mai frecvente. Primul eveniment notabil a avut loc în anul 1958, când doi localnici care s-au aventurat într-o plimbare prin pădure, au reușit să surprindă, cu ajutorul aparatului foto, un OZN zburând deasupra acesteia. Pădurea Hoia-Baciu continuă să fascineze și în prezent, datorită relatărilor martorilor, și a fost inclusă în topul celor mai înspăimântătoare locuri din lume.

Stația ta de autocar în Cluj-Napoca

Bilet de autocar de la 13,99 lei
Număr de curse din Cluj-Napoca 8
Număr de stații de autocar în Cluj-Napoca 1
Țară România