Autocar din și spre Cluj-Napoca

Cumpără din mers

Aplicația noastră mobilă îți oferă flexibilitatea de a-ți cumpăra biletul și gestiona călătoria din mers.
Află mai multe despre aplicația noastră

Sănătate și siguranță

Protejează siguranța ta și a celorlalți când călătorești cu noi.
Află mai multe

Confort la bord

Autocarele noastre sunt echipate cu scaune mari și confortabile, toaletă, Wi-Fi și prize.
Servicii la bord

Rețea vastă de curse

Alege din peste 3000 de destinații din 40+ de țări și descoperă Europa cu FlixBus.
În rețeaua noastră

Pe această pagină


Stații de autocar în Cluj-Napoca

De reținut: biletul tău va conține cele mai actualizate informații despre adresă.

Descoperă toate destinațiile

Întrebări frecvente

În Cluj-Napoca există o singură stație de autocar. Găsește locația acesteia pe harta de pe această pagină.
Pentru a folosi biletul de autocar cu destinația Cluj-Napoca, este suficient să îi arăți șoferului codul QR din confirmarea primită prin e-mail sau din aplicația FlixBus. Nu este nevoie să tipărești biletul!
Da, toate autocarele FlixBus cu destinația Cluj-Napoca sunt echipate pentru pasagerii cu mobilitate redusă. Depunem eforturi pentru a face autocarele noastre cât mai confortabile și mai accesibile posibil pentru persoanele cu dizabilități și cu mobilitate limitată. Animalele însoțitoare sunt acceptate la bordul tuturor autocarelor FlixBus care efectuează curse către Cluj-Napoca. Transportul scaunelor cu rotile, al scaunelor cu rotile pliabile, al echipamentelor auxiliare de mers și al altor dispozitive de mobilitate asistată este gratuit.
Ești în căutarea unor noi aventuri? Cele mai populare destinații în care poți ajunge cu ușurință din Cluj-Napoca sunt Budapesta, Viena, București. Aceste orașe oferă o varietate de experiențe, așa că începe să le explorezi chiar astăzi!.
FlixBus oferă călătorii accesibile cu autocarul către Cluj-Napoca, la prețuri începând de la 73,99 lei, în funcție de locul de plecare.
Este simplu să ajungi la Cluj-Napoca cu ajutorul FlixBus conexiuni din 11 orașe diferite. În timpul călătoriei cu autocarul către Cluj-Napoca, te poți bucura de spațiu suplimentar pentru picioare, prize electrice și toalete. Majoritatea autocarelor noastre oferă și Wi-Fi gratuit. Nu uita să aduci încărcătoarele dispozitivelor tale pentru a folosi prizele electrice de la bordul autocarului. Economisește în ceea ce privește cazarea luând un autocar de noapte, dacă îți permite programul.
Este foarte simplu să achiziționezi un bilet de autocar către Cluj-Napoca. Poți rezerva online sau poți utiliza aplicația gratuită FlixBus pentru cea mai convenabilă experiență și cele mai bune oferte. De asemenea, în timpul procesului de rezervare, poți rezerva un loc pentru călătoria ta cu autocarul către Cluj-Napoca, în funcție de disponibilitate. Alege din diverse tipuri de locuri, cum ar fi locuri cu vedere panoramică, cu masă sau cu pat. Pentru plata biletelor de autocar către Cluj-Napoca, FlixBus acceptă diverse metode de plată, precum card de credit, PayPal, Google Pay și Apple Pay. Alege metoda cea mai convenabilă în timpul procesului de finalizare a comenzii. De asemenea, poți compensa emisiile de carbon selectând opțiunea de compensare a emisiilor de CO₂ la rezervarea biletului de autocar cu FlixBus.
Da, copiii sub 15 ani pot beneficia de tarife mai mici pentru călătoriile cu autocarul către Cluj-Napoca. Calculăm cel mai accesibil tarif pentru tine, ținând cont de toate reducerile disponibile. Dacă un tarif redus este mai mic decât tariful pentru copii, se va aplica același preț. Pentru mai multe detalii, poți citi politica noastră privind deplasările copiilor și scaunele pentru copii. Cărucioarele pliabile pot fi luate gratuit în autocarul către Cluj-Napoca.
Nu trebuie să îți faci griji în ceea ce privește bagajele pentru călătoria cu autocarele FlixBus cu destinația Cluj-Napoca. Biletul tău de autocar include transportul GRATUIT al unui bagaj de mână (30x42x18 cm, până la 7 kg) și al unui bagaj de cală (50x80x30 cm, până la 20 kg). Pentru informații privind bagajele suplimentare sau speciale, consultă această pagină. Multe dintre autocarele noastre sunt dotate cu suporturi pentru biciclete în spate sau dispun de huse specializate pentru biciclete. Accesează acest link pentru recomandări privind luarea unei biciclete pe ruta Cluj-Napoca și consultă informațiile disponibile la acest link pentru costurile de transport al bicicletelor.

Informații turistice despre Cluj-Napoca

Informații despre Cluj-Napoca

Municipiul Cluj-Napoca este reședința județului Cluj și capitala neoficială a Transilvaniei. Este și unul dintre cele mai importante centre studențești din România și oferă o experiență frumoasă pentru cei care doresc să experimenteze viața urbană din Transilvania. Aici veți putea vedea diverse monumente istorice, veți putea participa la activități culturale și veți putea încerca preparate tradiționale. Clujul sigur nu vă va dezamăgi!

Principalele atracții turistice din Cluj se află în centrul vechi, în apropiere de Piața Unirii, zonă ce trebuie vizitată de toți turiștii care ajung aici. Trebuie neapărat să vedeți Palatele Teleki și Banffy (care găzduiește și Muzeul Național de Artă), Mănăstirea Franciscană, Biserica Piariștilor, Strada Oglinzii (ce are o arhitectură deosebita, datând din secolul XIX) și locul de naștere a lui Matei Corvin (un hotel din secolul XV). În Piața Unirii găsiți biserica gotică Sf. Mihail, în fața căreia se află statuia ecvestră a regelui Matei Corvin. Această biserică gotică este una dintre cele mai importante din Transilvania. Datează din secolul XV, iar turnul neogotic de 50 de metri a fost construit în 1860. În plus, străduțele înguste din jurul Pieței vă vor purta spre clădiri vechi, biserici izolate sau curți interioare splendide. Trebuie să încercați și celebra varză a la Cluj, la unul dintre numeroasele restaurante de aici.

Grădina botanică este o altă atracție importantă a Clujului. Aceasta conține o mică grădină japoneză, precum și o seră cu plante ecuatoriale și tropicale. Este deschisă zilnic între 8:00 și 20:00, iar intrarea costă 10 lei.

Obiective turistice în Cluj-Napoca

Pădurea Hoia Baciu este una dintre cele mai cunoscute păduri din România și se află la vest de orașul Cluj, în apropiere de Muzeul Satului. Este foarte greu să ajungeți aici cu transportul în comun, așa că sfatul nostru este fie să mergeți cu mașina personală, fie să luați un taxi. Distanța față de centrul orașului este de 13 km, astfel că prețul cursei va fi de circa 40-50 de lei.

Pădurea este folosită drept loc de agrement de către localnici, aici putând fi practicate sporturi precum tir, airsoft sau paintball. Cu toate acestea, pădurea atrage și foarte mulți turiști, deoarece aici au avut loc numeroase fenomene paranormale, care nu au putut fi explicate din punct de vedere științific. Din aceste considerente, vă recomandăm să vă aventurați într-o plimbare în această pădure doar dacă nu vă este frică de asemenea fenomene, și niciodată singuri! Încă de la mijlocul secolului XX, pădurea Hoia Baciu a început să prezinte un interes turistic, prin fenomenele paranormale ce au început să devină din ce în ce mai frecvente. Primul eveniment notabil a avut loc în anul 1958, când doi localnici care s-au aventurat într-o plimbare prin pădure, au reușit să surprindă, cu ajutorul aparatului foto, un OZN zburând deasupra acesteia. Pădurea Hoia-Baciu continuă să fascineze și în prezent, datorită relatărilor martorilor, și a fost inclusă în topul celor mai înspăimântătoare locuri din lume.

Autocare dus-întors Cluj-Napoca

Găsește cele mai accesibile bilete de autocar dus-întors Cluj-Napoca

Cauți bilete accesibile pentru călătorii dus sau întors pe ruta Cluj-Napoca? Te poți baza pe noi pentru conexiuni de autocare Cluj-Napoca la prețuri începând de la 73,99 lei – și poți economisi și mai mult dacă îți rezervi călătoriile în prealabil. Este disponibilă 1 o stație în Cluj-Napoca, la care poți ajunge din 11 orașe de plecare. Verifică în rețeaua FlixBus dacă există o conexiune în orașul tău!

De ce să călătorești dus sau întors pe ruta Cluj-Napoca cu FlixBus

FlixBus oferă servicii confortabile la prețuri accesibile, pentru o experiență excelentă de călătorie a pasagerilor. Bucură-te de o călătorie confortabilă dus sau întors pe ruta Cluj-Napoca, grație dotărilor noastre precum Wi-Fi gratuit și prize electrice la bordul autocarelor. Alege locul preferat la efectuarea rezervării și călătorește relaxat, având bagajul de mână și cel de cală incluse în bilet.

Cum să îți rezervi biletul de autocar pentru călătorii dus sau întors pe ruta Cluj-Napoca

Rezervarea unui bilet pentru autocarele FlixBus este extrem de simplă: pe acest site web sau în aplicația gratuită FlixBus, poți efectua rezervarea cu doar câteva clicuri. La achiziționarea online a unui bilet dus sau întors pe ruta Cluj-Napoca, poți alege între diferite metode sigure de plată online, cum ar fi card de credit, PayPal, Google și Apple Pay. Alternativ, poți plăti în numerar la bordul autocarelor sau la unul din punctele de vânzare.

Serviciile din autocar fac obiectul disponibilității