Autocar din și spre Sibiu de la 129 lei

Confort la bord

Autocarele noastre sunt echipate cu scaune mari și confortabile, toaletă, Wi-Fi și prize.
Servicii la bord

Flexibilitate completă

Poți anula și reface rezervarea cu până la 15 minute înainte de plecare.

Refă-ți rezervarea

Călătorește ecologic

Autocarele noastre s-au dovedit a avea o amprentă de carbon excelentă per pasager-kilometru.

Călătoriile cu autocarul și mediul

Ajungi la timp

Te transportăm la destinație confortabil și la timp: 9 din 10 autocare respectă orarul cu punctualitate.

Informații actualizate privind cursa
Bilet de autocar din 129 lei
Număr de curse din Sibiu 105
Număr de stații de autocar în Sibiu 3
Țară România

Tourist information on Sibiu

Informații despre Sibiu

Cu o populație de 150.000 aproximativ, Sibiu este unul dintre cele mai importante centre culturale românești. Orașul a fost numit Capitala Europeană a Culturii în anul 2007, împreună cu Luxemburg.

Fiind un oraș medieval cu peste 900 de ani de istorie, sunt multe de văzut în Sibiu. Vechile ziduri, clădirile vechi și muzeele transformă Sibiul într-un oraș istoric dar, în același timp, modern și european. Datorită istoriei sale, Sibiu este un oraș multicultural. Pe lângă români, minorități ungurești, saxone și romane trăiesc în completă armonie. Urcă în autocar și descoperă Sibiu!

 

Obiective turistice în Sibiu

Sibiul este unul dintre cele mai frumoase orașe românești. Fiind un oraș medieval, sunt multe de văzut și de făcut. Turnul Sfatului este situat aproape de Piața Mare, și este simbolul orașului. Iniția, turnul a avut o funcție de apărare, iar în ziua de azi poți vizita interiorul său și urca până sus printr-o scară cu 141 de trepte.

În Muzeul Brukental poți admira o colecție de mai mult de 800 de tablouri, unde se află unele dintre cele mai importante opere de artă din România.

Muzeu Astra se află în afara Sibiului, dar transportul din oraș este foarte convenabil. Organizat în 5 sectoare cu tematice diferite, adăpostește monumente, case, obiecte și ilustrații țărănești originale.

Catedrala Ortodoxă Sfânta Treime se aseamănă cu biserica Sfânta Sofia din Constantinopol, la dimensiuni reduse. O poți vizita în orice zi, iar intrarea este gratuită.

Sibiu: împrejurimi

Dacă mergi cu autocarul să vizitezi Sibiul, trebuie să știi că sunt multe de văzut în jurul orașului.

Păltiniș este perfect pentru a face sporturi de iarnă. Situat la 1.440 de metri de altitudine, este cea mai înaltă stațiune din România. Aici poți vizita casa memorială Constantin Noica și Schitul, o biserică de lemn care datează din secolul XX.

Mărginimea Sibiului este situată la sud-vestul orașului și cuprinde 18 localități. Acestea s-au dezvoltat pe baza agriculturii și meșteșugurilor tradiționale. Zona este unul dintre cele mai importante destinații ale turismului rural din toată țara.

Pe lângă astea, poți vizita unul dintre rezervațiile naturale din zonă. Parcul Natural Cindrel, Rezervația Naturală lezerele Cindrelului, Lacul Bâlea și Golul Alpin sunt doar unele dintre multele opțiuni pe cale le vei avea când vei călători în autocar la Sibiu.

Stațiile de autocar în Sibiu

notice Ține cont că sunt 3 stații de autocar în Sibiu