Autocar din și spre Făgăraș

Cumpără din mers

Aplicația noastră mobilă îți oferă flexibilitatea de a-ți cumpăra biletul și gestiona călătoria din mers.
Află mai multe despre aplicația noastră

Sănătate și siguranță

Protejează siguranța ta și a celorlalți când călătorești cu noi.
Află mai multe

Confort la bord

Autocarele noastre sunt echipate cu scaune mari și confortabile, toaletă, Wi-Fi și prize.
Servicii la bord

Rețea vastă de curse

Alege din peste 3000 de destinații din 40+ de țări și descoperă Europa cu FlixBus.
În rețeaua noastră

Pe această pagină


Stații de autocar în Făgăraș

De reținut: biletul tău va conține cele mai actualizate informații despre adresă.

Descoperă toate destinațiile

Informații turistice despre Făgăraș

Informații despre Făgăraș

Făgăraș este un mic oraș în apropierea Brașovului. Aici vei putea vizita unul dintre cele mai frumoase cetăți renascentiste din regiunea Transilvaniei. Cetatea Făgărașului datează din secolul XIII și a fost construită, inițial, din lemn. După secole de diferite regimuri, cetatea este în ziua de azi o magnifică clădire cu o bogată și interesantă istorie.

Cetatea Făgărașului este situată chiar în centru, înconjurată de un șanț și o mare parte de zonă verde. Zidul care o înconjoară este pe jumătate de înalt, cu patru turnuri la fiecare colț. Muzeul cetății este închis lunea, dar în orice altă zi vei putea vizita diferite săli ale cetății, cu diferite meșteșuguri tradiționale, haine antice și arme. Librăria municipală este amplasată în cetate, la etaj.

Dacă mergi la Făgăraș în autocar, vizitează și biserica ortodoxă, cu tablourile sale din secolul XVII.

Făgăraș: împrejurimi

Dacă mergi cu autocarul la Făgăraș, probabil este pentru că obiectivul tău principal este cel de a explora Munții Făgărașului. Aceștia sunt cei mai impresionanți munți din România. Delimitați de Valea Oltului la vest și de râul Dâmbovița și Bârsa Groșetului la est, munții Făgărașului se extind peste mai mult de 2.400 km2 și constă de 8 vârfuri cu înălțime de peste 2.500 de metri.

Flora și fauna în munții Făgăraș sunt foarte bogate. Aveți grijă la drumeții, deoarece ursul carpatic este cel mai reprezentativ, fiind protejat prin lege. Acesta trăiește în punctele mai înalte ale pădurilor de conifere. Mistrețul locuiește la altitudini mai joase. Multe specii de păsări înfrumusețează munții Făgăraș. Profită de o drumeție pentru a le fotografia pe toate: cocoși de munte, sturzi, mierle, ciocănitori, dar și uimi, șoimi și vulturi de stâncă, între multe altele.

Urcă în autocar și descoperă frumoasa natură care înconjoară Făgărașul!


Serviciile din autocar fac obiectul disponibilității