Autocar din și spre Comuna Örebro aeroport

Cumpără din mers

Aplicația noastră mobilă îți oferă flexibilitatea de a-ți cumpăra biletul și gestiona călătoria din mers.
Află mai multe despre aplicația noastră

Sănătate și siguranță

Protejează siguranța ta și a celorlalți când călătorești cu noi.
Află mai multe

Confort la bord

Autocarele noastre sunt echipate cu scaune mari și confortabile, toaletă, Wi-Fi și prize.
Servicii la bord

Rețea vastă de curse

Alege din peste 3000 de destinații din 40+ de țări și descoperă Europa cu FlixBus.
În rețeaua noastră

Pe această pagină


Stații de autocar în Comuna Örebro aeroport

De reținut: biletul tău va conține cele mai actualizate informații despre adresă.

Descoperă toate destinațiile

Întrebări frecvente

Pentru a folosi biletul FlixBus pentru a călători de la sau către Comuna Örebro aeroport, este suficient să prezinți confirmarea rezervării în format PDF primită prin e-mail sau biletul salvat în aplicația FlixBus. Nu este necesară tipărirea biletului: este suficient să îl arăți în format digital șoferului pentru a urca în autocar.
Există o singură stație FlixBus la Comuna Örebro aeroport. Locația acesteia poate fi găsită pe harta de pe această pagină. Dacă te afli la o distanță mare de Comuna Örebro aeroport, asigură-te că ai verificat distanța și ai calculat timpul de călătorie necesar de la stația ta până la punctul de plecare de la aeroport, pentru o călătorie fără stres.
Este simplu să rezervi un loc pentru autocarul FlixBus de la/către aeroportul Comuna Örebro aeroport. Poți face o rezervare online selectând aeroporturile de plecare și de sosire și data preferată pentru călătorie. Pentru cele mai bune oferte, folosește aplicația gratuită FlixBus.
În timpul procesului de rezervare pentru călătoria de la sau către Comuna Örebro aeroport, poți rezerva un loc în funcție de disponibilitate. Poți opta pentru locuri panoramice, locuri cu masă sau locuri cu pat. Pentru mai multe informații, accesează pagina privind rezervarea locurilor.
Nu îți face griji cu privire la bagaje pentru transferul aeroportuar de la sau către Comuna Örebro aeroport cu FlixBus! Biletul tău include transportul GRATUIT al unui bagaj de mână (30x42x18 cm, până la 7 kg) și al unui bagaj de cală (50x80x30 cm, până la 20 kg). Pentru informații privind bagajele suplimentare sau speciale, accesează această pagină. De asemenea, verifică politica de bagaje a companiei aeriene, pentru o călătorie fără probleme.
În mod cert, pasagerii sub 15 ani beneficiază de tarife reduse pentru conexiunile noastre aeroportuare de la sau către Comuna Örebro aeroport. Asigurăm cel mai bun tarif în momentul rezervării, care poate fi chiar mai mic decât tariful pentru copii. Pentru mai multe detalii, consultă politica noastră privind deplasările copiilor. Nu uita, transportul cărucioarelor este gratuit!
Cu siguranță! Transferurile noastre de la sau către aeroportul Comuna Örebro aeroport se adresează tuturor, inclusiv persoanelor care folosesc scaune cu rotile sau animale însoțitoare, precum și femeilor însărcinate.
Autocarul nostru de pe ruta de la sau către aeroportul Comuna Örebro aeroport reprezintă într-adevăr o alegere ecologică. Acesta reduce emisiile de carbon în comparație cu autoturismele personale sau cu avioanele. Fii alături de noi în atingerea obiectivului nostru de emisii zero, bifând căsuța de compensare CO₂ în timpul rezervării!
Oferim o varietate de metode de plată pentru biletele de la sau către Comuna Örebro aeroport. Poți opta pentru plata cu cardul sau plata prin intermediul PayPal sau Google Pay, printre altele. Alege metoda de plată preferată în secțiunea de plată. Dacă întâmpini probleme, accesează pagina de asistență pentru plăți. Plata în numerar este, de asemenea, posibilă, la achiziționarea biletelor la bord sau la punctele noastre de vânzare.
Cu ajutorul FlixBus, este extrem de simplu să ajungi la sau să pleci de la Comuna Örebro aeroport deoarece autocarele noastre de aeroport efectuează curse zilnice în oraș. Pentru a economisi în ceea ce privește cazarea, poți opta pentru autocarele noastre de noapte.
Transferurile noastre de la sau către aeroportul Comuna Örebro aeroport promit o călătorie confortabilă, cu spațiu amplu pentru picioare, prize de curent și toalete la bord. Majoritatea autocarelor noastre oferă, de asemenea, Wi-Fi gratuit. Așadar, nu uita să aduci încărcătoarele de dispozitive pentru a folosi prizele electrice de la bord.

Bucură-te de un confort inegalabil în timpul transferului aeroportuar de la/către Comuna Örebro aeroport cu FlixBus

Stații amplasate strategic

FlixBus asigură o conectivitate optimă, oferindu-ți o stație amplasată strategic în Comuna Örebro aeroport; Örebro Airport (Passargerarterminalen). Comuna Örebro aeroport este accesibil din un singur oraș de plecare, astfel încât să poți ajunge în Comuna Örebro aeroport în timp util pentru zborul tău.

Urmărire în timp real

Fii în permanență la curent cu ajutorul sistemului nostru de urmărire în timp real a autocarelor și verifică în câteva secunde starea autocarului tău de la sau către Comuna Örebro aeroport.

Planifică-ți transferul de la sau către Comuna Örebro aeroport

Dacă zbori din Comuna Örebro aeroport, înainte de a-ți rezerva biletul de autocar, îți recomandăm să iei în considerare durata transferului, durata deplasării către zona de check-in a aeroportului și ora de sosire ideală pentru zborul tău. Dacă aterizezi la Comuna Örebro aeroport, ia în considerare durata procedurilor de check-out și a altor eventuale formalități din aeroport și asigură-te că știi unde se află stația de autocar de la aeroport, înainte de a achiziționa biletul de autocar. Luarea în considerare a acestor factori asigură un transfer aeroportuar fără stres și eficient din sau către Comuna Örebro aeroport. Descoperă serviciile accesibile, confortabile și practice oferite de FlixBus!.

Serviciile din autocar fac obiectul disponibilității